0
ΣΥΓΧΡΟΝΟΣ ΧΟΡΟΣ

Χορευτές και έργα τέχνης γίνονται ένα στην τεράστια νέα γκαλερί Power Station of Art της Σαγκάης

Έχοντας κερδίσει τη φήμη της ως μία από τις πιο εντυπωσιακές και πρωτότυπες διεθνείς εταιρείες χορού, η Shen Wei Dance Arts διευθύνεται από τον Shen Wei, ένα από τα πιο δημιουργικά μυαλά στον σύγχρονο χορό παγκοσμίως.

Σε αυτή την εκρηκτική περφόρμανς οι χορευτές της ομάδας αλληλεπιδρούν με τα έργα τέχνης που φιλοξενούνται στην τεράστια νέα γκαλερί Power Station of Art, σε ένα κτίριο που κάποτε χρησίμευε ως σταθμός παραγωγής ενέργειας της Σαγκάης.

Πρόκειται για ένα πολύ διαφορετικό gallery tour, καθώς οι αίθουσες της γκαλερί γεμίζουν με σώματα που κινούνται με την αγριότητα της αφηρημένης ζωγραφικής.

Από την ίδρυσή της το 2000, η Shen Wei Dance Arts έχει κάνει περφόρμανς σε ολόκληρο τον κόσμο, συμπεριλαμβανομένης της Μπιενάλε της Βενετίας, του Μουσικού Κέντρου του Λος Άντζελες, του Sadler's Wells και του Frank Gehry's Disney Hall στο Λος Άντζελες.

Η εταιρεία έχει δημιουργήσει στενούς δεσμούς με τον κόσμο της εικαστικής τέχνης, θέλοντας να τονίσει τις δημιουργικές γέφυρες μεταξύ των κόσμων του χορού και των πλαστικών τεχνών (plastic arts).

@Nowness 

Nowness

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ