Διάλεξε κάτι νέο, πήγαινε ένα βήμα μπροστά

Διάλεξε κάτι νέο, πήγαινε ένα βήμα μπροστά Facebook Twitter
Μην μένεις πίσω, τόλμησε να πας ένα βήμα μπροστά και να είσαι ο άνθρωπος της εποχής σου.
0

Μπορεί ο Ιανουάριος να είναι η αρχή του χρόνου αλλά για όλους εμάς η αρχή είναι το φθινόπωρο. Νέες δουλειές, νέες δραστηριότητες, νέος χρόνος που μπαίνει στη σχολή, μια νέα ευκαιρία να αλλάξουμε την καθημερινότητά μας προς το καλύτερο.

Αυτό σημαίνει ότι πρέπει να είμαστε έτοιμοι για νέες αλλαγές που μπορεί αρχικά να μας δυσκολεύουν αλλά που σηματοδοτούν μια νέα εποχή για εμάς, πιο όμορφη και σίγουρα πιο συναρπαστική. Η στασιμότητα άλλωστε δεν ωφέλησε ποτέ κανέναν, γι' αυτό πρέπει να αγκαλιάζουμε τις προκλήσεις που είναι εκεί παρούσες και μας ζητάνε να τις ακολουθήσουμε.

Οπότε το New Year's resolution, αυτή η μακρά παράδοση που ζητάει από όλους εμάς να θέσουμε νέους στόχους και όνειρα, είναι τώρα.

Tι πρέπει να κάνουμε; Μα να αποδομήσουμε τη ζωή μας και να την ξαναστήσουμε σε νέα καλύτερη βάση.

Πρακτικά αυτό σημαίνει ότι πιάνουμε ανά κατηγορία την καθημερινότητά μας και περνάμε όλες τις αλλαγές και βελτιώσεις.

Στη δουλειά μας βλέπουμε τι μας ενοχλεί ή τι μπορούμε να φτιάξουμε τόσο σε επίπεδο εργαλείων όσο και στις διαπροσωπικές-συναδελφικές μας σχέσεις. Παρόμοια και στη σχολή, κοιτάμε πού μείναμε πίσω αλλά και τους φίλους που χάσαμε και θέλουμε να ξαναβρούμε.

Διάλεξε κάτι νέο, πήγαινε ένα βήμα μπροστά Facebook Twitter

Τη σχέση μας αντίστοιχα φροντίζουμε να τη διανθίσουμε με κοινές δραστηριότητες και εκπλήξεις για τον/την σύντροφό μας, γιατί όλα τα πράγματα θέλουν δουλειά είτε για να συντηρήσουμε μια όμορφη κατάσταση είτε για να τη βελτιώσουμε, αν αισθανόμαστε ότι έχει βαλτώσει.

Στον ελεύθερό μας χρόνο, αφενός φροντίζουμε να δημιουργήσουμε αν δεν έχουμε και στη συνέχεια να βάλουμε την άσκηση που θα βοηθήσει ποικιλοτρόπως τη ζωή μας. Ευεξία, υγεία αλλά και κοινωνικοποίηση έξω από τα πρέπει.

Στις συνήθειές μας επίσης πρέπει να κοιτάξουμε να κάνουμε ένα update γιατί η τεχνολογία βοηθάει αφενός προς μια πιο θετική κατεύθυνση και αφετέρου φροντίζει να μας φέρει πιο κοντά στο αύριο. Οι εξελίξεις οδεύουν προς μια νέα καθημερινότητα που δεν θέλει να κόψει τις μικρές ή μεγαλύτερες απολαύσεις της ζωής. Απεναντίας, η προηγμένη τεχνολογία μας προσκαλεί και μας προκαλεί να δοκιμάσουμε το νέο, το φιλικότερο προς εμάς, το μέλλον το ίδιο.

Διάλεξε κάτι νέο, πήγαινε ένα βήμα μπροστά Facebook Twitter

Για αυτό μην μένεις πίσω όταν μπορείς να επιλέξεις κάτι έξυπνο και ποιοτικό, τόλμησε να πας ένα βήμα μπροστά και να είσαι ο άνθρωπος της εποχής σου. Σκέψου θετικά και διάλεξε κάτι νέο. #CHOOSESOMETHINGNEW

Επιχειρείν/Market
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

«Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Επιχειρείν/Market / «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» η Ολυμπία Οδός στα Mobility Awards 2021

Μια ιδιαίτερη διάκριση απέσπασε η Ολυμπία Οδός, καθώς αναδείχθηκε «Αυτοκινητόδρομος της Χρονιάς» (“Motorway of the year”) στη διοργάνωση Mobility Awards 2021, στο πλαίσιο της οποίας κέρδισε έξι (6) βραβεία.
THE LIFO TEAM

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ