Καταπολεμώ την κούραση και την ατονία στο λεπτό, με τις σταγόνες Day time της TIKUN

Διαχειρίζομαι την κούραση και την ατονία στο λεπτό, με τις υπογλώσσιες σταγόνες Day time της TIKUN

Όταν νιώθω την κούραση να με καταβάλλει και δεν έχω κουράγιο για τίποτα, χρειάζομαι έναν σύμμαχο, να συμβάλει στην γρήγορη τόνωση. Τον σύμμαχο αυτό, που τον έψαχνα χρόνια, τον βρήκα στις υπογλλώσιες σταγόνες Day Time της TIKUN.

ADVERTORIAL 

Πρόκειται για ένα προϊόν που ανήκει στην κατηγιορία των συμπληρωμάτων διατροφής, που κλείνει μέσα του όλη την δύναμη της φύσης, χωρά σε κάθε στιγμή της ζωής μου και με βοηθά να συνεχίσω, όσο απαιτητική κι αν γίνεται η καθημερινότητα, ενσταλάζοντας απλά λίγες σταγόνες κάτω από την γλώσσα. Θέλω λοιπόν να μοιραστώ αυτό το μυστικό αναζωογόνησης και ευεξίας μαζί σας μέχρι τελευταίας σταγόνας.

 

Στη δουλειά οι ρυθμοί παραμένουν εξοντωτικοί, όπως και οι οικογενειακές υποχρεώσεις δεν σταματούν ποτέ. Παράλληλα η ζέστη και η κουφόβραση του καλοκαιριού μαζί με την κίνηση στους δρόμους δοκιμάζουν καθημερινά τις αντοχές μας. Ειδικά αυτή την εποχή με την προσμονή των καλοκαιρινών διακοπών, η κούραση και το αίσθημα ατονίας μπορούν να αυξηθούν δραματικά. Όπως με ενημέρωσε ο φαρμακοποιός μου, ένας αποτελεσματικός τρόπος να διαχειριστούμε αυτά τα προβλήματα είναι με την βοήθεια των συμπληρωμάτων διατροφής CBD (κανναβιδιόλη), εξηγώντας μου τα οφέλη και τον τρόπο δράσης τους. 

 

Για άμεση τόνωση και περισσότερη ευεξία, δοκίμασα το προϊόν Day time της TIKUN και ένιωσα άμεση αναζωογόνηση. Το αίσθημα της ατονίας υποχώρησε ένιωσα πιο ξεκούραστη και πιο έτοιμη να αδράξω την ημέρα ή το υπόλοιπό της, ξεχειλίζοντας από ενέργεια και θετική διάθεση.

 

Καταπολεμώ την κούραση και την ατονία στο λεπτό, με τις σταγόνες Day time της TIKUN

 

Τα κανναβινοειδή έχουν πολλές ωφέλιμες ιδιότητες, οι οποίες είναι εμπειρικά γνωστές από αρχαιοτάτων χρόνων. Τα τελευταία χρόνια ωστόσο, βρέθηκαν στο μικροσκόπιο της Ιατρικής και της φαρμακευτικής έρευνας καθώς έχουν ένα success story να διηγηθούν στην διαχείριση πολλών διαταραχών. Τι να πρωτοθυμηθεί κανείς: κούραση, έλλειψη ενέργειας, στρες, διαταραχές ύπνου. Με την λήψη τους, μέσα από σύγχρονα συμπληρώματα διατροφής σαν αυτά που βρίσκουμε στο ράφι του φαρμακείου από την TIKUN μπορούμε να αποκτήσουμε σωματική και ψυχική ευεξία, περισσότερη ενέργεια, λιγότερη κόπωση, καλύτερη ισορροπία και πιο ήρεμο και ποιοτικό ύπνο.

 

Όπως έμαθα, ο τρόπος δράσης αυτών των προϊόντων συνδέεται με τη λειτουργία του Ενδοκανναβινοειδούς Συστήματος, το οποίο λειτουργεί ως ρυθμιστής της ομοιόστασης του ανθρώπινου οργανισμού. Το ενδοκανναβινοειδές σύστημα αποτελείται από υποδοχείς, που εντοπίζονται σε κύτταρα στο σώμα, οι οποίοι αλληλοεπιδρούν με τα φυτοκανναβινοειδή (όπως το CBD) και κατ’ αυτόν τον τρόπο ενεργοποιούν μηχανισμούς αποκατάστασης της ομοιόστασης και της οργανικής ισορροπίας, μέσω της οποίας αποκτούμε ευεξία και καλύτερη υγεία.

 

Τα προϊόντα της TIKUN αντλούν τη δύναμή τους από τη φύση και αποτελούν συμπληρώματα διατροφής με πρακτικό κι αποτελεσματικό τρόπο χορήγησης. Γι αυτό άλλωστε δεν δημιουργεί και συνειρμούς ότι είμαστε άρρωστοι. Αρκούν λίγες υπογλώσσιες σταγόνες για να απελευθερώσουν τη δράση τους και το μόνο που πρέπει να προσέξουμε είναι να μην πιούμε αμέσως νερό.  Η συσκευασία είναι ένα μικρό γυάλινο  φιαλίδιο που χωρά ακόμα και στην τσέπη μας και κάθε άνθρωπος  χρειάζεται εξατομικευμένη δόση. 

 

Η καταπολέμηση της ατονίας και της κούρασης, στην εποχή μας δεν θέλει κόπο, αλλά τρόπο και είναι ζήτημα μιας μόλις σταγόνας.

 

Υγεία & Ευεξία
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ