Ένα blog που το λένε «Things my dick does»

Ένα blog που το λένε «Things my dick does» Facebook Twitter
2

Το όνομά του είναι άγνωστο, πάντως είναι από το Σαν Φρανσίσκο και προς το παρόν είναι γνωστό μόνο το πουλί του -που έχει γίνει σχεδόν διασημότητα. Το φωτογραφίζει σε ανθρωπόμορφες αστείες πόζες και ανεβάζει τα φωτο-στόρι στο tumblr του που λέγεται απλά Things My Dick Does. Και είναι από τα internet sensations των ημερών.

Μπορεί να διανύουμε την χειρότερη περίοδο που έχει ζήσει μεταπολεμικά η Ελλάδα, αλλά  δημιουργικά δεν έχει υπάρξει καλύτερη περίοδος. Ποτέ. Τουλάχιστον για τη μουσική. Ποτέ δεν είχαμε τόσο καλές δουλειές μαζεμένες, πραγματικά καλές δουλειές, top σε διεθνές επίπεδο, όχι αστεία. Αυτό που φαίνεται ότι συμβαίνει τώρα σαν «μπαμ» ετοιμαζόταν εδώ και χρόνια, έχει πίσω του πολλή δουλειά και κόπο και το καταφέρνουν όλα αυτά τα παιδιά μόνα τους, χωρίς καμία βοήθεια από πουθενά.

Είναι πολλά τα εξαιρετικά δείγματα τελευταία, πάρα πολλά, ένας-ένας όσοι αξίζουν βρίσκουν το δρόμος τους για το παγκόσμιο κοινό και κυκλοφορούν το υλικό τους σε πρωτοκλασάτες ξένες εταιρίες. Αυτό που κάποτε ήταν όνειρο γίνεται σιγά-σιγά πραγματικότητα. Κάποιες από τις νέες δουλειές που έχουν βγει το τελευταίο δίμηνο είναι απίστευτες.

Το Lie της Giganta είναι από τα πιο ωραία κομμάτια που έχουν ακουστεί φέτος:

Κι αυτό το υπέροχο Diamonds από τον Esoteric Sob που κυκλοφορεί από την Θεσσαλονικιώτικη Numb Capsule.

2

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Δ. Πολιτάκης / Όχι άλλο κάρβουνο: Αφήστε το αναρχικό άστρο να λάμπει στην πλατεία Εξαρχείων και καλές γιορτές

Μπορεί να έχει άμεση ανάγκη κάποιου είδους ανάπλασης η Πλατεία Εξαρχείων, το τελευταίο που χρειάζεται όμως είναι ένα μίζερο χριστουγεννιάτικο δέντρο με το ζόρι.
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΠΟΛΙΤΑΚΗΣ
Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Β. Βαμβακάς / Δεκαετία του 2010: Δέκα χρόνια που στην Ελλάδα ισοδυναμούν με αιώνες

Οποιοσδήποτε απολογισμός της είναι καταδικασμένος στη μερικότητα, αφού έχουν συμβεί άπειρα γεγονότα που στιγμάτισαν τις ζωές όλων μας ‒ δύσκολο να μπουν σε μια αντικειμενική σειρά.
ΤΟΥ ΒΑΣΙΛΗ ΒΑΜΒΑΚΑ
Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Β. Στεργίου / Τα χρόνια των μετακινήσεων και η κουβέντα για το brain drain που δεν μου αρέσει καθόλου

Αντί να βλέπουμε τη χώρα σαν άδεια πισίνα όπου πρέπει να γυρίσουν τα ξενιτεμένα της μυαλά για να γεμίσει, ας αλλάξουμε τα κολλημένα μυαλά σ' αυτόν εδώ και σε άλλους τόπους.
ΤΗΣ ΒΙΒΙΑΝ ΣΤΕΡΓΙΟΥ

σχόλια

2 σχόλια
Οι φωτογραφίες έπρεπε να είναι απο ανεβάσμενες διαφορετικά. Οι κάτω έπρεπε να είναι πάνω για να βγάλει νόημα η ιστοριούλα του. Το παρακολουθώ το μπλογκ του και έχει ένα ενδιαφέρον.