Νέες φουτουριστικές εκδόσεις για την BMW M2 Competition
Με την «BMW M2 by Futura 2000», η γερμανική φίρμα αποδεικνύει ότι γνωρίζει καλά να λανσάρει νέες τάσεις σε όλα τα επίπεδα.

Νέες φουτουριστικές εκδόσεις για την BMW M2 Competition

Ο διεθνούς φήμης καλλιτέχνης Futura 2000 θα σχεδιάσει τις συλλεκτικές εκδόσεις του γερμανικού μοντέλου.

Η BMW M παρουσιάζει ένα αρκετά ενδιαφέρον εγχείρημα, σε συνεργασία με τον γνωστό σύγχρονο καλλιτέχνη Futura 2000, με το πρώτο αποτέλεσμα της εν λόγω σύμπραξης να αναμένεται προς αποκάλυψη στην Έκθεση «Frieze Los Angeles 2020».


Ο Futura 2000 (κατά κόσμον Leonard Hilton McGurr) φημίζεται για τη δεξιοτεχνία του στη χρήση χρωμάτων και θα φιλοτεχνήσει τρεις συλλεκτικές εκδόσεις της BMW M2 Competition, ενώ παράλληλα θα σχεδιάσει μία έκδοση περιορισμένης παραγωγής, η οποία θα αποκαλυφθεί τον Ιούνιο του 2020.

 

Η BMW συνεργάζεται με τον γνωστό καλλιτέχνη Futura 2000 και το αποτέλεσμα είναι άκρως φουτουριστικό, επαληθεύοντας το όνομα του.


Οι εκδόσεις «BMW M2 by Futura 2000» θα φέρουν τις πινελιές του καλλιτέχνη, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά. Οι διακοσμητικές λωρίδες στον πίνακα οργάνων, καθώς και στην κεντρική κονσόλα υιοθετούν μία σχεδίαση με την υπογραφή του Futura 2000, διαφορετική για κάθε όχημα.


Για την ιστορία ο Futura 2000 ήταν από τους πρωτοπόρους στη δεκαετία του 1980, εισάγοντας την underground κουλτούρα του γκράφιτι στους κοσμικούς κύκλους των γκαλερί.

 

Νέες φουτουριστικές εκδόσεις για την BMW M2 Competition
Οι εκδόσεις «BMW M2 by Futura 2000» θα φέρουν τις πινελιές του καλλιτέχνη, τόσο εξωτερικά όσο και εσωτερικά


Σύντομα έγινε γνωστός για τις επαναστατικές μεθόδους του ως καλλιτέχνης του δρόμου, εισάγοντας αφηρημένα σχέδια σε μία «σχολή» βασισμένη αποκλειστικά σε γράμματα.


Παράλληλα, εκτός από την πολυετή καλλιτεχνική του καριέρα στο σύγχρονο διεθνές στερέωμα, γνώρισε μεγάλη επιτυχία και ως εμπορικός καλλιτέχνης, καθώς του ανατέθηκαν έργα από διάσημες μάρκες.


Με την «BMW M2 Edition designed by Futura 2000», η γερμανική φίρμα αποδεικνύει ότι γνωρίζει καλά να λανσάρει τάσεις τόσο στον τομέα οχημάτων υψηλών επιδόσεων όσο και στην καλλιτεχνική σκηνή.


Η εκρηκτική BMW M2 Competition εφοδιάζεται με έναν εξακύλινδρο σε σειρά κινητήρα τεχνολογίας M TwinPower Turbo με δύο turbo και απόδοση 410 ίππων.


Τέλος, να σημειωθεί ότι το 2019 αναδείχτηκε εκ νέου ως το μοντέλο της οικογένειας M με τις περισσότερες πωλήσεις, όντας το δημοφιλέστερο στην κατηγορία του.

 

Νέες φουτουριστικές εκδόσεις για την BMW M2 Competition
Στο εσωτερικό ξεχωρίζουν οι διακοσμητικές λωρίδες στον πίνακα οργάνων, καθώς και στην κεντρική κονσόλα.

Νέες φουτουριστικές εκδόσεις για την BMW M2 Competition
Η εκρηκτική BMW M2 Competition εφοδιάζεται με έναν κινητήρα τεχνολογίας M TwinPower Turbo, απόδοσης 410 ίππων.

 

Αυτοκίνητο
 
 
 
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ