Πώς να αποκτήσετε απαλά πέλματα χωρίς σκληρύνσεις

Πώς να αποκτήσετε απαλά πέλματα χωρίς σκληρύνσεις

Οι εναλλαγές της θερμοκρασίας και η ελλιπής φροντίδα, όπως και κάποια προβλήματα υγείας αφήνουν τα «σημάδια» τους.

ADVERTORIAL

Η ενυδάτωση του δέρματος είναι απαραίτητη χειμώνα – καλοκαίρι. Πόσο μάλλον στα πόδια, που κουβαλούν το βάρος του σώματος όλη μέρα. Οι εναλλαγές της θερμοκρασίας και η ελλιπής φροντίδα, όπως και κάποια προβλήματα υγείας αφήνουν τα «σημάδια» τους, καθιστώντας την ανάπλαση ως ανάγκη.


Ειδικά τα πέλματα, που συχνά ξηραίνονται και «σκάνε», χρειάζονται καθημερινή περιποίηση, για να ανακτήσουν τη χαμένη τους απαλότητα και ελαστικότητα. Το μυστικό για να επιτευχθεί αυτό δεν είναι άλλο, από τις κρέμες που περιέχουν ουρία. Μάλιστα, όσο περισσότερη η ποσότητα της ουρίας, τόσο ταχύτερη η ανάπλαση της περιοχής και με μεγαλύτερη διάρκεια. Δεν είναι τυχαίο ότι τα τελευταία χρόνια εταιρείες καλλυντικών επένδυσαν στην έρευνα, προκειμένου να παρασκευάσουν ένα εξελιγμένο προϊόν, που θα καλύπτει ακόμη και τις μεγαλύτερες απαιτήσεις.

 

Έτσι δημιουργήθηκε μια καινοτόμα κρέμα, η μοναδική πιστοποιημένη με 40% ουρία, η οποία διατίθεται ήδη στα Ελληνικά Φαρμακεία, δίνοντας την απάντηση ακόμη και σε απαιτητικές περιπτώσεις ψωρίασης.


Τι είναι η ουρία

Η ουρία είναι μια ουσία, που υπάρχει στο ανθρώπινο σώμα και στο σώμα κάποιων άλλων ζωντανών οργανισμών. Ωστόσο, όταν χρησιμοποιείται στα καλλυντικά, παρασκευάζεται από χημικές ενώσεις, χωρίς την παρέμβαση οποιουδήποτε ζωντανού οργανισμού.


Η ουρία έχει διάφορα ευεργετικά αποτελέσματα: Μεταξύ άλλων κάνει βαθιά ενυδάτωση, χαρίζει απαλή επιδερμίδα, διεγείρει το ανοσοποιητικό σύστημα, κάνει το δέρμα πιο ελαστικό, προσδίδοντάς του νεανικό σφρίγος. Αυτές οι ιδιότητες καθιστούν την ουρία ένα πολύτιμο συστατικό, που χρησιμοποιείται σε ενυδατικές κρέμες και ειδικά σε κρέμες για τα πόδια αλλά υπάρχουν και εξειδικευμένα φαρμακευτικά προϊόντα τα οποία επιτυγχάνουν και καλύτερη απορρόφηση παρέχοντας καλύτερη αποτελεσματικότητα.


Επιπλέον οι ενυδατικές ιδιότητες της ουρίας συμβάλλουν στην αντιμετώπιση ορισμένων δερματικών ασθενειών ή παθολογιών, όπως η ψωρίαση, η δερματίτιδα, η πάχυνση του δέρματος.

 

Η υγεία των ποδιών σε πρώτο πλάνο

Η εταιρεία Herbifeet, που εδώ και χρόνια ειδικεύεται και επενδύει στην έρευνα για την υγεία των ποδιών, έχει αναπτύξει δεκάδες επαγγελματικά προϊόντα. Τα περισσότερα από αυτά παρασκευάζονται με βάση τη σιλικόνη ή ένα πολυμερές gel και σχεδιάζονται σε συνεργασία και υπό την επίβλεψη ειδικών στην ορθοπαιδική και στην ποδιατρική.
Πέρα από τη μοναδική κρέμα με 40% ουρία, η σειρά Dermafeet διαθέτει κρέμες με συγκέντρωση ουρίας 10% - ιδιαίτερα κατάλληλες για την ενυδάτωση ξηρών, αφυδατωμένων ποδιών και ποδιών με ραγάδες - αλλά και κρέμες με ουρία 20%, που χρησιμοποιούνται για τη θεραπεία παθολογιών, όπως οι ρωγμές και η σκληρότητα.

 

Πώς να αποκτήσετε απαλά πέλματα χωρίς σκληρύνσεις


Τέλος στους κάλους

Η υπερκεράτωση είναι αυτό που συνήθως ονομάζουμε σκληρότητα. Προέρχεται από διαλείπουσα πίεση ή τρίψιμο σε μια περιοχή του ποδιού, προκαλώντας τη μετατόπιση των στρωμάτων του δέρματος. Υπάρχουν δύο τύποι υπερκεράτωσης. Οι τύλοι ή κάλοι και τα θηλώματα.


• Οι τύλοι ή κάλοι: Συνήθως έχουν στρογγυλό σχήμα και μεγαλώνουν προς τα μέσα.
• Τα θηλώματα: Είναι τα λεγόμενα πελματιαία κονδυλώματα, που προκαλούνται από τον ανθρώπινο ιό των θηλωμάτων.


Η επιστημονική εξέλιξη οδηγεί στις πλέον ιδανικές και στοχευμένες λύσεις, δίνοντας τη δυνατότητα και τον χώρο σε εταιρίες, όπως η Herbifeet, να αναπτύσσουν λύσεις αποκλειστικά για την υγεία των ποδιών. Επισκεφθείτε τα ενημερωμένα φαρμακεία ή εξειδικευμένα καταστήματα και μάθετε για τις λύσεις, που προσφέρει η Herbifeet, αλλά για την σειρά Dermafeet με ουρία, για οποιοδήποτε πρόβλημα στα πόδια.

Well Being
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ