ΚΟΝΤΙΖΑΣ MAZDA
Ο Σωτήρης Κοντιζάς ποζάρει μπροστά σε ένα Mazda MX-5.

Mazda: O Σωτήρης Κοντιζάς ξανάσμιξε με την παιδική του αγάπη

Ο γνωστός σεφ Σωτήρης Κοντιζάς ξαναβρήκε την αγαπημένη του μάρκα Mazda, η οποία συνδέεται με τις παιδικές του αναμνήσεις και επέστρεψε στην Ελλάδα μετά από απουσία σχεδόν 10 ετών.ΜΕ ΕΝΑ ΣΥΝΤΟΜΟ
, αλλά ευρηματικό video «υπενθυμίζει» η εισαγωγική εταιρεία της Mazda την επάνοδό της, μετά από περίπου μία δεκαετία, στην ελληνική αγορά. Σε αυτό το διάστημα δοκιμάστηκαν οι σχέσεις της ιαπωνικής μάρκας αυτοκινήτων με τους φίλους της, μεταξύ των οποίων συγκαταλέγεται και ο γνωστός σεφ Σωτήρης Κοντιζάς.

 

Δεν πρόκειται για κάποιον εφήμερο έρωτα, αλλά για μία «κολόνια» που κρατάει χρόνια μεταξύ του συμπαρουσιαστή του ελληνικού MasterChef και της Mazda. Ο Σωτήρης Κοντιζάς συνδέεται με παιδικές αναμνήσεις με τα μοντέλα Mazda 121, Mazda 626 και Xedos 6, καθώς ο πατέρας του είναι Έλληνας και  η μητέρα του Γιαπωνέζα, οπότε μεγάλωσε μεταξύ Αθήνας και Τόκιο, ενώ δεν έχει κρύψει ποτέ το πάθος του με τους 4 τροχούς.

 

O Σωτήρης Κοντιζάς ξανάσμιξε με την παιδική του αγάπη
To ανοιχτό μοντέλο Mazda MX-5 αποτελεί το δημοφιλέστερο ρόουντστερ στον πλανήτη.

 

Όπως προαναφέραμε, αυτή η σχέση βρέθηκε επί σχεδόν μία δεκαετία στον αέρα, όταν λόγω της οικονομικής κρίσης, η Mazda αποσύρθηκε από την Ελλάδα, επέστρεψε όμως πλέον δυναμικά ως μέλος του Ομίλου Συγγελίδη.

 

Ο αντισυμβατικός σεφ ταυτίζεται με τη φιλοσοφία της Mazda που βασίζεται σε αξίες όπως ο μινιμαλιστικός σχεδιασμός Kodo, η συνεχής αναζήτηση της τελειότητας, η αέναη εξέλιξη και η προθυμία για υπερβάσεις.

 

O Σωτήρης Κοντιζάς ξανάσμιξε με την παιδική του αγάπη
Ο παρουσιαστής του MasterChef θα πρωταγωνιστήσει σε μία σειρά videos με μοντέλα της Mazda.

 

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο ξεκίνησαν ο Σωτήρης Κοντιζάς και η Mazda ένα ταξίδι από το παρελθόν στο παρόν και στο μέλλον, το οποίο αποτυπώνεται αρχικά σε ένα σύντομο video με τον δημοφιλή σεφ να βιώνει στο τιμόνι ενός ρόουντστερ MX-5 τη μοναδική εμπειρία Jinba Ittai, δηλαδή την απόλυτη σύνδεση του οδηγού με το αυτοκίνητο.

 

Πρόκειται μόνον για το πρώτο γευστικό «πιάτο» με αρχιμάγειρα τον Σωτήρη Κοντιζά, καθώς θα ακολουθήσουν πολλά περισσότερα, όπως εξάλλου αρμόζει σε μία μάρκα και σε έναν σεφ πολλών αστέρων.

 

 

Αυτοκίνητο
 
 
 
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ