0
LIFO PICKS

Οι ζωντανές κούκλες της Νέας Υόρκης

Πέρα από το drag, πέρα από το cosplay υπάρχουν άνθρωποι που έχουν αποφασίσει να ζουν σαν ζωντανές κούκλες. Στη Νέα Υόρκη μια ομάδα από make-up artists έκανε την επαγγελματική του ενασχόληση, κομμάτι του lifestyle και της καθημερινότητάς του, μόνο και μόνο για να νιώσει καλύτερα. 

Γυναίκες που κατάφεραν να νικήσουν τον καρκίνο ή που παλεύουν σε καθημερινή βάση με την κατάθλιψη, αντί να επιλέξουν οποιαδήποτε άλλη μορφή συμβατικής ή εναλλακτικής θεραπείας φτιάχνουν έναν δικό τους κόσμο, όχι για να κλειστούν μέσα του, αλλά τον προωθούν, τον επικοινωνούν και τον μοιράζονται με μια κοινωνία που έτσι κι αλλιώς δεν τα πάει καλά με το διαφορετικό.

Και άντρες, όμως, έχουν συμμετοχή σ' αυτό το περίεργο παιχνίδι και είναι ο τρόπος τους για να παλέψουν με το μίσος για τη διαφορετικότητα. Μόνα σύνεργα βοήθειας τα πινέλα του μακιγιάζ, στολές εποχής και ρούχα που θυμίζουν παιδικές κούκλες, παιχνίδια και περούκες, παστέλ αξεσουάρ και λίγο όνειρο σε μια μεγαλούπολη που πολύ συχνά σκοτώνει τους ρομαντικούς και τους ονειροπόλους.

Lifo Picks

ΑΠΕΡΓΙΑ ΓΣΕΕ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ