Η Globalsat – Teleunicom διακρίθηκε στα επιχειρηματικά βραβεία «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας»

Διάκριση για την Globalsat – Teleunicom, στα επιχειρηματικά βραβεία Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας, για την αύξηση του κύκλου εργασιών της και των κερδών προ φόρων. Facebook Twitter
0

Σημαντική διάκριση έλαβε η Globalsat – Teleunicom στα επιχειρηματικά βραβεία Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας 2022, τα οποία διοργανώθηκαν για 7η φορά φέτος, τιμώντας τα success stories της Ελληνικής οικονομίας.

Η Globalsat – Teleunicom βραβεύθηκε στην κατηγορία Greek Business Champions, η οποία ενσωματώνει τις επιχειρήσεις που κατέγραψαν κύκλο εργασιών μεγαλύτερο των 10 εκατ. ευρώ ενώ ταυτόχρονα πέτυχαν, στο πλαίσιο του ίδιου οικονομικού έτους, αύξηση μεγαλύτερη του 10%, τόσο στον κύκλο εργασιών όσο και στα κέρδη προ φόρων.

Η Globalsat – Teleunicom, το έτος αναφοράς των βραβείων (2020), πέτυχε αύξηση του κύκλου εργασιών της κατά 31.79% και 80.23% αύξηση σε κέρδη προ φόρων, πιστοποιώντας τη συνεχώς ανοδική πορεία της εταιρείας, η οποία αποτυπώνεται και στα οικονομικά αποτελέσματα του 2021, όπου κατέγραψε κύκλο εργασιών που ξεπερνά τα 91 εκατομμύρια ευρώ (αύξηση 15% σε σχέση με το 2020) και περισσότερα από 2,7 εκατομμύρια ευρώ σε κέρδη προ φόρων (αύξηση 257,6% σε σχέση με το 2020).

 «Είμαστε πολύ χαρούμενοι και περήφανοι για το βραβείο αυτό, καθώς έρχεται ως επιστέγασμα της αέναης προσπάθειας ανάπτυξης και διεύρυνσης των δραστηριοτήτων της εταιρείας μας. Δεσμευόμαστε να συνεχίσουμε να πρωταγωνιστούμε στην αγορά που δραστηριοποιούμαστε και να προσφέρουμε λύσεις που οδηγούν τους συνεργάτες μας να ξεπερνούν τις προσδοκίες τους.», σημείωσε στο πλαίσιο της παραλαβής του βραβείου ο κος Κώστας Αγραφιώτης, Γενικός Διευθυντής της Globalsat-Teleunicom.

Στόχος και στρατηγικό πλάνο του ομίλου, είναι η περαιτέρω διεύρυνση των δραστηριοτήτων του σε νέες αγορές, αξιοποιώντας τις ευκαιρίες που προκύπτουν μέσω του ψηφιακού μετασχηματισμού της αγοράς. Στο πλαίσιο αυτό αναπτύσσει το δίκτυο των σταθμών φόρτισης ηλεκτρικών οχημάτων της Blink στην Ελλάδα, ως επίσημος εμπορικός αντιπρόσωπος, ενώ δραστηριοποιείται στους κλάδους λιανικής πώλησης καταναλωτικών αγαθών (food retail), καθώς και ανάπτυξης εξειδικευμένων εφαρμογών τεχνητής νοημοσύνης (ΑΙ & machine learning platforms) αντίστοιχα.

Μάθετε περισσότερα:

globalsat-teleunicom.com

facebook.com/globalsat.teleunicom

linkedin.com/company/globalsat-teleunicom-group-companies/about

www.instagram.com/globalsat_teleunicom_group

https://www.youtube.com/channel/UCHxtAUbWU7aTexNb8k7S--A

Επιχειρείν
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Μαζί για τη Θεσσαλία: Η Coca-Cola στην Ελλάδα και το Global Water Partnership – Mediterranean ανακοινώνουν αντιπλημμυρικό έργο στην πόλη των Τρικάλων με την υποστήριξη του The Coca-Cola Foundation

Επιχειρείν / Αντιπλημμυρικό έργο στα Τρίκαλα από την Coca-Cola στην Ελλάδα και το Global Water Partnership – Mediterranean

Το έργο ενισχύει την κλιματική ανθεκτικότητα της πόλης και συμπληρώνει την ουσιαστική στήριξη της εταιρείας στην ευρύτερη περιοχή από την πρώτη στιγμή των καταστροφικών πλημμυρών.
THE LIFO TEAM
ΤΕΧΑΝ: Πολλαπλές διακρίσεις για τις πρωτοβουλίες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στα Green Brand Awards 2024

Επιχειρείν / ΤΕΧΑΝ: Πολλαπλές διακρίσεις για τις πρωτοβουλίες Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης στα Green Brand Awards 2024

Με πέντε βραβεία -1 Platinum, 3 Gold και 1 Silver- διακρίθηκε η ΤΕΧΑΝ στα φετινά Green Brand Awards, ξεχωρίζοντας για τις πρωτοβουλίες «Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης» & τις δράσεις της για έναν πιο «πράσινο» πλανήτη.
THE LIFO TEAM