Ένα χαμόγελο μπορεί να προσφέρει πολλά παραπάνω απ' όσα πιστεύουμε. Ακόμα και τις μέρες που μας φαίνεται δύσκολο, μόνο η κίνηση του να χαμογελάσουμε μπορεί να έχει εξαιρετικά θετικό αντίκτυπο στην ψυχολογία και την ευεξία μας.

 

Όταν νιώθουμε χαρούμενοι, χαμογελάμε χωρίς να το καταλαβαίνουμε. Ωστόσο, ακόμα κι αν η διάθεσή μας είναι πεσμένη, ένα χαμόγελο έχει την ικανότητα να την ανεβάσει καθώς οι κινήσεις των μυών του προσώπου στέλνουν σήμα στον εγκέφαλο πως νιώθουμε χαρούμενοι. Έχει την ικανότητα να μειώσει το στρες, καθώς παράγει ενδορφίνες που χαμηλώνουν τα επίπεδα στρες και προκαλούν μία αίσθηση ευφορίας. 

 

Είναι σημαντικό, λοιπόν, να διατηρούμε το χαμόγελό μας όμορφο και υγιές, μέσα από σωστή στοματική υγιεινή - άλλωστε, ένα λαμπερό χαμόγελο μας κάνει να φαινόμαστε πιο ελκυστικοί. Ωστόσο, δεν είναι πάντα εύκολο να αναγνωρίζουμε το αν έχουμε βουρτσίσει σωστά και σύμφωνα με τις διαφορετικές μας ανάγκες.

 

Σε αυτό, μπορεί να μας βοηθήσει η νέα Philips Sonicare ProtectiveClean 4300 η πρώτη «έξυπνη» ηλεκτρική οδοντόβουρτσα με ενσωματωμένη την τεχνολογία BrushSync, η οποία χάρη στους έξυπνους αισθητήρες που διαθέτει, «ανιχνεύει» την πίεση που ασκείται κατά το βούρτσισμα και ειδοποιεί τον χρήστη μέσω μίας ελαφριάς δόνησης ώστε να επιτύχει τον ιδανικό καθαρισμό, χωρίς να τραυματίζει τα δόντια και τα ούλα του.

 

 

 

Ο λόγος που η νέα ProtectiveClean 4300 ξεχωρίζει, είναι καθώς μας δίνει τη δυνατότητα να πετύχουμε το καλύτερο δυνατό βούρτσισμα με απλό τρόπο. Αφαιρεί έως και 7 φορές περισσότερη πλάκα σε σχέση με μία συμβατική οδοντόβουρτσα και βελτιώνει αποδεδειγμένα έως και 100% την υγεία των ούλων, χαρίζοντας ένα υγιές και πιο λευκό χαμόγελο. Επιπλέον, η τεχνολογία BrushSync με τις «έξυπνες» ειδοποιήσεις αντικατάστασης, «ενημερώνει» τους χρήστες μετά από τρεις μήνες χρήσης, μέσω μίας φωτεινής ένδειξης στη λαβή, για να αντικαταστήσουν την κεφαλή της οδοντόβουρτσας.

 

Αποτελεί μία καινοτόμα λύση, καθώς έχει στόχο τη βελτίωση όχι μόνο του χρώματος των δοντιών αλλά και της γενικότερης στοματικής υγείας, που έχει άμεσο αντίκτυπο στην ποιότητα ζωής μας.

 

Χάρη στον αισθητήρα πίεσης, την επιλογή μεταξύ 2 ρυθμίσεων έντασης και τον συνδυασμό με τις νέες ανταλλακτικές κεφαλές της Philips Sonicare, οι οποίες είναι εξειδικευμένες ανάλογα με την ανάγκη του κάθε χρήστη: Από λεύκανση, μέχρι καταπολέμηση της πλάκας ή φροντίδα των ούλων.

 

Λόγω ενός είδους κυττάρου που ονομάζεται κατοπτρικός νευρώνας, όταν βλέπουμε κάποιον με ένα χαρούμενο χαμόγελο, μερικές φορές χαμογελάμε κι εμείς, ασυναίσθητα - είναι μεταδοτικό. Αυτό, καθιστά την στοματική υγεία σημαντική όχι μόνο για το σώμα, αλλά και για την αυτοπεποίθησή μας. Χρειάζεται να μπορούμε να χαμογελάμε χωρίς δισταγμό και να μεταδίδουμε θετική ενέργεια ανά πάσα στιγμή.