Για μία ακόμα χρονιά η adidas μας κάλεσε να τρέξουμε στο Run For The Oceans 2019 συμβάλλοντας έτσι έμπρακτα στην προστασία και αποκατάσταση των ωκεανών.

 

Σημείο συνάντησης και φέτος ήταν η Παραλία Μπάτη στο Παλαιό Φάληρο που είχε "ντυθεί" με λευκό και γαλάζιο ενώ μία τεράστια εμψυχωτική αψίδα εκκίνησης προσκαλούσε τους runners να συμμετάσχουν στον πιο σημαντικό αγώνα δρόμου για τον πλανήτη μας. Μέσα από το περσινό Run For The Oceans η adidas και το Parley συγκέντρωσαν 1 εκατομμύριο δολάρια τα οποία και επενδύθηκαν στην υποστήριξη του προγράμματος Parley Ocean School.

 

 

 

 

Τα χρήματα που συγκεντρώθηκαν πέρσι βοήθησαν μέχρι σήμερα την εκπαίδευση και ενίσχυση 100.000 νέων και των οικογενειών τους που ζουν σε παράκτιες περιοχές, οι οποίες έχουν πληγεί από την πλαστική ρύπανση. Επιπλέον, μέσω αυτής της συνεργασίας, το 2018 κυκλοφόρησαν 5.000.000 ζευγάρια παπούτσια με πρώτη ύλη ανακυκλωμένο πλαστικό από τους ωκεανούς.

 

 

 

Κι αν κρίνουμε από την Αθήνα, το φετινό Run For The Oceans θα καταφέρει να αγγίξει τον στόχο του 1,5 εκατομμυρίου αφού για κάθε χιλιόμετρο που διανύεται μέσα από την εφαρμογή Runtastic από τις 8 έως τις 16 Ιουνίου, η adidas θα συνεισφέρει $1 στα προγράμματα Parley Ocean School! Αντίστοιχα, ο στόχος της Parley για φέτος είναι να φτάσει στο ορόσημο των 11 εκατομμυρίων παπουτσιών που θα παραχθούν από ανακυκλωμένα πλαστικά απόβλητα. 

 

 

 

Η επανάσταση για τη σωτηρία του πλανήτη μας από την καταστροφή ξεκινά από τους ωκεανούς! Γι'αυτό και αξίζει να λάβεις κ εσύ μέρος στο κίνημα ακολουθώντας τα παρακάτω βήματα:

 

1

Κατέβασε την εφαρμογή Runtastic

 

2

Βγες για τρέξιμο και κατάγραψε στην εφαρμογή τα χιλιόμετρα που διανύεις έως τις 16 Ιουνίου

 

 

 

Όσο για την adidas; Θα συνεχίσει να αλλάζει τον κόσμο με την πολύτιμη βοήθειά σου! Ο Alberto Uncini Manganelli, Γενικός Διευθυντής της κατηγορίας adidas Running, δήλωσε χαρακτηριστικά «Ως εταιρεία, έχουμε αναλάβει τη δέσμευση να χρησιμοποιούμε 100% ανακυκλωμένο πολυεστέρα μέχρι το 2024. Καλούμε τη βιομηχανία μας και τους γύρω μας να σκεφτούν τις αποφάσεις που λαμβάνουν και τον τρόπο με τον οποίο επηρεάζουν το μέλλον, όχι μόνο του κλάδου μας, αλλά του ίδιου μας του πλανήτη».

 

 

 

Η δυναμική αρχή έχει ήδη γίνει με τον αγώνα δρόμου της 10ης Ιουνίου που εξελίχθηκε στο απόλυτο πάρτι υπέρ των ωκεανών, της άθλησης και της ευεξίας! Ανάμεσα στους runners που έδωσαν το παρών και κατέγραψαν χιλιόμετρα στο Runtastic ήταν και αγαπημένοι celebrities όπως η Τόνια Σωτηροπούλου, ο Άλεξ Κάβδας, η Νάντια Μπουλέ, η Ευαγγελία Τσιορλίδα, η Xenia Ghali, ο Αποστόλης Τότσικας και άλλοι.

 

 

 

Μπες στη συζήτηση στο @adidasrunning στο Instagram, το Facebook και το Twitter, χρησιμοποιώντας το #RunForTheOceans και δες παρακάτω ακόμα περισσότερες φωτογραφίες από το φετινό party του Run For The Oceans!