Facebook Twitter
0
ΑΦΙΕΡΩΜΑ: CRAZED YOUTH OF 2014

Οι Digital Riot μας μυούν στην ψηφιακή τους επανάσταση

 

Οι Digital Riot, κατά κόσμον Κωστής Κοπανάς και Βασίλης Σαβαρίκας, ξεκίνησαν την κοινή τους πορεία στο djing και στο producing το 2008. Από τότε έχουν εμφανιστεί σε πολλά μαγαζιά της Αθήνας και της περιφέρειας δίνοντας πάντα δυναμικά dj sets με τα πιο φρέσκα κομμάτια. Είναι δισκογραφικά ενεργοί από το 2012 που κυκλοφόρησε το πρώτο τους track "Dawnce" από την λονδρέζικη Southern Fried Records του Fatbody Slim. Τον Μάιο που μας πέρασε κυκλοφόρησε το πιο πρόσφατο EP τους " On my mind/Make me feel" στην θρυλική νεοϋορκέζικη Nervous Records έχοντας την υποστήριξη από μεγάλα ονόματα της διεθνούς σκηνής όπως Attari, Bronx, Mickey, Xinobi και πολλών άλλων. Αυτή τη περίοδο έχουν στα πλάνα τους αρκετά parties και ακόμα περισσότερες κυκλοφορίες.

 

Tracklist:

1. Peter Graham & Chris Lorenzo feat. Jamie George - Let Me Down: Οι Peter Graham & Chris Lorenzo δίνουν στον Jamie George την κατάλληλη μουσική για να τη συνοδεύεσει με τα smooth φωνητικά του και το αποτέλεσμα  είναι αυτό το κομμάτι που σίγουρα βρίσκει χώρο σε κάθε house dj set.

2. Vhyce - Next Morning: Με βάση την house των 90's και το βλέμμα του στραμμένο στο μέλλον ο Vhyce ενθουσιάζει μερικά από τα μεγαλύτερα ονόματα της House σκηνής και οχι άδικα.

3. Cause & Affect - Mistakes: Από τους αγαπημένους μας παραγωγούς, ευρηματικοί στα κομμάτια τους, πάντα πιάνουν το παλμό της εποχής, οι Cause & Effect έχουν καταφέρει να κερδίσουν την Ευρώπη και σιγά σιγά την Αμερική. Εδώ έχουμε το κομμάτι Mistakes από την τελευταία κυκλοφορία τους.

4. London Grammar - Sights (Waze & Odyssey Remix): Εδώ έχουμε ένα συνδυασμό που τα λέει όλα: London Grammar και Waze & Odyssey. Μπορείς να το πεις και συνταγή της επιτυχίας.

5. Dj Haus - Lets Get 2gether: Αυτός ο τύπος όπως φαίνεται δεν έχει τρελλάνει μόνο εμάς αλλά όλο το κόσμο. Τα oldschool vibes που βγάζει αυτό το κομμάτι είναι αυτά που μας κέρδισαν απο το πρώτο λεπτό.

6. Claude Vonstroke - CaliFuture feat. Barry Drift: Εδώ το boss της Dirtybird, Claude Vonstroke, επιστρέφει με μια συνεργασία που είδαμε και στο Urban Animal, αυτή με τον Barry Drift και κατα την άποψη μας, μας φέρνουν ενα anthem που θα παιχτεί πολύ.

7. Zinc - Show Me (Zinc Dark Remix : Ο Zinc "πειράζει" Zinc και το αποτέλεσμα είναι ένα σκοτεινό, αλλά με αρκετό groove κομμάτι. Συνεχίζει να μην μας απογοητεύει ποτέ.

8. Kim Ann Foxman - Let Me Be The One (Catz 'n Dogz Remix): Kim Ann Foxman + Catz 'n Dogz + Heidi presents Jackathon Jams, δεν νομίζω να χρειάζεται να πούμε κάτι άλλο.

9. Eli Escobar - Anotha Luv (House Of Stunk Remix): New York House με τρομερό acid bassline που σε πάει σε άλλη δεκαετία.

10. Isis Salam feat. Kruse & Nuernberg - Nasty Girl: Το rap της Isis Salam πάνω στο classic house jam που της προσέφεραν οι Kruse & Nuernberg είναι ένας πραγματικός δυναμίτης για το dancefloor.

11. Youan - Take It Slow:  Κυκλοφόρησε πριν τρεις ημέρες από την δισκογραφική του Mike Mago, BMKLTSCH RCRDS, και ο Youan θα μας απασχολήσεις αρκετά την χρονιά που μας έρχεται.

12. Mario - Let Me Love You (Sirens Of Lesbos Speed Garage Remake): Οι Sirens Of Lesbos διασκευάζουν το γνωστό RNB hit του 2004, το φέρνουν στο 2014, το UK Speed Garage και η Balearic House παντρεύονται και μας δίνουν ένα από τα κομμάτια που ακούσαμε περισσότερο από άλλα το καλοκαίρι που μας πέρασε.

13. Nick Monaco - Private Practice: Το Private Practice είναι το πρώτο κομμάτι από το πολυαναμενόμενο album "Mating Call" του Nick Monaco που θα κυκλοφορήσει σύντομα μέσα από την Wolf+Lamb Records.

Yes It Does!! Sure It Does!! w/ Digital Riot, Eggs & Bacon, Norwegian Black Metal Disco, Bad Spencer, Σάββατο 30/8, Some Bizzare, Σοφοκλέους 7-9, Κέντρο, ελεύθερη είσοδος.

Links:

http://www.digitalriot.net
http://www.soundcloud.com/digital-riot
http://www.facebook.com/digitalriot
http://www.twitter.com/digitalriot
http://www.instagram.com/digital_riot

ΑΦΙΕΡΩΜΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ