H 24χρονη από τη Σουηδία που αντί για βάρη σηκώνει άντρες για να γυμναστεί

H 24χρονη από τη Σουηδία που αντί για βάρη σηκώνει άντρες για να γυμναστεί Facebook Twitter
0
H 24χρονη από τη Σουηδία που αντί για βάρη σηκώνει άντρες για να γυμναστεί Facebook Twitter

H Katarina Konow με καταγωγή από τη Σουηδία είναι γυμνάστρια- μοντέλο fitness και το 2012 εκπροσώπησε τη χώρα της στον διεθνή διαγωνισμό ομορφιάς Miss International.

Εκτός όμως από σέξι, όπως αποδεικνύεται περίτρανα από τις φωτογραφίες της, η 24χρονη Katarina έχει και αρκετό χιούμορ αφού στην προσπάθειά της να ενθαρρύνει τις γυναίκες να ασχοληθούν περισσότερο με τη γυμναστική, αποφάσισε να μοιραστεί μαζί τους μια λίγο διαφορετική άσκηση για τους γλουτούς, επιλέγοντας αντί για βάρη να σηκώσει έναν ολόκληρο άντρα.

Το σχετικό βίντεο, που έχει γυριστεί στη Φλόριντα, ανέβασε η ίδια στον λογαριασμό της στο Instagram και ξεκινά με τον συμπρωταγωνιστή του εγχειρήματος να την κουβαλά πρώτα εκείνος στα χέρια του. Μέχρι που τον πείθει να αλλάξουν ρόλους. Και να και ο ίδιος προσποιείται ότι βαριέται, μόνο βαρετή δεν είναι η συνέχεια: 

"How to pick up men" ???? Actor: @realmichaelyi Music: JAYLIEN

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Katarina Konow (@katarinakonow) στις

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που η Katarina επιχειρεί την συγκεκριμένη άσκηση, αφού στο παρελθόν έχει κάνει το ίδιο και με μια φίλη της, την οποία επίσης σήκωσε με ιδιαίτερη ευκολία.

Η ίδια έχει πει πως εκείνο που την κινητοποίησε στο να καταλήξει σήμερα τόσο γυμνασμένη είναι όταν σε ηλικία 18 ετών κι αφού της είχε κάνει πρόταση ένα πρακτορείο μοντέλων, πήγε στο γυμναστήριο και είδε άλλα κορίτσια και «το πόσο δυνατά ήταν». 

Throwback to when I was squatting my sister @misscassandrascott at Old fort Beach ??? I miss you!! You have to come and visit soon so we can make a new one ???? Music: Coordinate - Travis Scott

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Katarina Konow (@katarinakonow) στις


0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ