Το όνομά του είναι άγνωστο, πάντως είναι από το Σαν Φρανσίσκο και προς το παρόν είναι γνωστό μόνο το πουλί του -που έχει γίνει σχεδόν διασημότητα. Το φωτογραφίζει σε ανθρωπόμορφες αστείες πόζες και ανεβάζει τα φωτο-στόρι στο tumblr του που λέγεται απλά Things My Dick Does. Και είναι από τα internet sensations των ημερών.

 

Μπορεί να διανύουμε την χειρότερη περίοδο που έχει ζήσει μεταπολεμικά η Ελλάδα, αλλά  δημιουργικά δεν έχει υπάρξει καλύτερη περίοδος. Ποτέ. Τουλάχιστον για τη μουσική. Ποτέ δεν είχαμε τόσο καλές δουλειές μαζεμένες, πραγματικά καλές δουλειές, top σε διεθνές επίπεδο, όχι αστεία. Αυτό που φαίνεται ότι συμβαίνει τώρα σαν «μπαμ» ετοιμαζόταν εδώ και χρόνια, έχει πίσω του πολλή δουλειά και κόπο και το καταφέρνουν όλα αυτά τα παιδιά μόνα τους, χωρίς καμία βοήθεια από πουθενά.

 

Είναι πολλά τα εξαιρετικά δείγματα τελευταία, πάρα πολλά, ένας-ένας όσοι αξίζουν βρίσκουν το δρόμος τους για το παγκόσμιο κοινό και κυκλοφορούν το υλικό τους σε πρωτοκλασάτες ξένες εταιρίες. Αυτό που κάποτε ήταν όνειρο γίνεται σιγά-σιγά πραγματικότητα. Κάποιες από τις νέες δουλειές που έχουν βγει το τελευταίο δίμηνο είναι απίστευτες.

 

Το Lie της Giganta είναι από τα πιο ωραία κομμάτια που έχουν ακουστεί φέτος:

 

 

Κι αυτό το υπέροχο Diamonds από τον Esoteric Sob που κυκλοφορεί από την Θεσσαλονικιώτικη Numb Capsule.