Η Aluminco μέσω της πρωτοβουλίας A Planet to Love , συνεχίζει τις δράσεις της για ένα πιο βιώσιμο μέλλον!

 

Στα πλαίσια σημαντικών πρωτοβουλιών που αναλαμβάνει η Aluminco για την κοινωνία, το περιβάλλον και τους ανθρώπους, διοργανώνει το Σάββατο 4 Δεκεμβρίου,12μμ, στα Οινόφυτα, σε συνεργασία με την We4all την πρώτη δενδροφύτευση.

 

Η συνολική χορηγία της Aluminco για το 2021 αφορά σε φύτευση 1000 νέων δέντρων σε τοποθεσία των Οινοφύτων, δείχνοντας την ισχυρή της υποστήριξη στο περιβαλλοντικό, κοινωνικό αλλά και τοπικό έργο. Η δενδροφύτευση αποτελεί μία από τις πιο αποτελεσματικές περιβαλλοντικές δράσεις! Κάθε δέντρο μπορεί να απορροφήσει μέχρι και 22 kg διοξειδίου του άνθρακα ανά έτος και να απελευθερώσει 117kg καθαρού οξυγόνου.

 

Η Aluminco φυτεύει 1000 δένδρα στα Οινόφυτα

 

Στόχος είναι να δημιουργηθεί ένας μεγαλύτερος πνεύμονας πρασίνου για τα δάση που «χάσαμε» και οι κάτοικοι της περιοχής αλλά και όσοι εργάζονται σε αυτή να απολαμβάνουν το πράσινο και το οξυγόνο που απλόχερα μας χαρίζουν.

 

Η συμμετοχή εθελοντών, φίλων και οικογενειών τους, είναι σημαντική! Στην εποχή της παγκόσμιας κλιματικής κρίσης που διανύουμε, η προστασία της φύσης αποτελεί επείγουσα προτεραιότητα και ο εθελοντισμός η μόνη οικουμενική αξία που μπορεί να βοηθήσει!

 

Η We4all είναι Μη Κερδοσκοπικός Περιβαλλοντικός Οργανισμός που ιδρύθηκε για να βοηθήσει τη Γη να θεραπευτεί και να θυμίσει στους ανθρώπους ότι αυτός ο Πλανήτης είναι το σπίτι μας, προτού να είναι αργά. 
 

Δίνουμε ραντεβού εθελοντισμού & υπόσχεση για έναν καλύτερο κόσμο! Θα είμαστε όλοι εκεί!

Τοποθεσία: https://bit.ly/3FuGXWF