Στην Ελλάδα η εντυπωσιακή νέα BMW Σειρά 1

Στην Ελλάδα η εντυπωσιακή νέα BMW Σειρά 1

Η τρίτη γενιά της Σειράς 1 είναι πλέον διαθέσιμη στη χώρα μας, για Test Drive στο επίσημο Δίκτυο της BMW.

Το λανσάρισμα της νέας BMW Σειράς 1 μας εξέπληξε ευχάριστα, καθώς το νέο μοντέλο απαρνείται το παρελθόν του και διαθέτει πλέον ιδιαίτερα ελκυστική εμφάνιση, ενώ για πρώτη φορά η κίνηση μεταδίδεται στους εμπρός τροχούς (ή και στους 4) αντί για τους πίσω.

 

Στην Ελλάδα η εντυπωσιακή νέα BMW Σειρά 1

 

Το νέο πρόσωπο της BMW Σειράς 1 ενθουσιάζει ακόμη και τους πιο δύσπιστους, ενώ το μήκος του αμαξώματος αγγίζει τα 4,3 μέτρα και, σε συνδυασμό με τη μεγάλη μάσκα και τα αντίστοιχα φωτιστικά σώματα, προσδίδει την απαιτούμενη επιβλητικότητα στην εμφάνιση του γερμανικού μοντέλου.


Αντίστοιχη είναι η εικόνα και στο εσωτερικό της νέας Σειράς 1, το οποίο είναι πλέον αρκετά πιο ευρύχωρο, ενώ ο χώρος των αποσκευών διαθέτει χωρητικότητα 380 λίτρων. Σε ό,τι αφορά την «καρδιά» του «άσου» της BMW, συναντάμε δύο κινητήρες βενζίνης και τρεις πετρελαίου.

 

Το νέο μοντέλο της γερμανικής φίρμας είναι φανερό ότι απαρνείται το παρελθόν του και διαθέτει πλέον ιδιαίτερα ελκυστική εμφάνιση.


Στην πρώτη περίπτωση ξεχωρίζει η βασική έκδοση 118i με τον 1.500άρη turbo κινητήρα των 140 ίππων, η τιμή της οποίας ξεκινάει από τα 26.125 ευρώ, ενώ ακολουθεί ο 2λιτρος βενζινοκινητήρας των 306 ίππων της έκδοσης Μ135i xDrive.

 

 

Στην Ελλάδα η εντυπωσιακή νέα BMW Σειρά 1


Στις diesel επιλογές την αρχή κάνει ο 1.500άρης των 116 ίππων στην έκδοση 116d με τιμή από 26.300 ευρώ, ακολουθεί ο 2λιτρος των 150 ίππων και τέλος ο 2λιτρος των 190 ίππων στην έκδοση 120d xDrive.


Η νέα BMW Σειρά 1 είναι πλέον διαθέσιμη για Test Drive στο Δίκτυο Επίσημων Εμπόρων BMW, για όσους θέλουν να τη γνωρίσουν από κοντά.

 

 

Αυτοκίνητο
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ