Στο ΙΑΣΩ Γενική Κλινική η πρόληψη στο επίκεντρο, με υπερσύγχρονο τμήμα Check-Up και εξωτερικά ιατρεία όλων των ιατρικών ειδικοτήτων
Η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό και πρέπει να το διαφυλάξουμε, κάνοντας προληπτικές ιατρικές εξετάσεις και δίνοντας σημασία σε προειδοποιητικά συμπτώματα.

Στο ΙΑΣΩ Γενική Κλινική η πρόληψη στο επίκεντρο, με υπερσύγχρονο τμήμα Check-Up και εξωτερικά ιατρεία όλων των ιατρικών ειδικοτήτων

Το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική διαθέτει νέο υπερσύγχρονο τμήμα Check-Up για τη διενέργεια προληπτικών ελέγχων υγείας.

Η υγεία είναι το πολυτιμότερο αγαθό και πρέπει να το διαφυλάξουμε, κάνοντας προληπτικές ιατρικές εξετάσεις και δίνοντας σημασία σε προειδοποιητικά συμπτώματα που χρήζουν έγκαιρης ιατρικής διερεύνησης και διάγνωσης, ώστε να αποφευχθεί η επιδείνωση οποιουδήποτε οξέος ή χρόνιου προβλήματος.

 

Τμήμα Check-Up για προγραμματισμένο έλεγχο

Το ΙΑΣΩ Γενική Κλινική διαθέτει νέο υπερσύγχρονο τμήμα Check-Up για τη διενέργεια προληπτικών ελέγχων υγείας. Σε μοντέρνο ανακαινισμένο χώρο και με σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, προσφέρει εξατομικευμένη και ολιστική προσέγγιση στη διενέργεια προληπτικών ελέγχων υγείας. Ακολουθώντας τις εξελίξεις της επιστήμης και της ιατρικής και με την τεχνογνωσία του Ομίλου ΙΑΣΩ, τα 15 εξειδικευμένα πακέτα healthUp του τμήματος Check-Up καλύπτουν κάθε ανάγκη για προληπτικό έλεγχο και απευθύνονται σε άνδρες και γυναίκες κάθε ηλικιακής ομάδας. Προγραμματίζοντας άμεσα το ραντεβού σας, δίνετε ένα «up» στην υγεία σας, ώστε να είστε πάντα σε άριστη κατάσταση. Το τμήμα Check-Up λειτουργεί από Δευτέρα έως Παρασκευή, από τις 7:00 έως τις 15:00.

 

Στο ΙΑΣΩ Γενική Κλινική η πρόληψη στο επίκεντρο, με υπερσύγχρονο τμήμα Check-Up και εξωτερικά ιατρεία όλων των ιατρικών ειδικοτήτων
Όλες οι απαραίτητες εργαστηριακές και απεικονιστικές εξετάσεις πραγματοποιούνται στο τμήμα των Κεντρικών Εργαστηρίων και στο τμήμα των Ιατρικών Απεικονίσεων του ΙΑΣΩ.

 

Εξωτερικά Ιατρεία όλων των ιατρικών ειδικοτήτων

Στον ίδιο χώρο λειτουργούν εξωτερικά ιατρεία όλων των ειδικοτήτων για την παροχή πρωτοβάθμιας φροντίδας. Στελεχώνονται από κορυφαίους γιατρούς με πολυετή εμπειρία και διαθέτουν άριστα εκπαιδευμένο νοσηλευτικό και διοικητικό προσωπικό, το οποίο εξασφαλίζει την άμεση και ομαλή εξυπηρέτηση των επισκεπτών. Όλες οι απαραίτητες εργαστηριακές και απεικονιστικές εξετάσεις πραγματοποιούνται στο τμήμα των Κεντρικών Εργαστηρίων και στο τμήμα των Ιατρικών Απεικονίσεων του ΙΑΣΩ, τα οποία έχουν εδραιωθεί για το υψηλό επιστημονικό επίπεδο, το εύρος των εξετάσεων που προσφέρουν και την εγκυρότητα των αποτελεσμάτων. Στο τμήμα λειτουργούν τα ακόλουθα ιατρεία: αγγειοχειρουργικό, αιματολογικό, γαστρεντερολογικό, γενικής χειρουργικής, δερματολογικό, γυναικολογικό, διατροφικής υποστήριξης - διαιτολογίας, διάγνωσης & αντιμετώπισης διαταραχών μνήμης, ενδοκρινολογικό - διαβητολογικό - οστεοπόρωσης, ηπατολογικό, ιατρικής ακριβείας, πρόληψης & αντιγήρανσης, καρδιολογικό, λοιμωξιολογικό, ιατρείο κεφαλαλγίας, νευρολογικό, νευροχειρουργικό, νεφρολογικό, ορθοπαιδικό, ουρολογικού - ουροδυναμικού ελέγχου, οφθαλμολογικό, παθολογικό, πνευμονολογικό, ρευματολογικό, φλεβολογικό και σπονδυλικής στήλης, ώμου & αθλητικών κακώσεων, ΩΡΛ.

 

Στο ΙΑΣΩ Γενική Κλινική η πρόληψη στο επίκεντρο, με υπερσύγχρονο τμήμα Check-Up και εξωτερικά ιατρεία όλων των ιατρικών ειδικοτήτων
Σε μοντέρνο ανακαινισμένο χώρο και με σύγχρονο ιατροτεχνολογικό εξοπλισμό, προσφέρει εξατομικευμένη και ολιστική προσέγγιση στη διενέργεια προληπτικών ελέγχων υγείας.

 

Για την πλήρη κάλυψη όλων των αναγκών πρόληψης και διάγνωσης, τα εξωτερικά ιατρεία λειτουργούν καθημερινά από Δευτέρα έως Παρασκευή, 9:00-15:00, και για την αντιμετώπιση των επειγόντων προβλημάτων υγείας εφημερεύει εξειδικευμένο ιατρικό και νοσηλευτικό προσωπικό όλο το 24ωρο, 365 ημέρες τον χρόνο.

 

Τμήμα Check-Up

Λεωφ. Κηφισίας 37-39, Μαρούσι

Τηλ. επικοινωνίας: 210 6383090 & 210 6383091

email: [email protected]

 

Εξυπηρέτηση εξειδικευμένων ελέγχων για εταιρείες

Τηλ. επικοινωνίας: 210 6383297 & 210 6383982

Υγεία & Ευεξία
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ