Αγίου Βαλεντίνου 2021: Ένα high-tech δώρο για να μοιραστείτε ξεχωριστές εμπειρίες με τους αγαπημένους σας

Αγίου Βαλεντίνου 2021: Ένα high-tech δώρο για να μοιραστείτε ξεχωριστές εμπειρίες με τους αγαπημένους σας Facebook Twitter
0

ADVERTORIAL

Η Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου ίσως να είναι διαφορετική φέτος - όπως και διάφορες γιορτές μέσα στην τελευταία χρονιά - ωστόσο, αυτό δε σημαίνει πως δεν μπορούμε να τη γιορτάσουμε με τον δικό μας ξεχωριστό τρόπο. Μία όμορφη κίνηση, ένα ξεχωριστό και προσωπική δώρο, μία ένδειξη αγάπης στα κοντινά μας πρόσωπα, μπορούν να κάνουν πολλά ειδικά σε μία περίοδο σαν κι αυτή.

Αναζητώντας, λοιπόν, το ιδανικό δώρο για το ταίρι σας, το κομμάτι της τεχνολογίας αποτελεί μία ξεχωριστή επιλογή - καθώς ένα (ή δύο) ιδιαίτερα gadgets μπορούν να γίνουν ο καλύτερος τρόπος για να τους ευχαριστήσετε, αλλά να έρθετε και πιο κοντά. Για τη φετινή Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου, η Huawei μας δίνει τη δυνατότητα να κάνουμε ένα συμβολικό, αλλά και χρηστικό δώρο στους αγαπημένους μας, που θα αποτελέσει την ιδανική αφορμή για σύνδεση και ποιοτικό χρόνο μαζί: αποκτώντας το smartwatch της Huawei GT 2 Pro, θα λάβετε δώρο και ένα από τα πιο πρόσφατα μοντέλα της Huawei, και πρώτο με ορθογώνια πρόσοψη, το Huawei Watch FIT.

Έτσι, εσείς και η/ο σύντροφός σας όχι μόνο θα βάλετε την τεχνολογία στην καθημερινότητά σας, αλλά θα μπορείτε να μοιραστείτε και τις μοναδικές εμπειρίες που μπορείτε να προσφέρει ένα wearable gadget τέτοιου επιπέδου.

Ασκηθείτε μαζί

Το πρωινό τρέξιμο μπορεί να γίνει η ασχολία που θα μοιράζεστε καθημερινά, ενώ ταυτόχρονα θα βελτιώνετε τη σωματική σας κατάσταση. Το Watch GT 2 Pro της Huawei διαθέτει δεκάδες λειτουργίες για παρακολούθηση φυσικής άσκησης και υγείας, ενώ έχει ιδιαίτερο design και μεγάλη επίδοση μπαταρίας. Επίσης, μπορεί να μετρά τους παλμούς της καρδιάς σας συνεχώς, καθώς μπορεί να λειτουργεί για δύο βδομάδες συνεχόμενα. Με αυτόν τον τρόπο, θα έχετε αρκετή ώθηση για περισσότερη φυσική άσκηση, ενώ θα μάθετε καλύτερα το σώμα σας και θα βελτιώσετε την ποιότητα ύπνου σας. Μάλιστα, με το Huawei Watch FIT η/ο σύντροφός σας θα μπορεί να συγκρίνει μαζί σας τα δικά του στατιστικά στοιχεία.

Αγίου Βαλεντίνου 2021: Ένα high-tech δώρο για να μοιραστείτε ξεχωριστές εμπειρίες με τους αγαπημένους σας Facebook Twitter

Θέστε κοινούς στόχους στον ύπνο

Σε μία περίοδο σαν κι αυτή, που ο χρόνος μας στο σπίτι είναι πολύ περισσότερος, έχει σημασία να κοιμόμαστε σωστά και τις σωστές ώρες. Με το Watch GT 2 Pro της Huawei και το Huawei Watch FIT θα μπορείτε να καταγράφετε όχι μόνο τον ύπνο σας, αλλά και το στρες. Με αυτόν τον τρόπο, θα μπορείτε να θέσετε κοινούς στόχους για την βελτίωσή του.

Αγίου Βαλεντίνου 2021: Ένα high-tech δώρο για να μοιραστείτε ξεχωριστές εμπειρίες με τους αγαπημένους σας Facebook Twitter

Συναγωνιστείτε στις επιδόσεις σας

Αν μία μικρή δόση ανταγωνισμού μπορεί να σας δώσει μεγαλύτερο κίνητρο, τότε μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Watch GT 2 Pro και το Huawei Watch FIT σας, για να συναγωνιστείτε φιλικά την/τον σύντροφό σας. Το Huawei Watch FIT διαθέτει 96 προγράμματα προπόνησης (συμπεριλαμβανομένων 11 επαγγελματικών και 85 προσαρμοσμένων), είναι προγραμματισμένο να καταγράφει ακόμα και τον κορεσμό οξυγόνου στο αίμα (SPO2), ενώ διαθέτει και εφαρμογή παρακολούθησης του γυναικείου κύκλου.

Από 1 έως και 14 Φεβρουαρίου, μαζί με κάθε αγορά Huawei Watch GT 2 Pro θα πάρετε δώρο το Huawei Watch FIT, για να γιορτάσετε την Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου όπως της αρμόζει.

Ακολουθήστε τη Huawei σε Facebook, Instagram και Youtube.

Αγορά
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ