BreathWork | Η μέθοδος που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου έρχεται στην Ελλάδα

BreathWork | Η μέθοδος που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου έρχεται στην Ελλάδα

Paul Jones, ο Νεοζηλανδός Εκπαιδευτής που έρχεται στην Ελλάδα για να διδάξει τη μέθοδο BreathWork

Ο Νεοζηλανδός Εκπαιδευτής, Paul Jones, έρχεται στην Ελλάδα για να διδάξει τη μέθοδο BreathWork και να αλλάξει ζωές!

Ένας πολύ ήρεμος, αληθινός και γοητευτικός άνθρωπος, ο Paul Jones, θα πραγματοποιήσει στην Αθήνα, τα σαββατοκύριακα του Μαΐου και του Ιουνίου, ένα πολύ ιδιαίτερο σεμινάριο: την Εκπαίδευση Breathwork 200 Ωρών / Pure Awareness- must για όλους όσους αγαπούν την ευεξία και τις εναλλακτικές μεθόδους διαχείρισης της ζωής.

 

To Breathwork είναι ένα γενικός όρος που υποδηλώνει τη χρήση της αναπνοής ως εργαλείο για τη διερεύνηση της συναισθηματικής ενέργειας, όπως αυτή αποθηκεύεται στο σώμα μας, κατά τη διάρκεια μικρών ή μεγαλύτερων τραυματικών εμπειριών. Ο Paul αναγνωρίζει ότι η συναισθηματική ενέργεια αν και στην καθημερινότητά μας απολαμβάνει ποικίλα ονόματα, όπως θυμός, ζήλια, φόβος, λύπη, επιθυμία κ.λπ., δεν παύει να παραμένει μια μορφή ενέργειας, που, όπως όλες, χρειάζεται να κινηθεί, να μετακινηθεί, να απελευθερωθεί - στη συγκεκριμένη περίπτωση από μέσα μας προς τα έξω.

 

Αυτό που καθιστά το Βreathwork εξαιρετικά ενδιαφέρουσα επιλογή για την απελευθέρωση της συσσωρευμένης συναισθηματικής ενέργειας είναι ότι χρησιμοποιεί την ίδια ''τεχνολογία'' που χρησιμοποιεί ο εγκέφαλος, αλλά με την αντίθετη φορά. Τη στιγμή που βιώνουμε ένα τραύμα, μικρό ή μεγάλο, ο ερπετοειδής εγκέφαλος, το τμήμα δηλαδή του εγκεφάλου μας που συνδέεται με την επιβίωσή μας, χρησιμοποιεί την αναπνοή για να αποθηκεύσει την άβολη συναισθηματική ενέργεια που συνοδεύει τη συγκεκριμένη τραυματική εμπειρία, ώστε να την επεξεργαστεί σε έναν δεύτερο χρόνο, όταν η ''απειλή'' θα έχει περάσει. Η τεχνική του Breathwork, χρησιμοποιώντας την Αναπνοή, και συγκεκριμένα τη Συνειδητή Κυκλική Αναπνοή, διερευνά το σώμα και αποκτά πρόσβαση σε αυτή τη συναισθηματική ενέργεια ώστε σταδιακά να την απελευθερώνει με ασφάλεια.

 

Η μέθοδος Breathwork χρησιμοποιείται ήδη με ευεργετικά αποτελέσματα σε περιπτώσεις κατάθλιψης, αγχώδους διαταραχής, αγοραφοβίας, κρίσεων πανικού, χαλάρωσης, στη θεραπεία ζευγαριών, σε περιπτώσεις υψηλής αρτηριακής πίεσης, άσθματος, ανώδυνου τοκετού κλπ. Μάλιστα, σε χώρες όπως η Αυστραλία και η Νέα Ζηλανδία είναι πλέον μια αναγνωρισμένη συμπληρωματική εναλλακτική θεραπεία που συνταγογραφείται από γιατρούς!

 

Η συγκεκριμένη εκπαίδευση είναι πρωτόγνωρη για την Ελλάδα κυρίως για τρεις λόγους:

 

1) Περιλαμβάνει πάνω από 200 ώρες θεωρίας και πρακτικής εξάσκησης σε διαφορετικές τεχνικές αναπνοής

2) Παρέχει πλαίσιο υποστήριξης και πρακτικής μετά το πέρας της Εκπαίδευσης

3) Περιλαμβάνει διεθνώς καινοτόμες προσεγγίσεις, όπως η πρακτική άσκηση σε νερό σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο (float tank)

 

Ως εκ τούτου, η Εκπαίδευση Breathwork 200Ω είναι ιδανική για επαγγελματίες π.χ. ψυχοθεραπευτές, life-coach, ενεργειακούς θεραπευτές, δασκάλους γιόγκα κλπ που επιθυμούν να εμπλουτίσουν την εργαλειοθήκη τους με μια εξαιρετικά βαθιά και ασφαλή τεχνική, ιδιαίτερα διαδεδομένη στο εξωτερικό, με ποικίλες εφαρμογές αλλά και για όσους είναι έτοιμοι να δουλέψουν πάνω σε οτιδήποτε δεν τους εξυπηρετεί πλέον στη ζωή τους, μαθαίνοντας μια τεχνική που θα τους ενδυναμώσει, ώστε να είναι σε θέση -με ασφάλεια- να επιφέρουν την ισορροπία στο τρίπτυχο καρδιά, νους, σώμα.

 

BreathWork | Η μέθοδος που μπορεί να αλλάξει τη ζωή σου έρχεται στην Ελλάδα

 

Από το 1987 που έλαβε την πρώτη του εκπαίδευση ως Rebirthing Breathworker, ο Paul Jones έχει δουλέψει με τους ιδρυτές της τεχνικής, έχει πραγματοποιήσει σεμινάρια σε πολλές χώρες του εξωτερικού και έχει υποστηρίξει εκατοντάδες ανθρώπους στη διαδικασία απελευθέρωσης από τα δομικά τους τραύματα και την προσωπική τους ενδυνάμωση.


Βρες περισσότερες πληροφορίες για τον Paul Jones και την εκπαίδευση BreathWork εδώ

 

 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ