Το πιο έξυπνο αιμοσταστικό, «αντίδοτο» στα καθημερινά ατυχήματα
Οι ρινορραγίες και άλλα μικρά καθημερινά ατυχήματα δεν χρειάζεται να σας βγάζουν εκτός μάχης.

Το πιο έξυπνο αιμοσταστικό, «αντίδοτο» στα καθημερινά ατυχήματα

Για τα άτομα που πάσχουν από προβλήματα αιμόστασης, μια ρινορραγία σημαίνει διακοπή της όποιας δραστηριότητας για τουλάχιστον μισή ώρα και μπορεί να συμβεί οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή.

ADVERTORIAL

 

Οι ρινορραγίες και άλλα μικρά καθημερινά ατυχήματα δεν χρειάζεται να σας βγάζουν εκτός μάχης. Το Stop Hémo έχει βάση τα φύκια και είναι ένας πολύτιμος σύμμαχος στην αντιμετώπιση της αιμορραγίας και στην επούλωση των τραυμάτων. 


Στα μέσα του 18ου αιώνα πρώτος ο Άγγλος χημικός Στάνφορντ ανέδειξε επιστημονικά τις εμπειρικά γνωστές ιδιότητες μιας φυσικής ουσίας των φυκιών, του αλγινικού ασβεστίου, που δρα στις πληγές σαν αιμοστάτης, δηλαδή σταματά αμέσως την αιμορραγία, αλλά και σαν μια πολύτιμη βοήθεια για την επούλωση των τραυμάτων.

 

Έναν αιώνα μετά, το 1949, η Brothier, μια γαλλική εταιρεία, δεσμεύτηκε να δημιουργήσει το πρώτο επίθεμα αλγινικού ασβεστίου για χρήση στην ιατρική με τη μορφή ινών που σήμερα έχουν αντικατασταθεί με το αιμοστατικό επίθεμα, το οποίο χρησιμοποιείται για τις ρινορραγίες αλλά και πάσης φύσεως αιμορραγίες, ακόμη και από ανθρώπους με προβλήματα στην αιμόσταση.

 

Το πιο έξυπνο αιμοσταστικό, «αντίδοτο» στα καθημερινά ατυχήματα
Το πρώτο προϊόν που κυκλοφόρησε ονομάστηκε Coalgan

 

Το πρώτο προϊόν που κυκλοφόρησε ονομάστηκε Coalgan και εξακολουθεί να καταγράφει πάνω από 1 εκατομμύριο πωλήσεις ετησίως στη Γαλλία. Η παρασκευάστρια εταιρεία έχει αναπτύξει έκτοτε κι άλλα προϊόντα πάντα με βάση το αλγινικό ασβέστιο, κυρίως για χρήση σε νοσοκομεία, τα οποία προορίζονται για τη θεραπεία εγκαυμάτων, ακρωτηριασμένων κολοβωμάτων, πληγών από κατακλίσεις, του διαβητικού έλκους και για την επούλωση θέσεων δωρητών μοσχευμάτων δέρματος. Στην Ελλάδα κυκλοφορεί το δοκιμασμένο αιμοστατικό προϊόν που ονομάζεται Stop Hémo και σχεδιάστηκε από την εταιρεία Brothier για την εύκολη και γρήγορη διακοπή της ρινορραγίας. 

 

Άνθρωποι που ταλαιπωρούνται τακτικά από ρινορραγίες, π.χ. τα άτομα που πάσχουν από γενετική διαταραχή του αίματος (αιμορροφιλία, Νόσος Von Willebrand και άλλες παθήσεις) καθώς και οι ασθενείς που λαμβάνουν αντιπηκτική αγωγή, δυσκολεύονται πολύ να σταματήσουν μια ρινορραγία ή και μια απλή αιμορραγία λόγω έλλειψης ασβεστίου.

 

Για τα άτομα που πάσχουν από προβλήματα αιμόστασης, μια ρινορραγία σημαίνει διακοπή της όποιας δραστηριότητας για τουλάχιστον μισή ώρα και μπορεί να συμβεί οπουδήποτε και οποιαδήποτε στιγμή. Καθώς είναι φυσικό προϊόν, το Stop Hémo ενδείκνυται για όλο τον πληθυσμό, ανεξαρτήτως ηλικίας, ενώ, χάρη στην πρακτική του συσκευασία, χωράει στην τσέπη, ακόμα και στο πορτοφόλι, έτσι μπορεί να μας βγάλει από μια δύσκολη κατάσταση στη στιγμή.

 

Το πιο έξυπνο αιμοσταστικό, «αντίδοτο» στα καθημερινά ατυχήματα
Το Stop Hémo ενδείκνυται για όλο τον πληθυσμό, ανεξαρτήτως ηλικίας
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ