6 πράγματα που οι γυναίκες θα εύχονταν να γνωρίζουν οι σύντροφοι τους για το στοματικό σεξ

6 πράγματα που οι γυναίκες θα εύχονταν να γνωρίζουν οι σύντροφοι τους για το στοματικό σεξ Facebook Twitter
Η γλώσσα είναι ένας ακόμη μυς... ούτε κάποιου είδους πολεμική μηχανή ούτε ξεκούρδιστο παιχνίδι. Μην πιστέψετε στιγμή ότι δεν μπορείτε να προκαλέσετε δυσφορία ή ακόμη και πόνο, επειδή μιλάμε για τον συγκεκριμένο μυ.
5

Ας αφήσουμε για λίγο στην άκρη τους μύθους και τις αλήθειες για το σημείο "G" και άλλες τέτοιες αναλύσεις. Ας ξεχάσουμε για λίγο το πόσο ως θέμα το γυναικείο στοματικό είναι ακόμη ταμπού και πρέπει να προηγηθεί ολόκληρη συζήτηση, με αποτέλεσμα οι περισσότερες γυναίκες να μην την ανοίγουν καν. Κι ας φτάσουμε στο προκείμενο: ακόμη κι αν κάποιος δεν χρειάζεται λεπτομέρειες για να καλύψει αυτό το κεφάλαιο, συνήθως αγνοεί τα βασικά. Η άγνοια αυτών είναι και ο λόγος που ένα μεγάλο ποσοστό του γυναικείου πληθυσμού αποφεύγει να το ζητήσει. Όχι επειδή ντρέπεται, αλλά επειδή γνωρίζει εκ των προτέρων ότι δεν θα γίνει σωστά και ότι ο σύντροφος αγνοεί μικρές, αλλά ουσιαστικές λεπτομέρειες, που κάνουν αυτό το κομμάτι της σεξουαλικής ζωής, ευχάριστο και ενδιαφέρον. Τι αγνοούν, λοιπόν, οι συνήθως ακόμη και οι καλοπροαίρετοι και εργατικοί της υπόθεσης;

1.

Ότι δεν θέλει υπερανάλυση 

Δεν ρωτάει κανείς, αν μπορεί να πέσει χαμηλά. Το επιχειρεί με τη δέουσα διακριτικότητα για αρχή. Δεν είναι όλα για υπερανάλυση. Στις περισσότερες γυναίκες αρέσει, αλλά δεν αρέσει το ότι πρέπει να δώσουν εγχειρίδιο με οδηγίες χρήσης. Λίγη βοήθεια για αρχή είναι εξαιρετική, αλλά δεν γίνεται να περάσει κανείς όλο το βράδυ, δίνοντας γεωγραφικά μήκη και πλάτη...

2.

Ότι δεν πρόκειται για ταινίες πορνό

... στις οποίες όλα φαίνονται εύκολα και η πρωταγωνίστρια περνάει πάντα καλά, αλλά πρόκειται για μυθοπλασία. Στην πραγματική ζωή χρειάζεται εξάσκηση, επιμονή και χρόνο. Δεν περνάνε όλοι καλά μέσα σε 10 λεπτά, όπως στις ταινίες και -ναι- ενδέχεται να υπάρξουν και απογοητεύσεις. Λιγότερες ταινίες και περισσότερο... πράκτις και το αποτέλεσμα θα είναι εγγυημένο ή τουλάχιστον ικανοποιητικό. Επίσης, θα βοηθούσε πάρα πολύ, αν συμμετοχή σε όλο αυτό είχαν και τα χέρια σας. Αυτό που κάνετε -όσο αυτοσυγκεντρωμένοι κι αν είστε- δεν σας απαγορεύει να χαϊδεύετε άλλα σημεία του σώματος της συντρόφου σας. Γενικώς, τα χάδια βοηθούν στη χαλάρωση και στο να πειστεί η σύντροφος 

3.

Ότι αρκεί και ένα λάθος βλέμμα για να τελειώσουν όλα 

Αν «κατεβαίνει» κανείς με προκατάληψη και την παραμικρή γκριμάτσα (αηδίας, αποδοκιμασίας, αμφιβολίας, κ.λπ), είναι προτιμότερο να μην κατέβει. Το αιδοίο, παρά τα όσα κατά καιρούς έχουν γραφτεί στη ροζ λογοτεχνία δεν είναι κήπος με λουλούδια. Είναι κομμάτι της ανθρώπινης ανατομίας και οι εκκρίσεις και οι οσμές του -υπό την προϋπόθεση ότι τηρούνται σχολαστικά οι κανόνες υγιεινής- είναι συγκεκριμένες. Δεν γίνεται παραχώρηση ή κάποια μορφή αγγαρείας, οπότε αν κάποιος δεν αισθάνεται καλά με κάτι από τα παραπάνω, καλό είναι να μην προχωρήσει καν -κυριολεκτικά- παρακάτω. Η σύντροφος σας γνωρίζει πολύ καλά το βλέμμα και τους μορφασμούς σας, όταν δεν θέλετε να κάνετε κάτι, οπότε μην τη φέρετε σε δύσκολη θέση. Απλώς, μην το κάνετε.

4.

Η γλώσσα είναι ένας ακόμη μυς 

...ούτε κάποιου είδους πολεμική μηχανή ούτε ξεκούρδιστο παιχνίδι. Μην πιστέψετε στιγμή ότι δεν μπορείτε να προκαλέσετε δυσφορία ή ακόμη και πόνο, επειδή μιλάμε για τον συγκεκριμένο μυ. Οι ήρεμες κινήσεις βοηθούν, τουλάχιστον, στην αρχή. Αλλά μην κρατήσετε αυτόν τον ρυθμό, μέχρι να αποκοιμηθεί η σύντροφος σας. Επίσης, καλό είναι να κρατάτε οπτική επαφή μαζί της. Όσο καλά κι αν γνωρίζεστε, όση οικειότητα κι αν υπάρχει, σιγουρευτείτε ότι περνάει καλά με όσα επιχειρείτε. Και μπορεί για το σημείο "G",  να υπάρχουν διάφορες θεωρίες και σενάρια, αλλά για την κλειτορίδα υπάρχει ένα: δεν είναι παιχνίδι και αν επιμένετε να τη βλέπετε ως τέτοιο -και κυρίως να μην αντιλαμβάνεστε ότι δεν πρόκειται για κουμπί- δημιουργείτε εκνευρισμό και αμηχανία στην ιδιοκτήτρια της. 

5.

Ας μη διαρκέσει για πάντα 

Το ότι κάποιος είναι ξαπλωμένος σε μία άβολη -πλην υποσχόμενη- στάση δεν σημαίνει ότι ξεκουράζεται. Αν το παιχνίδι κρατήσει για πάντα, παύει να είναι διασκεδαστικό. Γίνετε ευρηματικοί σε ό,τι αφορά τη στάση και μην επιμένετε για...ώρες στο ίδιο μοτίβο. Όταν γίνεται λόγος για εξάσκηση, εννοεί κανείς τις πολλές, τακτικές επαναλήψεις. Όχι τα σεμινάρια που αρχίζουν πρωί και τελειώνουν απόγευμα. 

6.

Μην απογοητευτείτε 

Η γυναικεία ανατομία έχει τους δικούς της κανόνες, κάτι που σημαίνει ότι το στοματικό σεξ κάποιες τις ξετρελαίνει, κάποιες άλλες όχι, ενώ άλλες γυναίκες το ανακαλύπτουν σταδιακά. Σύμφωνα με επιστημονικές έρευνες, ένα μεγάλο ποσοστό του γυναικείου πληθυσμού δεν φτάνει σε οργασμό μέσω του στοματικού σεξ, ωστόσο το απολαμβάνει ως προκαταρκτικό της κύριας ερωτικής επαφής. Οπότε, το ότι δεν υπήρξε αποτέλεσμα δεν είναι για απογοήτευση, ούτε για παραίτηση από την προσπάθεια.

Με στοιχεία από το Women'sHealth.com

Υγεία & Σώμα
5

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

«Γδύστε την κι ανάψτε κεριά!»: ένα ψευδοεπιστημονικό πορνογράφημα στο παζάρι της πλατείας Κοτζιά

Erotica / «Γδύστε την κι ανάψτε κεριά!»: ένα ψευδοεπιστημονικό πορνογράφημα στο παζάρι της πλατείας Κοτζιά

Μια ανακάλυψη που κάναμε στο παζάρι βιβλίου στην πλατεία Κοτζιά καταδείχνει την υποκριτική κάλυψη της τσόντας των πατέρων μας με πασαλείμματα επιστημονικών συμβουλών, σε ένα τομίδιο με 130 ολοσέλιδες αισθησιακές φωτογραφίες.
ΦΙΛΙΠΠΑ ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Απόλυτη προτεραιότητα έχει ο προσυμπτωματικός έλεγχος για τον καρκίνο του πνεύμονα

Υγεία & Σώμα / «Ο καρκίνος του πνεύμονα δεν περιμένει μεν, αλλά δεν είναι ανίκητος»

Τρία χρόνια μετά την ίδρυση της Οργάνωσης για τον Καρκίνο του Πνεύμονα «Fair Life L.C.C.», η πρόεδρός της μιλά για την αναγκαιότητα να πατήσει γκάζι το εθνικό συστήμα υγείας όσον αφορά την υλοποίηση του προσυμπτωματικού ελέγχου που σώζει ζωές.
ΑΛΕΞΙΑ ΣΒΩΛΟΥ
Τι είναι η ψιττάκωση και πώς μας απειλεί

Υγεία & Σώμα / Τι είναι η ψιττάκωση και πώς μας απειλεί

Ο όρος «ασθένεια που μεταδίδεται από τα πτηνά» μάς φέρνει στο μυαλό τη γρίπη των πτηνών που οφείλεται στον ιό της γρίπης Η5Ν1. Κι όμως, υπάρχει μια άλλη νόσος που μοιάζει με τη γρίπη και μεταδίδεται από τα πτηνά, προκαλώντας άτυπη πνευμονία, δηλαδή πνευμονία χωρίς τα κλασικά συμπτώματα.
ΑΛΕΞΙΑ ΣΒΩΛΟΥ
Εξέταση με ραδιοϊσότοπα προβλέπει τη νόσο Αλτσχάιμερ 10 χρόνια προτού εμφανιστεί

Υγεία & Σώμα / Μια νέα εξέταση προβλέπει τη νόσο Αλτσχάιμερ 10 χρόνια προτού εμφανιστεί

Χάρη σε μια νέα εξέταση με ραδιοϊσότοπα, την PET Amyloid, καθίσταται δυνατή η πρώιμη διάγνωση της νόσου Αλτσχάιμερ μία ολόκληρη δεκαετία πριν από την εκδήλωση του πρώτου συμπτώματος νοητικής έκπτωσης στους ασθενείς.
ΑΛΕΞΙΑ ΣΒΩΛΟΥ
Σώμα από γυαλί: Έχουν και οι υποχόνδριοι τα δίκια τους

Υγεία & Σώμα / Σώμα από γυαλί: Έχουν και οι υποχόνδριοι τα δίκια τους

Σύμφωνα με ένα νέο βιβλίο που εξερευνά την πολιτισμική ιστορία της υποχονδρίασης, οι άνθρωποι που ανησυχούν περισσότερο για την υγεία τους είναι πολύ συχνά εκείνοι που έχουν τους περισσότερους λόγους να ανησυχούν.
THE LIFO TEAM
Καμπανάκι κινδύνου για τις λοιμώξεις και τα «πανανθεκτικά» μικρόβια χτυπούν οι λοιμωξιολόγοι

Υγεία & Σώμα / Λοιμώξεις και «πανανθεκτικά» μικρόβια, παλιοί και νέοι κίνδυνοι απειλούν τη δημόσια υγεία

Καμπανάκι κινδύνου χτυπούν οι λοιμωξιολόγοι καθώς ο κοκίτης, η ιλαρά και η μηνιγγίτιδα αναζωπυρώνονται στην κοινότητα, ενώ τα άκρως ανθεκτικά μικρόβια εξελίσσονται σε «πονοκέφαλο» για τα νοσοκομεία. Μας ενημερώνει η Ελληνική Εταιρεία Λοιμώξεων.
ΑΛΕΞΙΑ ΣΒΩΛΟΥ
Συμβουλές για υπέροχη επιδερμίδα κάτω από τον καυτό ήλιο

Υγεία & Σώμα / Συμβουλές για υγιή επιδερμίδα κάτω από τον ήλιο

Μετά από έναν χειμώνα που δεν ήρθε, η άνοιξη βιάζεται να δώσει τη θέση της στο καλοκαίρι και μας υποχρεώνει να αναθεωρήσουμε τη σχέση μας με τον ήλιο. Οι ημέρες μεγάλωσαν με την αλλαγή της ώρας, ο ήλιος ήδη καίει και η επιδερμίδα μας χρειάζεται ολιστική φροντίδα και προστασία.
ΑΛΕΞΙΑ ΣΒΩΛΟΥ
Η πρόσφατη αναζωπύρωση ακόμα και της χολέρας προβληματίζει τους ειδικούς

Υγεία & Σώμα / Η πρόσφατη αναζωπύρωση ακόμα και της χολέρας προβληματίζει τους ειδικούς

Η χολέρα αποτελεί μολυσματικό λοιμώδες νόσημα που εξακολουθεί να καταγράφει επιδημικές εξάρσεις σε πολλές περιοχές του πλανήτη, κυρίως στον αναπτυσσόμενο κόσμο, και η κατάσταση έχει επιδεινωθεί από την έλλειψη πόσιμων εμβολίων, σε μορφή σταγόνων.
ΑΛΕΞΙΑ ΣΒΩΛΟΥ
Fitness: Μήπως το cozy cardio είναι για σένα;

Υγεία & Σώμα / Τελικά είναι αποτελεσματική η «cozy cardio» γυμναστική που έχει τρελάνει τo TikTok;

Αντί να πηγαίνουν στο γυμναστήριο, πολλοί TikTokers φορούν τις χνουδωτές πιτζάμες τους, ανάβουν τα αγαπημένα τους κεριά, επενδύουν σε απαλό φωτισμό διάθεσης και περπατούν σε ένα walking pad ή σε μηχάνημα step, ενώ παρακολουθούν τις αγαπημένες τους σειρές.
EΠΙΜΕΛΕΙΑ: ΤΑΤΙΑΝΑ ΤΖΙΝΙΩΛΗ
Σύνδρομο Εκρηγνυόμενης Κεφαλής: Μια ενοχλητική διαταραχή του ύπνου που ακόμα αποτελεί μυστήριο

Υγεία & Σώμα / Σύνδρομο Εκρηγνυόμενης Κεφαλής: Μια ενοχλητική διαταραχή του ύπνου που ακόμα αποτελεί μυστήριο

Η σχεδόν ανεξερεύνητη διαταραχή, που κάνει τους ασθενείς να ακούν τρομακτικούς, εκκωφαντικούς θορύβους λίγο πριν κοιμηθούν. Πολλοί ντρέπονται να μιλήσουν γι’ αυτό προκειμένου να μην έρθουν αντιμέτωποι με προκατάληψη και δυσπιστία.
THE LIFO TEAM
Μια (σχεδόν) ωδή στην ψείρα

Nothing Days / Μια (σχεδόν) ωδή στην ψείρα

Ανίκανα να επιβιώσουν μακριά από ανθρώπινα σώματα, τα παράσιτα που μας ακολουθούν σε όλη την εξελικτική μας πορεία είναι δύσκολο να καταπολεμηθούν. Ήταν κοινωνικό στίγμα, ακόμα είναι, αλλά ήταν πάντα και ένας τρόπος κοινωνικοποίησης και εκδήλωσης στοργής ανάμεσα στα μέλη μιας ομάδας.
M. HULOT

σχόλια

1 σχόλια
Η μαγκιά δεν είναι να γίνεις πορνοστάρ στο σεξ. Η μαγκιά είναι να μπορέσεις να βρεις έναν άξιο άνθρωπο και να μείνεις δίπλα στον/στην σύντροφό σου για πάντα. Μπορείς;
Έχεις κάποια μικροεμμονή με τη λέξη μαγκιά όπως φαίνεται. Την επαναλμβάνεις από σχόλιο σε σχόλιο. Και με την "άπιαστη" μονογαμία?Και γιατί να μην είναι μαγκιά να είσαι πορνοστάρ στο σεξ με τον άξιο άνθρωπο που μένεις δίπλα του για πάντα? Ξέρεις...θα σε εκπλήξω αλλά γίνεται! Δεν είναι αμοιβαία εξαιρούμενα...
Μέσα σε πολλούς ενυπάρχει ασυναίσθητα ένας διαχωρισμός μεταξύ του "συντρόφου" και του γκόμενου: ο πρώτος είναι πολύ σικ για να προσεγγισθεί ως πορνοστάρ. Και αυτό είναι το εγκληματικό λάθος των σχέσεων.
Μόνο που, αγαπητέ Καραβάν', δεν ζούμε στην Αλβανία του Χότζα, δεν ζούμε σε μια οργουελιανή δικτατορία, αλλά μάλλον ζούμε σε μια χαξλεϊανή δικατορία, όπου ο υπήκοος έχει την ψευδαίσθηση ότι είναι ελεύθερος.Οπότε το σχόλιο του nocontrol περί σεξουαλικότητας μάς αφορά πολύ περισσότερο.