Νέο VW Polo GTI: Με όνομα βαρύ σαν ιστορία
Το νέο VW Polo GTI υπόσχεται δυνατές οδηγικές συγκινήσεις, ενώ εφοδιάζεται με υπερσύγχρονες τεχνολογίες.

Νέο VW Polo GTI: Με όνομα βαρύ σαν ιστορία

Το νέο VW Polo GTI αποκτά για πρώτη φορά συστήματα ημιαυτόνομης οδήγησης, ενώ εγγυάται οδηγική απόλαυση και επιδόσεις, χάρη σε έναν καινούργιο turbo κινητήρα βενζίνης για τον οποίο θα μάθουμε αργότερα περισσότερες λεπτομέρειες.

 

ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΕΠΙΣΗΜΗ παρουσίαση του VW Polo έκτης γενιάς, σειρά πήραν τα αποκαλυπτήρια της έκδοσης GTI που αποτελεί και την πιο σπορ εκδοχή του δημοφιλούς supermini. Το νέο VW Polo GTI θα διαθέτει καινούριο βενζινοκινητήρα turbo και ειδικό σασί για ακόμη δυναμικότερη αίσθηση οδήγησης, ενώ θα υιοθετεί για πρώτη φορά το σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησης IQ.DRIVE Travel Assist με έλεγχο του συστήματος διεύθυνσης, των φρένων και της επιτάχυνσης σε ταχύτητες έως 210 χλμ./ώρα.

 

Η Volkswagen δεν δίνει προς το παρόν περισσότερες πληροφορίες για το μοτέρ με το οποίο θα εφοδιάσει το σπορ, τετράθυρο μοντέλο της, επιλέγοντας μία τακτική σαλαμοποίησης για να κρατήσει για μεγαλύτερο διάστημα ζωντανό το ενδιαφέρον των φίλων της.

 

Το νέο VW Polo GTI θα διαθέτει καινούριο βενζινοκινητήρα turbo και ειδικό σασί για ακόμη δυναμικότερη αίσθηση οδήγησης, ενώ θα υιοθετεί για πρώτη φορά το σύστημα ημιαυτόνομης οδήγησης IQ.DRIVE Travel Assist με έλεγχο του συστήματος διεύθυνσης, των φρένων και της επιτάχυνσης σε ταχύτητες έως 210 χλμ./ώρα.

 

Στον βασικό εξοπλισμό του νέου Polo GTI περιλαμβάνεται και το σύστημα προβολέων IQ.Light-LED Matrix, ενώ τεχνολογίας LED είναι και τα πίσω φώτα που διαθέτουν δυναμικά φλας.

 

Ο υπερτροφοδοτούμενος κινητήρας θα συνδυάζεται αποκλειστικά με αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη DSG, επτά σχέσεων, ενώ το σπορ πλαίσιο είναι χαμηλωμένο κατά 15 χιλιοστά σε σχέση με τις υπόλοιπες εκδόσεις του Polo έκτης γενιάς.

 

Στο εσωτερικό βάζουν τη σφραγίδα τους το δερμάτινο τιμόνι, τα σπορ καθίσματα τύπου μπάκετ, αλλά και το –προαιρετικό– ηχοσύστημα beats ισχύος 300 Watt, που συνοδεύεται από έξι ηχεία και έναν ενισχυτή κάτω από το δάπεδο του χώρου αποσκευών με 351 λίτρα όγκο.

 

Νέο VW Polo GTI: Με όνομα βαρύ σαν ιστορία
Τα πίσω φώτα διαθέτουν δυναμικά φλας και είναι τεχνολογίας LED.

 

Νέο VW Polo GTI: Με όνομα βαρύ σαν ιστορία
To εντυπωσιακό κόκπιτ του VW Polo GTI έκτης γενιάς.

 

Νέο VW Polo GTI: Με όνομα βαρύ σαν ιστορία
Τα σπορ καθίσματα είναι στάνταρ και υπόσχονται εξαιρετική πλευρική στήριξη στις στροφές.

 

Αυτοκίνητο
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ