Μέσα στη νέα σουίτα πρώτης θέσης της Emirates: σαν εναέριο πεντάστερο ξενοδοχείο

0

Την περασμένη χρονιά, αποκαλύφθηκε για πρώτη φορά η σουίτα πρώτης θέσης του Emirates Boeing-777. Λίγους μήνες αργότερα, τον Απρίλιο του 2019, η σουίτα αυτή κέρδισε το βραβείο του «Best First Class» στα Travelers' Choice Awards του TripAdvisor. 

Στη συγκεκριμένη σουίτα, κάθε θέση έχει ξεχωριστή πόρτα για λόγους ιδιωτικότητας, προσφέροντας έτσι στους πελάτες μια μοναδική εμπειρία, αντίστοιχη με αυτή ενός 5άστερου ξενοδοχείου. Παράλληλα, στα καθίσματα υπάρχει για τον κάθε πελάτη προσωπική υπηρεσία εξυπηρέτησης και σερβιρίσματος, video intercom και μια συλλογή με πολυτελή προϊόντα περιποίησης προσώπου. 

Από την καμπίνα δεν θα μπορούσαν να λείπουν και τα περιοδικά, τα σνακ, τα ποτά και μια τηλεόραση 32 ιντσών.

Επίσης, στις καμπίνες των καθισμάτων υπάρχουν ειδικές οθόνες, οι οποίες λειτουργούν κατά κάποιον τρόπο ως εικονικά «παράθυρα» στον κόσμο, χάρη στις κάμερες που βρίσκονται στο εξωτερικό του αεροσκάφους. Συγχρόνως, οι επιβάτες μέσα από κατάλληλα κιάλια μπορούν να παρακολουθήσουν ακριβώς τη διαδικασία της προσγείωσης και της απογείωσης.

Κάθε σουίτα είναι εξοπλισμένη με πολυτελή προϊόντα μπάνιου και ειδικά λάδια για το μαξιλάρι, τα οποία βοηθούν στη χαλάρωση και τον ευχάριστο ύπνο. Διατίθενται ακόμη πιτζάμες, παντόφλες και μάσκα ύπνου. 

Με πληροφορίες από το Business Insider

Lifo Picks
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ