Με αφορμή τα εγκαίνια της νέας ομαδικής εικαστικής έκθεσης ‘60s, το ΑΘΗΝΕΟ υποδέχτηκε φίλους, εκπροσώπους τύπου και συνεργάτες σε ένα Χριστουγεννιάτικο πάρτι για τους λάτρεις της αυθεντικής ελληνικής μπίρας και της σύγχρονης τέχνης. Τα έργα με θέμα “Swinging Sixties” ενίσχυσε η Mood Swings μπάντα που διασκέδασε τους καλεσμένους με Swing μουσική και άλλες κλασσικές επιτυχίες των ‘60s.

 

Το ΑΘΗΝΕΟ σε ρυθμούς SWINGING 60’s
 

 

Έμπνευση όλης της βραδιάς, αλλά και της περιοδικής έκθεσης, αποτέλεσε η ίδια η Αθηναϊκή Ζυθοποιία η οποία «γεννήθηκε» στις αρχές της δεκαετίας του ’60, σε ένα εύφορο και συνάμα αισιόδοξο κλίμα επιχειρηματικής ανάπτυξης. Οι 12 συμμετέχοντες εικαστικοί αποτύπωσαν με το δικό τους προσωπικό γούστο έργα ζωγραφικής, φωτογραφίες, κατασκευές και μικρές εγκαταστάσεις με γνήσια συλλεκτικά αντικείμενα της εποχής βάζοντάς μας με τρόπο ιδανικό σε απόλυτο κλίμα και εορταστικό ρυθμό 60’s.

 

Το ΑΘΗΝΕΟ σε ρυθμούς SWINGING 60’s

 

Αναλυτικά, στην περιοδική έκθεση συμμετέχουν με έργα τους οι εικαστικοί: Νίκος Βατόπουλος, Ειρήνη Βογιατζή, Γιώργος Βορρές, Μάριος Βουτσινάς, Ηλίας Γεωργουλέας, Όλγα Γουλανδρή, Μαρία Διακοδημητρίου, Φραγκίσκος Δουκάκης, Γεωργία Μπλιάτσου, Δημήτρης Πολυχρονιάδης, Νίκη Πρόκου, Αλεξάνδρα Χαριτάτου & Συλλεκτικά Αντικείμενα 60’s από τη συλλογή Χαριτάτου.

 

Το ΑΘΗΝΕΟ σε ρυθμούς SWINGING 60’s