FreeBuds 3i της Huawei: Το gadget του καλοκαιριού είναι μια premium ηχητική εμπειρία

FreeBuds 3i της Huawei: Το gadget του καλοκαιριού είναι μια premium ηχητική εμπειρία

Τα ακουστικά που έκαναν τη διαφορά στο χώρο των wireless earbuds

Όταν ακούμε την αγαπημένη μας μουσική, μιλάμε στο τηλέφωνο με τους φίλους μας ή παρακολουθούμε την αγαπημένη μας σειρά στο smartphone, θέλουμε να απολαμβάνουμε τις στιγμές αυτές ανενόχλητοι. Χωρίς εξωτερικούς ήχους, χωρίς διακοπές στην ομιλία και με καθαρή ροή ήχου.

 

Τα FreeBuds 3i της Huawei προσφέρουν όλα τα παραπάνω σε μία premium ηχητική εμπειρία, μέσα από καλαίσθητο και πρακτικό design. Με ανανεωμένο, πιο «γεμάτο» περίβλημα σιλικόνης για καλύτερο fit στο αυτί (πιστέψτε μας... είναι το πιο άνετο ακουστικό!) και νέα τεχνολογία ακύρωσης ήχου, τα ακουστικά αυτά προσφέρουν μία ξεχωριστή εμπειρία, όπου κι αν βρισκόμαστε.

 

Επιπλέον, περιλαμβάνουν εσωτερικά και εξωτερικά μικρόφωνα, που έχουν τη δυνατότητα να «ακυρώνουν» τους εξωτερικούς ήχους και να χαμηλώνουν άλλους ήχους στο background. Με αυτόν τον τρόπο, μπορεί κανείς να συνομιλεί χωρίς να ακούει ούτε εξωτερικούς ήχους γύρω του, ούτε ήχους μέσα από το τηλεφώνημα.

 

FreeBuds 3i της Huawei: Το gadget του καλοκαιριού είναι μια premium ηχητική εμπειρία

 

Όσο για τη συνδεσιμότητα, όλες οι HUAWEI συσκευές μπορούν να συνδεθούν με τα FreeBuds 3i σας, αμέσως μόλις ανοίξετε το κουτί τους. Έτσι, θα απολαμβάνετε εύκολα τη μουσική σας και θα ελέγχετε το επίπεδο της μπαταρίας σας.

 

Με κάθε σας κίνηση, τα HUAWEI FreeBuds 3i θα συγχρονιστεί, καθώς διαθέτει ενσωματωμένους χωρητικούς αισθητήρες και στις δύο πλευρές, προσφέροντας απαράμιλλη ευκολία και έλεγχο. Απλά πατήστε δύο φορές για μουσική και κλήσεις ή παρατεταμένα για ενεργή ακύρωση θορύβου. Επιπλέον, η αναπαραγωγή θα σταματήσει έξυπνα όταν θα βγάλετε τα ακουστικά και θα συνεχίσει όταν τα ξαναφορέσετε.

 

Φυσικά, η ποιότητα του ήχου αποδεικνύεται πιο δυναμική από ποτέ, με πιο έντονα μπάσα και πιο ευαίσθητα διαφράγματα καταφέρνουν να προσφέρουν αυθεντικό και ισορροπημένο ήχο.

 

Τέλος, σε διαφορετικά στιλ και σχέδια, τα HUAWEI FreeBuds 3i διαθέτουν εργονομικό design, με εύκαμπτα άκρα σιλικόνης σε τέσσερα διαφορετικά μεγέθη.

 

Το καλύτερο έρχεται στο τέλος... Για λίγες ακόμη μέρες, τα Freebuds 3i είναι διαθέσιμα για προπαραγγελία με δώρο το Huawei Band 4 fitness tracker, αξίας 44 ευρώ.

Well Being
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ