Με εορταστικά happenings που κράτησαν 2 ολόκληρους μήνες, η εταιρεία Durex που μάς κρατά πάντα προστατευμένους στον έρωτα, γιόρτασε 90 χρόνια επιτυχίας και δήλωσε έτοιμη για πολλές ακόμη επιτυχίες στο μέλλον!

 

Κατά τη διάρκεια αυτών των μηνών η Durex μοίρασε, μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό, Beat Kits με όλα τα «απαραίτητα» για τις πιο σέξι καλοκαιρινές περιπέτειες, καθώς και VIP προσκλήσεις για το μεγάλο της εορταστικό event, ενώ ένας τυχερός απόλαυσε ένα 4ήμερο glamping στη Χαλκιδική. Παράλληλα η Durex δημιούργησε για το κοινό της ένα επικό video που αποκαλύπτει πώς έμοιαζε το σωστό «καμάκι» σε κάθε δεκαετία. Η κορύφωση όμως ήρθε με το πιο hot event του καλοκαιριού, στο Varkiza Resort! 

 

 

 

Το πάρτι ξεκίνησε από το μεσημέρι, με εννιά διαφορετικούς ραδιοφωνικούς παραγωγούς να διαδέχονται ο ένας τον άλλο στα decks. Η μουσική τους, δε, εκπέμπονταν από 9 διαφορετικά live radios! Ο 95,2 Athens DeeJay και ο 96,9 Rock FM κράτησαν το ενδιαφέρον ζωντανό καθόλη τη διάρκεια της ημέρας με παιχνίδια και δραστηριότητες που χάρισαν δώρα, πάντα διατηρώντας το sexy πνεύμα της Durex! Όσοι, δε, παραβρέθηκαν στο party με άκρως παιχνιδιάρικη διάθεση μπορούσαν να συμμετέχουν στα παιχνίδια πινιάτας και αισθήσεων και να κερδίσουν branded δώρα.

 

 


Κι όταν το πάρτι έφτασε στο peak του, τη σκυτάλη ανέλαβε ο Claydee, ο Μιχάλης Τσαουσόπουλος αλλά και η αγαπημένη του κοινού Tamta, η οποία έδωσε ένα εντυπωσιακό live performance με τη χορευτική της ομάδα, χαρίζοντας παλμό στο κοινό που χόρευε στους ρυθμούς της!

 

 


Όλα αυτά, διότι η Durex έχει σημαντικούς λόγους να γιορτάσει! Είναι η Νο1 μάρκα προφυλακτικών στον κόσμο και στην Ελλάδα! Με πάνω από 90 χρόνια εμπειρίας, εκατομμύρια χρήστες σε όλο τον κόσμο εμπιστεύονται τη Durex κάθε μέρα.

 

 

 

Τα προφυλακτικά Durex δεν συμμορφώνονται απλά με τα παγκόσμια πρότυπα ποιότητας, τα υπερβαίνουν, δίνοντάς σας την ευκαιρία να αξιοποιήσετε την κάθε σας ερωτική εμπειρία, όπως ακριβώς επιθυμείτε. Εξάλλου, δεν είναι τυχαία η προέλευση του ονόματος του brand: DUrability, Reliability, EXcellence (Αντοχή, Αξιοπιστία, Υπεροχή)!