Η Dee Dee Bridgewater στο Gazarte

Η Dee Dee Bridgewater στο Gazarte Facebook Twitter
0

Η ανεκτίμητη Dee Dee Bridgewater και το εξαίρετο κουαρτέτο που τη συνοδεύει στη σκηνή έρχονται στην Αθήνα τον Μάιο.  Σημειώστε τις ημερομηνίες: 24 & 25 και κλείστε από τώρα θέσεις για δύο μαγευτικές βραδιές. Κάποιες φορές, η διάθεση και η μουσική ενώνονται με έναν συγκεκριμένο τρόπο που δημιουργείται ένα είδος μαγείας. Αυτό συμβαίνει κάθε φορά που η θρυλική DeeDee ανεβαίνει στη σκηνή. Νιώθεις ότι η μαγεία σε διαπερνάει από την πρώτη στιγμή που ξεκινάει να τραγουδά!

Μέσα από μια πολύπλευρη καριέρα που μετρά ήδη σαράντα χρόνια, η νικήτρια των Grammy και Tony Awards, η λαμπερή ντίβα της jazz Dee Dee Bridgewater, συγκαταλέγεται πλέον στις κορυφαίες ερμηνεύτριες της εποχής μας. Οι επιλογές της, όλα αυτά τα χρόνια, γεφυρώνουν όλα τα μουσική είδη και αποδεικνύουν ότι η Dee Dee δεν επαναπαύεται, βάζει συνέχεια τον πήχυ πιο ψηλά!

Ξεκίνησε ως μέλος της θρυλικής μπάντας Thad Jones/ Mel Louis Big Band. Tη δεκαετία του‘70 εμφανίστηκε δίπλα σε κορυφαίους καλλιτέχνες της jazz όπως οι: Max Roach, Sonny Rollins, Dexter Gordon και Dizzy Gillespie.

Tη δεκαετία του '80 στράφηκε στην ποπ αλλά πολύ σύντομα (1986) εγκαταστάθηκε στο Παρίσι και άρχισε να ασχολείται και πάλι με την τζαζ εγκαινιάζοντας και τη συνεργασία της με την Universal Music έχοντας τον ρόλο και του παραγωγού πλέον (η Bridgewater κάνει την παραγωγή η ίδια σε όλα τα CD της).

Στο τέλος του Μαΐου δίνουμε ραντεβού στο Gazarte με μία πολυβραβευμένη ερμηνεύτρια και χαρισματική performer, την Dee Dee Bridgewater. Mια αληθινή ντίβα της jazz που έχει την ικανότητα να ηλεκτρίζει την ατμόσφαιρα και να καθηλώνει το κοινό από την αρχή μέχρι το τέλος - είτε στέκεται στο κέντρο της σκηνής, είτε χορεύει τριγύρω από την μπάντα της - τραγουδώντας και μιλώντας με όλους όσους βρίσκονται εκεί για να την ακούσουν!

 

 

http://www.deedeebridgewater.com

https://www.facebook.com/deedeebridgewater

https://twitter.com/ddbprods

http://www.youtube.com/watch?v=4nNyepVOYkk&feature=youtube_gdata

0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ

ΘΕΜΑΤΑ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΔΗΜΟΦΙΛΗ

THE GOOD LIFO ΔΗΜΟΦΙΛΗ