Γυμνό Τεστ Ρόρσαχ [NSFW]

Γυμνό Τεστ Ρόρσαχ [NSFW] Facebook Twitter
Venus I
3

[Θανάσης Χαραμής]

 

Τα τεστ κηλίδων μελάνης Rorschach αποτέλεσαν την έμπνευση και η τέχνη της δημιουργίας τους, που ονομάζεται Klecksography, χάρισε το όνομά της στη σειρά φωτογραφιών του Γάλλου Olivier Valsecchi.

 

Τα γυμνά σώματα των μοντέλων στοιχίζονται με αριστοτεχνική διάταξη και προκαλούν τη φαντασία του θεατή να διακρίνει μυθολογικά τέρατα, βασιλικά εμβλήματα και αλλόκοσμους σχηματισμούς, θαρρείς τραβηγμένους από μια ψυχεδελική camera obscura.

 

Το making of των ζωντανών γλυπτών του, απαίτησε όπως ο ίδιος μας λέει, δύο μήνες εξαντλητικής δουλειάς μέσα σε ένα studio, δεκάδες πειραματισμούς που επιδίωκαν να αναιρέσουν τους βασικούς κανόνες της ανθρώπινης ανατομίας και πολύ Kate Bush στο ηχοσύστημα που έπαιζε ασταμάτητα.

 

O Olivier Valsecchi έχει συγκεντρώσει μια πλειάδα βραβείων για τις φωτογραφίες του και μόλις ολοκλήρωσε την ατομική του έκθεση η οποία ταξίδεψε από την Κορέα έως τις Βρυξέλλες.

 

Παράλληλα ετοιμάζει την επόμενη παρουσίαση των έργων του που θα ξεκινήσει τον Μάρτιο και μοιράζεται με τη Lifo την ασπρόμαυρη Klecksography series.

 

Γυμνό Τεστ Ρόρσαχ [NSFW] Facebook Twitter
Venus II

 

Γυμνό Τεστ Ρόρσαχ [NSFW] Facebook Twitter
The dress

 

 

3

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

3 σχόλια