Η Κινηματογραφική Ομάδα του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, σε συνεργασία με την Εταιρεία Ελλήνων Σκηνοθετών, έστησαν έναν μικρό θερινό κινηματογράφο στον κήπο του Συλλόγου Ελλήνων Αρχαιολόγων, Ερμού 134-136 στο Θησείο.
Οι προβολές ξεκινούν την Πέμπτη 12/7/2012 με την ταινία "Σινεμά ο Παράδεισος" και θα συνεχιστούν για όλο το καλοκαίρι και το φθινόπωρο, με σειρά προβολών από τον ελληνικό (κάθε Τρίτη) και ξένο (κάθε Πέμπτη) κινηματογράφο.
Η είσοδος είναι ελεύθερη.
Ώρα έναρξης: 9.30 μμ (τις ημέρες των προβολών θα λειτουργεί το εντευκτήριο του Συλλόγου από τις 8.30 μμ ως το πέρας της προβολής).
Το πρόγραμμα θα ανακοινώνεται στην ιστοσελίδα του ΣΕΑ (www.sea.org.gr) και στη σελίδα της Κινηματογραφικής Ομάδας ΣΕΑ-seanema στο facebook.
Διάφορα /
O Σύλλογος Ελλήνων Αρχαιολόγων θα προβάλει ταινίες στον κήπο του
ΔΙΑΒΑΖΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ
Καρκίνος: Οι 11 μορφές που αυξάνονται στους νέους, συμφωνα με το Imperial College και το ICR
Οι καλύτερες παραλίες της Ευρώπης αποκαλύφθηκαν και ανάμεσά τους βρίσκονται τρεις ελληνικές
Ο ΕΦΕΤ ανακαλεί άλειμμα γιατί βρέθηκε αλλεργιογόνο συστατικό
Θεσσαλονίκη: Φοιτητής απειλεί να πέσει από τον 3ο όροφο πολυκατοικίας - Πετάει πράγματα από το μπαλκόνι
Μυστήριο με παλαιστινιακή σημαία πάνω από το Δουβλίνο - Οι αρχές δεν μπορούν να τη κατεβάσουν
σχόλια