Το ανοσοποιητικό μας σύστημα χρειάζεται τον σωματοφύλακά του!
Για τη μέγιστη προστασία του οργανισμού, η Sky Premium Life® παρουσιάζει τον προσωπικό σας Bodyguard, ένα ενισχυμένο και στοχευμένης δράσης συμπλήρωμα διατροφής για τη στήριξη του ανοσοποιητικoύ και τη μείωση της κόπωσης του οργανισμού.

Το ανοσοποιητικό μας σύστημα χρειάζεται τον σωματοφύλακά του!

Το Bodyguard από τη Sky Premium Life® είναι ένα ενισχυμένο και στοχευμένης δράσης συμπλήρωμα διατροφής για τη στήριξη του ανοσοποιητικoύ και τη μείωση της κόπωσης του οργανισμού.

Οι αμυντικοί μηχανισμοί του οργανισμού μας χρειάζονται τον σωματοφύλακά τους για να παραμείνουν σε ετοιμότητα. Στην καθημερινή μάχη με εκατομμύρια αόρατους μικροοργανισμούς, η αόρατη ασπίδα μας έρχεται με τη μορφή ενός συμπληρώματος διατροφής και έχει κωδικό: #Bodyguard.

 

Το ανοσοποιητικό σύστημα είναι ένας πολύπλοκος μηχανισμός, που σκοπό έχει να μας προστατεύει από την επίθεση εκατομμυρίων βακτηρίων, μικροβίων, ιών, τοξινών και παρασίτων που απειλούν τον οργανισμό  μας. Ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του χειμώνα, μπορείτε να θωρακίσετε την υγεία σας με τρία βασικά «όπλα»: τη σωστή διατροφή, τη συστηματική άσκηση και τον καλό ύπνο.

 

Για τη μέγιστη προστασία του οργανισμού, η Sky Premium Life® παρουσιάζει τον προσωπικό σας Bodyguard, ένα ενισχυμένο και στοχευμένης δράσης συμπλήρωμα διατροφής για τη στήριξη του ανοσοποιητικoύ και τη μείωση της κόπωσης του οργανισμού. Το Bodyguard είναι προϊόν πολύμηνης έρευνας και περιέχει βιταμίνες C, B12, D3, K2, σαμπούκο, βήτα-γλυκάνες, σελήνιο, ψευδάργυρο και χαλκό, στη σωστή δοσολογία και περιεκτικότητα. Ο σαμπούκος, ή ζαμπούκος ή κουφοξυλιά ή αφροξυλιά ή elderberry, το φυτό με τα πολλά ονόματα, γνωστό στην παραδοσιακή πρακτική ιατρική από την αρχαιότητα, είναι πλούσιο σε θρεπτικά συστατικά, αμινοξέα και φυτοχημικές ουσίες και έχει αντιική και αντιοξειδωτική δράση. Οι βήτα-γλυκάνες είναι φυτικές ίνες σε μορφή πολυσακχαρίτη, που προέρχονται συνήθως από φυτικές πηγές (κριθάρι, βρόμη), ή και από ορισμένα είδη μανιταριών. Συμβάλλουν στην ενίσχυση του ανοσοποιητικού μας συστήματος και τη μείωση της χοληστερίνης. Η βιταμίνη C και ο ψευδάργυρος είναι επίσης γνωστοί και σημαντικοί παράγοντες που στοχεύουν στην εύρυθμη λειτουργία του ανοσοποιητικού. Τη βιταμίνη D3 ο οργανισμός μπορεί να τη συνθέσει με λελογισμένη έκθεση στον ήλιο.

 

Το ανοσοποιητικό μας σύστημα χρειάζεται τον σωματοφύλακά του!
Bodyguard, ένα ενισχυμένο και στοχευμένης δράσης συμπλήρωμα διατροφής για τη στήριξη του ανοσοποιητικoύ και τη μείωση της κόπωσης του οργανισμού.

 

Συχνά, όμως, σημαντικό μέρος του πληθυσμού παρουσιάζει μειωμένα επίπεδα βιταμίνης D, επομένως η χρήση συμπληρωμάτων μπορεί να είναι ωφέλιμη για την υγεία. Το Bodyguard της Sky Premium Life® αποτελεί έναν δυνατό και ολοκληρωμένο συνδυασμό που τονώνει το ανοσοποιητικό σύστημα, μειώνει την κούραση και την κόπωση και ενισχύει τα επίπεδα ενέργειας του οργανισμού μας, οπλίζοντάς μας έναντι των προκλήσεων του χειμώνα. Επιπλέον, προστατεύει τα κύτταρα από το οξειδωτικό στρες. Δεν περιέχει γλουτένη, γλυκόζη, λακτόζη και μπορείτε να το βρείτε στα ράφια των φαρμακείων σε συσκευασία με 60 κάψουλες (αγωγή ενός μήνα: 2 κάψουλες ανά ημέρα).

Υγεία & Ευεξία
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ