Ο ελληνικός κινηματογράφος έχει ρέντα το τελευταίο διάστημα (Attenberg, Κυνόδοντας, Χώρα Προέλευσης, Μαχαιροβγάλτης) και αυτή η καλή πορεία ταινιών ελπίζουμε πως θα συνεχιστεί με το Χάρισμα, την αντισυμβατική ρομαντική κομεντί -ένα είδος μάλλον ανεξερεύνητο απ' τον 'καλό' σύγχρονο ελληνικό κινηματογράφο- το Χάρισμα.

(το τρέιλερ του φιλμ)

 

Η δημιουργός της ταινίας Χριστίνα Ιωακειμίδη ετοίμασε για απόψε μερικές εκπλήξεις. Αντιγράφουμε απ' την επίσημη πρόσκληση:

Την Τρίτη 16 Νοεμβρίου, η Χριστίνα Ιωακειμίδη παρέα με τους συντελεστές της ταινίας, σας προσκαλούν στα επίσημα αποκαλυπτήρια του "Χαρίσματος", διοργανώνοντας ένα μεγάλο πάρτι με πολλές εκπλήξεις και απροσδόκητα χάπενινγκ. Οικοδεσπότης της βραδιάς θα είναι ο Ηλίας Φραγκούλης (CineMad), που με την ιδιαίτερη μουσική του παιδεία, θα προσπαθήσει να συντονίσει την αφρόκρεμα της ελληνικής, εναλλακτικής μουσικής σκηνής.

Φοίβος Δεληβοριάς, Monsieur Minimal, The Burger Project, Μαριέττα Φαφούτη, Τίμος Βερέμης (Leon) και Egg Hell, θα είναι εκεί προκειμένου να συνθέσουν ένα ιδανικό μουσικό χαλί για τον εορτασμό της νέας μας αγαπημένης ταινίας. Εσύ θα μείνεις σπίτι;

Στο Six D.O.G.S (στις 9).

 

(Το νέο τραγούδι του Monsieur Minimal)