Παρακαλούμε απενεργοποιήστε το Adblocker για να έχετε πλήρη πρόσβαση στο περιεχόμενο και τις υπηρεσίες μας. Δείτε πώς.
Βρήκατε κάποιο λάθος ή παράλειψη;     Επικοινωνήστε μαζί μας  »
ΜΕΤΑΒΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΚΔΟΣΗ ΓΙΑ ΚΙΝΗΤΑ
EXCLUSIVELY FROM NOWNESS

Τι σημαίνει αγάπη για τους κατοίκους του Upper Manhattan;

Η ταινία "Symphony" δίνει την απάντηση μέσα από τα συναισθήματα, τις αναμνήσεις και τις εμπειρίες των καθημερινών ανθρώπων που συμμετέχουν σε αυτή

Ο σκηνοθέτης και παραγωγός ταινιών Portrait of a Place: Symphony, προσφέρει στους ανθρώπους του Upper Manhattan την ευκαιρία να ανοίξουν τις καρδιές τους και να απαντήσουν στο μεγαλύτερο ερώτημα της ζωής: Τι είναι η αγάπη;

 

Ο ανερχόμενος παραγωγός ταινιών, Jai Moseley, σκηνοθετεί την στοχαστική ταινία βασισμένη στην κοινή εμπειρία της αγάπης και των σχέσεων. «Το αποτέλεσμα είναι μία ταινία με απρόσκοπτες στιγμές μεταξύ ανθρώπων και τοπίων, με κεντρικό θέμα τα συναισθήματα, τις αναμνήσεις και τις εμπειρίες που είναι δομικά στοιχεία σε όλους μας» αποκαλύπτει ο Νεοϋρκέζος σκηνοθέτης.


Ο Moseley παίρνει κλισέ θέματα όπως η αγάπη, η απώλεια, ο θανάτος και η φιλοδοξία και τα επαναφέρει στο ανθρώπινο επίπεδο επιτρέποντας σε συνηθισμένους ανθρώπους να μοιραστούν τις προσωπικές τους εμπειρίες.


O σκηνοθέτης πέρασε οχτώ εβδομάδες στο Χάρλεμ, στις περιοχές Ουάσινγκτον Χάιτς και Ίνγουντ, ή όπως τις περιγράφει ο ίδιος, στις «γειτονιές όπου το καλοκαίρι οι άνθρωποι χαίρονται τη ζωή στους δρόμους» και συνεχίζει «'Ηθελα να θέσω στους ανθρώπους ερωτήσεις για τις οποίες δεν είχα απαντήσεις. Αυτές τις ερωτήσεις που μας ακολουθούν σε όλη μας τη ζωή».


Ο Moseley δίνει στις εμπειρίες όλων των ανθρώπων και όλων των ηλικιών την ίδια βαρύτητα, προσφέροντας έδαφος  στα παιδιά, στους γονείς, ακόμη και σε μία ηλικιωμένη μαία που ήταν υπεύθυνη για περισσότερες από 500 γέννες, ώστε να μοιραστούν τις αφιλτράριστες σκέψεις τους όσον αφορά την αγάπη και την απώλεια.


Σχετικά με την ταινία ο σκηνοθέτης σχολιάζει: «To "Symphony" αναφέρεται στην λαχτάρα μας για αυθεντική σύνδεση, ένα συναίσθημα για το οποίο αγωνιζόμαστε όλοι ως ένα βαθμό».

@Nowness

 

 

Συνεχίζοντας την περιήγηση στο lifo.gr, αποδέχεστε τη χρήση cookies.     Μάθετε περισσότερα.     Αποδοχή