Workearly: Η πρώτη personal online coaching υπηρεσία για επιτυχημένη καριέρα στην αγορά της τεχνολογίας

Workearly: Η πρώτη personal online coaching υπηρεσία για επιτυχημένη καριέρα στην αγορά της τεχνολογίας

Θέλετε να γίνετε Data Analyst ή Software Developer; Το Workearly φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την καινοτομία του εκπαιδευτικού coaching που περιλαμβάνει εξατομικευμένη εκπαίδευση και καθοδήγηση με στόχο να προετοιμάσει κατάλληλα όποιον θέλει να μπει με αξιώσεις στην αγορά του ΙΤ.

ADVERTORIAL

 Έχετε αισθανθεί ποτέ πως στην προσπάθειά σας να διεκδικήσετε ευκαιρίες καριέρας ξοδεύετε πολύτιμο χρόνο και χρειάζεστε καθοδήγηση και ατομική εκπαίδευση;


Ιδιαίτερα στην αγορά της τεχνολογίας, που τα τελευταία χρόνια ανακύπτουν πολλαπλές ευκαιρίες ενασχόλησης, πολλοί επαγγελματίες τείνουν να αποπροσανατολίζονται σχετικά με το πώς να ξεκινήσουν και να μπουν στον χώρο.

 

Workearly: Η πρώτη personal online coaching υπηρεσία για επιτυχημένη καριέρα στην αγορά της τεχνολογίας

 

Ειδικότητες με μεγάλη ζήτηση στην αγορά όπως, Software Developer, Data Analyst, Business Intelligence (BI) Analyst, QA engineer βρίσκονται συνεχώς στην κορυφή σε όλες τις αγγελίες, ειδικά όσον αφορά την εξ αποστάσεως εργασία.


Υπό το πρίσμα αυτής της ανάγκης, η ελληνική ομάδα της Reatcode IT Consulting Services, δημιούργησε το Workearly.

 

Το Workearly φέρνει για πρώτη φορά στην Ελλάδα την λύση του εκπαιδευτικού coaching που περιλαμβάνει εξατομικευμένη εκπαίδευση και καθοδήγηση με στόχο να εκπαιδεύσει και να προετοιμάσει κατάλληλα όποιον θέλει να μπει με αξιώσεις στην αγορά του ΙΤ, να προβεί σε επαγγελματική επανεκκίνηση ή ακόμα και να συνδυάσει την τωρινή του ειδικότητα με την αγορά της τεχνολογίας, με πρακτικό και αποτελεσματικό τρόπο.


Η ομάδα του Workearly, κατέχει πολυετή εμπειρία και εξειδικευμένες γνώσεις στον τομέα του IT. Παρακολουθεί αδιάκοπα τις τάσεις που προκύπτουν τα τελευταία χρόνια στην αγορά της τεχνολογίας σε Ελλάδα και εξωτερικό. Εστιάζει και υποστηρίζει επαγγελματίες που αναζητούν ευκαιρίες στην αγορά αυτή. Για παράδειγμα, χώροι όπως το Software Development και το Data Analysis, παρέχουν πολλαπλές θέσεις εργασίας και υψηλές απολαβές.


Το ζήτημα, ωστόσο, το οποίο εντοπίζει το Workearly, έγκειται στον τρόπο προετοιμασίας του ατόμου για αυτούς τους τομείς. Φαινομενικά, υπάρχει πληθώρα πληροφοριών στο διαδίκτυο αλλά και σεμιναρίων που υπόσχονται κατάλληλη προετοιμασία. Γιατί όμως αυτό δεν είναι αρκετό;


Η αύξηση της ζήτησης για θέσεις υψηλού ενδιαφέροντος, όπως αυτή του Data Analyst, αυξάνει σημαντικά τον ανταγωνισμό. Αυτό εξάρει τη σημασία της στοχευμένης εκπαίδευσης με βάση τις απαιτήσεις της αγοράς.


Το Workearly βασίζεται στην εξατομίκευση, η οποία κάνει τη διαφορά. Εστιάζει στις ανάγκες και το background του κάθε ένα ξεχωριστά και δημιουργεί ένα πρόγραμμα εκπαίδευσης προσαρμοσμένο σε αυτά. Έχει δημιουργήσει μια καινοτόμα πρακτική εκπαίδευσης, με τεχνικές εξατομικευμένης καθοδήγησης και εξειδικευμένο εκπαιδευτικό υλικό, προκειμένου να καλύψει ένα μεγάλο κενό που έχει δημιουργηθεί τα τελευταία χρόνια στην εκπαιδευτική διαδικασία, όσον αφορά τόσο την είσοδο στην αγορά εργασίας όσο και την επαγγελματική επανεκκίνηση.


Το εκπαιδευτικό πλάνο προσαρμόζεται αποκλειστικά στην κάθε περίπτωση, επομένως η ομάδα του Workearly παρέχει δωρεάν αξιολόγηση προφίλ, ούτως ώστε να δώσει την σωστή κατεύθυνση στους υποψηφίους και να προτείνει το κατάλληλο εκπαιδευτικό πλάνο.


Η σημασία της εξατομικευμένης διαδικτυακής εκπαίδευσης και καθοδήγησης, γίνεται ολοένα και πιο αισθητή τους τελευταίους μήνες.


Βιώνουμε ήδη τις ραγδαίες αλλαγές που έχει επιφέρει και θα επιφέρει στη ζωή μας η πανδημία του κορωνοϊού. Νέες μορφές εκπαίδευσης, αμιγώς εξ' αποστάσεως, τηλεργασία, διαδικτυακές συνεντεύξεις εργασίας. Είναι λογικό να δημιουργηθεί μια σύγχυση και να προκύψουν νέες τάσεις στην αγορά εργασίας.


Αυτή τη στιγμή, είναι ευκαιρία όλους τους ενδιαφερόμενους να εκμεταλλευτούν την εξατομικευμένη προσέγγιση που εισάγει στα ελληνικά δεδομένα το Workearly. Μια επένδυση με άμεσα οφέλη, μια συνεργασία σε προσωπικό επίπεδο με γνώμονα πάντοτε το μέγιστο δυνατό όφελος με το ελάχιστο δυνατό κόστος.


Απευθύνεται σε όποιον θέλει να κάνει μετάβαση στο Software Development, στον υποψήφιο που θέλει να αρχίσει την καριέρα του ως Data Analyst, στον επαγγελματία που διακρίνει τις μελλοντικές ευκαιρίες και θέλει να συνδυάσει το πεδίο του με τις πρακτικές του Business Analysis.


Σε κάθε φαινομενικό αδιέξοδο υπάρχει και η λύση, αλλά δεν είναι πάντοτε εμφανής από την αρχή. Μέσω της προσωπικής εκπαίδευσης και επικοινωνίας, η ομάδα του Workearly βρίσκει τον πιο άμεσο και αποδοτικό τρόπο.


Στη νέα πραγματικότητα, οι καινοτόμες λύσεις είναι αυτές που κάνουν τη διαφορά. Το Workearly έχει θέσει ήδη γερά θεμέλια, ώστε να εισαχθούν νέοι και εναλλακτικοί τρόποι εκπαίδευσης, προσαρμοσμένοι σε μία ολοένα αναπτυσσόμενη και μεταβαλλόμενη αγορά.

 

Workearly: Η πρώτη personal online coaching υπηρεσία για επιτυχημένη καριέρα στην αγορά της τεχνολογίας


Αν δεν είσαι σίγουρος για την ειδικότητα που σου ταιριάζει και θέλεις να ενημερωθείς για τις δυνατότητες σου στην αγορά, κάνε αίτηση στην παρακάτω φόρμα και η ομάδα του Workearly θα σε προσανατολίσει και θα φτιάξει ένα ατομικό εκπαιδευτικό πλάνο ειδικά για εσένα.


https://www.workearly.gr/workearly-gnorimia

Εκπαίδευση
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ