Αφιερώματα 10 στάσεις στα ΠετράλωναΌποια κουζίνα κι αν θέλεις να δοκιμάσεις, στα Πετράλωνα θα βρεις επιλογές που θα σε ταξιδέψουν γευστικά σε όλο τον κόσμο. Uber. Δεν κρίνει. Απλά σε πάει.10 ΑΝΑΡΤΗΣΕΙΣ Facebook Twitter Messenger E-mail Οδηγός Γεύσης / Αφαία: Καφενείο με μοντέρνα ταυτότητα και παραδοσιακή ψυχήΤο Αφαία γεμίζει με φως και σου θυμίζει μέσα από τις ελληνικές, γνώριμες γεύσεις του γιατί η έννοια του καφενείου θα είναι πάντα κομμάτι της ταυτότητάς μας.Λίνα Ιντζεγιάννη Οδηγός Γεύσης / Ubuntu: Είμαι αυτό που είμαι γιατί είσαι αυτό που είσαιΤο στέκι του Θησείου δεν σερβίρει απλώς έναν εξαιρετικό καφέ, αλλά αντιπροσωπεύει μια ολόκληρη φιλοσοφία ζωής που έχει σχέση με τον σεβασμό στον άνθρωπο, το περιβάλλον και την αλυσίδα της φύσης.Λίνα Ιντζεγιάννη Οδηγός Γεύσης / Λεμονανθός: Γεύσεις που μυρίζουν λεμόνι και ξυπνούν αναμνήσειςΟι στιγμές στον Λεμονανθό γίνονται μια γευστική απόδραση στο χωριό των παιδικών σου χρόνων, τότε που ανυπομονούσες να γευθείς την πιο αληθινή πλευρά της ελληνικής κουζίνας.Λίνα Ιντζεγιάννη Οδηγός Γεύσης / Café Nacional: H διασκέδαση ξεκινά από νωρίς σε έναν χώρο βγαλμένο από τα ’50sAυτός ο all-day χώρος σε καλωσορίζει από το πρωί μέχρι το βράδυ, προσφέροντας όλα όσα μπορούν να σου φτιάξουν τη διάθεση.Λίνα Ιντζεγιάννη Οδηγός Γεύσης / Κοπερτί: Wine bar, οινοκαφενείο ή απλώς ένας χώρος όπου περνάς καλά με νόστιμες γεύσειςΣτο Κοπερτί έρχεσαι για να ευχαριστηθείς κάθε στιγμή χωρίς να σκέφτεσαι τι θα συνδυάσεις και με ποιον τρόπο.Λίνα Ιντζεγιάννη Οδηγός Γεύσης / Upupa Epops the bar: Απολαυστικά κοκτέιλ και γεύσεις εκεί όπου το παρόν συναντά την παλιά ΑθήναΕδώ όλα αρχίζουν από το πρωί με καφέ και νόστιμα πιάτα brunch και η ποιότητα είναι αυτή που παραμένει σταθερή αξία, ακόμα κι όταν όλα αλλάζουν γύρω μας.Λίνα Ιντζεγιάννη Οδηγός Γεύσης / Θεραπευτήριο: Ένα ταξίδι γεύσεων που κάνει το φαγητό θεραπείαΤο Θεραπευτήριο είναι η απόδειξη ότι η καλή γαστρονομία δεν χρειάζεται υπερβολές.Λίνα Ιντζεγιάννη Οδηγός Γεύσης / Σαλός Λαγός: Μια γαστρονομική γωνιά στα Άνω ΠετράλωναΜε φιλοσοφία που θυμίζει τα παραδοσιακά οινομαγειρεία, γεμίζει καθημερινά κατσαρόλες και ταψιά με απλές, καθαρές γεύσεις που τιμούν την ελληνική κουζίνα.Λίνα Ιντζεγιάννη Οδηγός Γεύσης / Andaman: Ένα ταξίδι στις γεύσεις και τις νότες της ΤαϊλάνδηςΈνας χώρος που υπόσχεται στιγμές απόλαυσης σε ένα περιβάλλον που συνδυάζει τη ζεστασιά με την εξωτική ατμόσφαιρα.Λίνα Ιντζεγιάννη Οδηγός Γεύσης / Αυλή στα Πετράλωνα: Γεύσεις που τις νιώθεις σαν μια ζεστή αγκαλιάΣτην Αυλή τα απλά, αγνά υλικά εξυμνούνται και αποδεικνύουν ότι η ελληνική κουζίνα έχει μια δική της γαστρονομική ταυτότητα που δύσκολα αντιγράφεται.Λίνα Ιντζεγιάννη
Οδηγός Γεύσης / Αφαία: Καφενείο με μοντέρνα ταυτότητα και παραδοσιακή ψυχήΤο Αφαία γεμίζει με φως και σου θυμίζει μέσα από τις ελληνικές, γνώριμες γεύσεις του γιατί η έννοια του καφενείου θα είναι πάντα κομμάτι της ταυτότητάς μας.Λίνα Ιντζεγιάννη
Οδηγός Γεύσης / Ubuntu: Είμαι αυτό που είμαι γιατί είσαι αυτό που είσαιΤο στέκι του Θησείου δεν σερβίρει απλώς έναν εξαιρετικό καφέ, αλλά αντιπροσωπεύει μια ολόκληρη φιλοσοφία ζωής που έχει σχέση με τον σεβασμό στον άνθρωπο, το περιβάλλον και την αλυσίδα της φύσης.Λίνα Ιντζεγιάννη
Οδηγός Γεύσης / Λεμονανθός: Γεύσεις που μυρίζουν λεμόνι και ξυπνούν αναμνήσειςΟι στιγμές στον Λεμονανθό γίνονται μια γευστική απόδραση στο χωριό των παιδικών σου χρόνων, τότε που ανυπομονούσες να γευθείς την πιο αληθινή πλευρά της ελληνικής κουζίνας.Λίνα Ιντζεγιάννη
Οδηγός Γεύσης / Café Nacional: H διασκέδαση ξεκινά από νωρίς σε έναν χώρο βγαλμένο από τα ’50sAυτός ο all-day χώρος σε καλωσορίζει από το πρωί μέχρι το βράδυ, προσφέροντας όλα όσα μπορούν να σου φτιάξουν τη διάθεση.Λίνα Ιντζεγιάννη
Οδηγός Γεύσης / Κοπερτί: Wine bar, οινοκαφενείο ή απλώς ένας χώρος όπου περνάς καλά με νόστιμες γεύσειςΣτο Κοπερτί έρχεσαι για να ευχαριστηθείς κάθε στιγμή χωρίς να σκέφτεσαι τι θα συνδυάσεις και με ποιον τρόπο.Λίνα Ιντζεγιάννη
Οδηγός Γεύσης / Upupa Epops the bar: Απολαυστικά κοκτέιλ και γεύσεις εκεί όπου το παρόν συναντά την παλιά ΑθήναΕδώ όλα αρχίζουν από το πρωί με καφέ και νόστιμα πιάτα brunch και η ποιότητα είναι αυτή που παραμένει σταθερή αξία, ακόμα κι όταν όλα αλλάζουν γύρω μας.Λίνα Ιντζεγιάννη
Οδηγός Γεύσης / Θεραπευτήριο: Ένα ταξίδι γεύσεων που κάνει το φαγητό θεραπείαΤο Θεραπευτήριο είναι η απόδειξη ότι η καλή γαστρονομία δεν χρειάζεται υπερβολές.Λίνα Ιντζεγιάννη
Οδηγός Γεύσης / Σαλός Λαγός: Μια γαστρονομική γωνιά στα Άνω ΠετράλωναΜε φιλοσοφία που θυμίζει τα παραδοσιακά οινομαγειρεία, γεμίζει καθημερινά κατσαρόλες και ταψιά με απλές, καθαρές γεύσεις που τιμούν την ελληνική κουζίνα.Λίνα Ιντζεγιάννη
Οδηγός Γεύσης / Andaman: Ένα ταξίδι στις γεύσεις και τις νότες της ΤαϊλάνδηςΈνας χώρος που υπόσχεται στιγμές απόλαυσης σε ένα περιβάλλον που συνδυάζει τη ζεστασιά με την εξωτική ατμόσφαιρα.Λίνα Ιντζεγιάννη
Οδηγός Γεύσης / Αυλή στα Πετράλωνα: Γεύσεις που τις νιώθεις σαν μια ζεστή αγκαλιάΣτην Αυλή τα απλά, αγνά υλικά εξυμνούνται και αποδεικνύουν ότι η ελληνική κουζίνα έχει μια δική της γαστρονομική ταυτότητα που δύσκολα αντιγράφεται.Λίνα Ιντζεγιάννη
Τech & Science Επιστημονικό ορόσημο: Οι ερευνητές της Οξφόρδης πέτυχαν τηλεμεταφορά με κβαντικό υπερυπολογιστή
Επιχειρείν Διαγνωστικά Κέντρα Affidea: Διευρύνουν το δίκτυό τους με καινοτόμες υπηρεσίες υγείας για όλους
Εκπαίδευση «Παρακαταθήκες αεροδρομίων: Tempelhof και Ελληνικό»: Μια εκδήλωση στο Goethe-Institut Athen