7 εναλλακτικές μέθοδοι άσκησης και θεραπείας που αξίζει να δοκιμάσεις

7 εναλλακτικές μέθοδοι άσκησης και θεραπείας που αξίζει να δοκιμάσεις

Τι μπορεί να σημαίνει η ευεξία σήμερα; Την εποχή που η τεχνολογία, η πληροφορία αλλά και η ίδια η ζωή τρέχουν και εξελίσσονται με ιλιγγιώδεις ταχύτητες, το σώμα μας, που παραμένει ίδιο και απαράλλαχτο χιλιάδες χρόνια τώρα, συχνά υποφέρει.

 

Αν, λοιπόν, νιώθεις το πνεύμα σου ανήσυχο, το νου σου θολωμένο και το σώμα πονεμένο στο τέλος κάθε ημέρας, ίσως ήρθε η ώρα να αναζητήσεις την ευεξία κάπου μακριά από τη γρήγορη ζωή. Παρακάτω, επτά ειδικοί σε εναλλακτικές θεραπείες και μορφές άσκησης μάς συστήνουν τη μέθοδο που άλλαξε τη ζωή τους και μάς προσκαλούν να βρούμε εκείνη που θα κάνει τη διαφορά στην καθημερινότητά μας και θα μας αναζωογονήσει από μέσα προς τα έξω!

 

THETA HEALING

BALM - Μαρία Αναστασιάδου

 

7 εναλλακτικές μέθοδοι άσκησης και θεραπείας που αξίζει να δοκιμάσεις

 

Η ΜΕΘΟΔΟΣ

Πρόκειται για έναν συνδυασμό πνευματικότητας και life coach. Το Theta Healing, ο διαλογισμός του Dr Joe Dispenza, το mindfulness meditation, το life coaching, η Συνθετική Συμβουλευτική και τα μαθήματα Ευτυχίας που είναι βασισμένα πάνω στο βιβλίο που έχει γράψει η ίδια είναι εργαλεία που χρησιμοποιούνται για να επιφέρουν άμεση λύση σε σωματικό και συναισθηματικό επίπεδο. Συστήνεται για παιδιά από 12 χρονών, ενήλικες, ανθρώπους με σοβαρά θέματα υγείας, κρίσεις πανικού και ανθρώπους σε αδιέξοδο σε οποιοδήποτε τομέα της ζωής τους.

 

Η ΕΙΔΙΚΟΣ

Μια προσωπική κρίση στην υγεία και την οικονομική της κατάσταση, το 2012, ώθησε την Μαρία Αναστασιάδου στην απόφαση να πάρει τη ζωή στα χέρια της και να θεραπεύσει η ίδια τον εαυτό της σε όλα τα επίπεδα. Ξεκίνησε να εμβαθύνει τις γνώσεις της πάνω στις ενεργειακές - κβαντικές θεραπείες και έλαβε πιστοποίηση ως instructor στην τεχνική του theta healing της Viana Stibal, και του ΜΑΤ, Evette Rose. Επιπλέον κατέχει πιστοποίηση από το Καποδιστριακό πανεπιστήμιο ως Life Coach. Σύμφωνα με την ίδια "Οι πιο εντυπωσιακές περιπτώσεις θεραπείας είναι αυτές που ξεκινάνε με τη φράση 'Εγώ δεν τα πιστεύω όλα αυτά. Μου είπανε να έρθω, έτσι ήρθα...Όταν όμως επουλώσεις το τραύμα της ψυχής, το σώμα θεραπεύεται."

 

7 εναλλακτικές μέθοδοι άσκησης και θεραπείας που αξίζει να δοκιμάσεις

 

Ο ΧΩΡΟΣ

Τον Ιούνιο του 2018 η Μαρία δημιούργησε το BALM, ένα χώρο θεραπειών και διδασκαλίας στο κέντρο της Κηφισιάς. Ένα "βάλσαμο" για την ψυχή και το σώμα. Όσοι επισκέπτονται τον χώρο μπορούν να κάνουν θεραπείες και μαθήματα Theta healing, MAT, Ρείκι, Διαλογισμό, Μαθήματα Ευτυχίας, Γιόγκα για παιδιά, Life Coaching και Crystal lay out.

 

Info

Διεύθυνση: Δ.Κυριακού 16, Κηφισιά

Τηλέφωνο: 6971790336

Site: https://www.zitatheta.gr/

 

 

ΡΕΙΚΙ

IKIGAI - Ευαγγελία Βασιλείου

 

7 εναλλακτικές μέθοδοι άσκησης και θεραπείας που αξίζει να δοκιμάσεις

 

Η ΜΕΘΟΔΟΣ

Το Ρέικι είναι μια ενεργειακή θεραπευτική από την Ιαπωνία, που έρχεται ως αρωγός της σύγχρονης ιατρικής, να ενεργοποιήσει την δυνατότητα αυτοθεραπείας του ανθρώπου. Είναι πολύ απλή στην εφαρμογή της, γίνεται με το άγγιγμα των χεριών στο σώμα και είναι απόλυτα ασφαλής. Το Ρέικι είναι ωφέλιμο σε όλους, είτε αντιμετωπίζουν ένα πρόβλημα υγείας είτε «πνίγονται» από το στρες και τα βάρη της καθημερινότητας. Είναι εξαιρετικό στη διάρκεια της εγκυμοσύνης για τη μέλλουσα μητέρα και για το έμβρυο. Ανακουφίζει τους ηλικιωμένους από τους πόνους του ταλαιπωρημένου τους σώματος. Βοηθά σε κάθε ασθένεια του σώματος αλλά και στις ψυχολογικές παθήσεις, τονώνει την θεραπεία και συμβάλλει σημαντικά στην μείωση των παρενεργειών των φαρμάκων σε σοβαρές ασθένειες.

 

Η ΕΙΔΙΚΟΣ

Η Ευαγγελία Βασιλείου είναι Usui Reiki Master Teacher. Έχει επιπλέον εκπαιδευτεί στο Ρέικι για παιδιά και στις Ιαπωνικές τεχνικές και είναι μέλος της International Association of Reiki Professionals (IARP). Στη διάρκεια των 10 χρόνων που ασχολείται με το Ρέικι, οι εμπειρίες της γίνονται όλο και πιο συναρπαστικές και μοναδικές! Μια ιδιαίτερη στιγμή για εκείνη ήταν όταν στο πρώτο της σεμινάριο Ρέικι για παιδιά παρατήρησε την αλληλεπίδραση που υπήρχε μεταξύ τους. Όπως λέει: «Όλα τα παιδιά, το μόνο που θέλουν είναι αγάπη, προσοχή και κατανόηση. Το Ρέικι, ΕΙΝΑΙ Αγάπη κι έτσι το δέχονται με φυσικότητα και το λατρεύουν γιατί βλέπουν πόσο όμορφα πράγματα μπορούν να κάνουν με τα χέρια τους. Τονώνει την αυτοπεποίθησή τους. Αλλά πρέπει να πούμε ότι το Ρέικι σέβεται απόλυτα την ελεύθερη βούληση, κι έτσι προσφέρεται μόνο σε ανθρώπους -μικρούς και μεγάλους- που το έχουν ζητήσει οι ίδιοι.»

 

7 εναλλακτικές μέθοδοι άσκησης και θεραπείας που αξίζει να δοκιμάσεις

 

Ο ΧΩΡΟΣ

Το IKIGAI είναι ένας χώρος θεραπείας και γαλήνης για το Σώμα, το Νου και την Ψυχή. Εκτός από Ρέικι πραγματοποιούνται ακόμα και συνεδρίες ρεφλεξολογίας, thai massage, rejuvance από πιστοποιημένη Ρεφλεξολόγο. Επιπλέον, διοργανώνονται σεμινάρια και διαλογισμοί για όλους, με πολύ χαμηλό κόστος ή δωρεάν. Ακόμα, διοργανώνονται σεμινάρια ή συναντήσεις για παιδιά ώστε να γνωρίσουν την πνευματική ενέργεια του Ρέικι, μέσα από την τέχνη και το θεατρικό παιχνίδι.

 

Info

Διεύθυνση: Αλεξ. Σούτσου 8 & Βουκουρεστίου, Κολωνάκι

Τηλέφωνο: 211 400 6204

Email: [email protected]

Facebook: https://www.facebook.com/Ikigai.Athens/

 

 

SHIATSU

YIN YANG BALANCE - Ηλέκτρα Γενούζου

 

7 εναλλακτικές μέθοδοι άσκησης και θεραπείας που αξίζει να δοκιμάσεις

 

Η ΜΕΘΟΔΟΣ

Το Shiatsu στα ιαπωνικά σημαίνει "πίεση με τα δάχτυλα". Είναι μια φυσική αγωγή υγείας η οποία εμφανίστηκε στις αρχές του 20ου αιώνα στην Ιαπωνία και η θεωρία της βασίζεται στην Παραδοσιακή Κινεζική Ιατρική και στις αρχές του βελονισμού. Το Σιάτσου εφαρμόζεται πάνω από τα ρούχα με τον δεχόμενο ξαπλωμένο σε Ιαπωνικό στρώμα futon. O ασκών χρησιμοποιεί ελαφρές πιέσεις με τον αντίχειρα, τα δάχτυλα, τους αγκώνες και τα γόνατα καθώς και τεχνικές διατάσεων στους μεσημβρινούς (κανάλια στα οποία ρέει η ζωτική ενεργεία). Έχει πολύ καλά αποτελέσματα σε πεπτικές διαταραχές,σε μυοσκελετικά προβλήματα, άγχος, αϋπνίες, κρίσεις πανικού, γυναικολογικά προβλήματα, θλίψη, κούραση και μειωμένη αντοχή. Οι συνεδρίες ποικίλλουν από άνθρωπο σε άνθρωπο και διαρκούν συνήθως 60 λεπτά.

 

Η ΕΙΔΙΚΟΣ

Η Ηλέκτρα Γενούζου ξεκίνησε την πορεία της ως αισθητικός το 2001 αλλά μετά από προσωπική αναζήτηση έκανε στροφή στις ολιστικές θεραπείες. Σπούδασε την τεχνική του Rejuvance στην NHS και έπειτα την τέχνη του Zen Shiatsu στην «Ακαδημία Αρχαίας Ελληνικής και Κινέζικης Ιατρικής». Έχει ακόμα κάνει σπουδές μάλαξης, βεντουζοθεραπείας, qua sha, αισθητικού βελονισμού και Κινέζικης Ιατρικής δίπλα σε καταξιωμένους δασκάλους ενώ είναι πιστοποιημένο μέλος της Ελληνικής Εταιρείας Shiatsu και καθοδηγεί μαθήματα Yoga nidra.

 

7 εναλλακτικές μέθοδοι άσκησης και θεραπείας που αξίζει να δοκιμάσεις

 

Ο ΧΩΡΟΣ

Το Yin Yang Balance είναι ένας χώρος που δημιουργήθηκε με πολλή αγάπη και που παρέχει ασφάλεια, αποδοχή και εμπιστοσύνη στον συνάνθρωπο μας μέσα από την ανοιχτή συζήτηση και τις θεραπείες. Εκτός από Σιάτσου, παρέχονται θεραπείες Rejuvance, Gua Sha, Μάλαξη (ολιστική, hot stones, herbal), Cupping therapy, Λεμφικό μασάζ ενώ λειτουργούν και ομαδικά τμήματα Hatha, Vinyasa Yoga αλλά και Yoga Nidra.

 

Info

Διεύθυνση: Σάββα Σταματιάδη 38, Ν. Φιλαδέλφεια

Τηλέφωνο: 6985710846

Site: www.yinyangbalance.gr

Facebook: https://www.facebook.com/yinyangbalanceathens/

Instagram: https://www.instagram.com/yin_yang_balance/

 

 

ΓΙΟΓΚΑ

MIND BODY SOUL Yoga Studio - Ζωή Γκιννή

 

7 εναλλακτικές μέθοδοι άσκησης και θεραπείας που αξίζει να δοκιμάσεις

 

Η ΜΕΘΟΔΟΣ
Η Γιόγκα είναι μια από τις αρχαιότερες επιστήμες του σώματος και της ψυχής, που αναπτύχθηκε πριν από περίπου 6.500 χρόνια στην Ανατολή και κυρίως στην Ινδία. Αποτελεί μια ολιστική προσέγγιση της ανθρώπινης ύπαρξης και είναι τρόπος ζωής. Μέσω διάφορων τεχνικών όπως είναι οι σωματική άσκηση, οι αναπνοές και η βαθιά χαλάρωση επιτυγχάνεται η ισορροπία και αρμονία μυαλού - σώματος – ψυχής. Έχει άμεση επίδραση στην ψυχική ισορροπία του καθώς οι σκέψεις και τα συναισθήματα είναι αλληλένδετα. Οι σκέψεις γεννούν συναισθήματα και τα συναισθήματα τροφοδοτούν τις σκέψεις. Η Yoga απευθύνεται σε όλους, ανεξαρτήτως ηλικίας, φύλλου ή φυσικής κατάστασης. Βοηθάει να αποκτήσουμε ένα δυνατό και όμορφο σώμα, να απαλλαγούμε από τους πόνους στη μέση, στον αυχένα κ.α. που οφείλονται στη καθιστική ζωή, στο άγχος και τη λάθος στάση του σώματος, ενώ ταυτόχρονα μαθαίνουμε να ελέγχουμε μέχρι ένα βαθμό τις διακυμάνσεις του νου.

 

Η ΕΙΔΙΚΟΣ

Η Ζωή ήρθε σε πρώτη επαφή με τη γιόγκα πριν από τρεις δεκαετίες. Μετά από μακρόχρονη επαγγελματική πορεία στο χώρο των επιχειρήσεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό, αποφάσισε όμως να αφοσιωθεί στη διδασκαλία και στη διάδοση της Yoga. Η απόφαση αυτή δεν ήταν επιλογή, αλλά μονόδρομος. "Η Yoga για μένα είναι το μέσο που συνδέει όλα τα κομμάτια του εαυτού μου και της ζωής μου, είναι εκεί που γυρνάω κάθε φορά, όταν πρέπει και πάλι να συντονιστώ και να ισορροπήσω, είναι μέθοδος αυτό-ίασης και αυτό-βελτίωσης και σαν "δασκάλα" Yoga, αυτό το δρόμο θέλω να δείχνω στους μαθητές μου" λέει η ίδια. Είναι πιστοποιημένη δασκάλα Yoga από την Yoga Alliance International, India και είχε την τύχη να βρεθώ δίπλα σε μεγάλους δασκάλους στην Ελλάδα και στο εξωτερικό.

 

7 εναλλακτικές μέθοδοι άσκησης και θεραπείας που αξίζει να δοκιμάσεις

 

Ο ΧΩΡΟΣ

Πριν 10 περίπου χρόνια η Ζωή ίδρυσε το Mind Body Soul Yoga Studio στη Δροσιά. Τον Μάρτιο του 2018 το στούντιο μεταφέρθηκε στο κέντρο της Αθήνας, κοντά στη πλατεία Μαβίλη. Πρόκειται για έναν ήρεμο και καλαίσθητο χώρο, όπου πιστοποιημένοι και έμπειροι δάσκαλοι διδάσκουν Hatha & Vinyasa Yοga, Face Yoga & Pilates.

 

Info

Διεύθυνση: Κερασούντος 14, 11528 Αθήνα,

Τηλέφωνο: 6941500661

Facebook: https://www.facebook.com/mindbodysoulyogaathens/

 

 

ΒΕΛΟΝΙΣΜΟΣ

YOGA & HEALING PLACE - Μαρίκα Δασκαλάκη

 

7 εναλλακτικές μέθοδοι άσκησης και θεραπείας που αξίζει να δοκιμάσεις

 

Η ΜΕΘΟΔΟΣ

Ο βελονισμός δίνει τη δυνατότητα να αντιμετωπίσουμε αποτελεσματικά και ριζικά σχεδόν κάθε πάθηση είτε αυτή είναι σωματική είτε ψυχολογική. Ακόμα και σε ακραίες ή ανίατες περιπτώσεις, βελτιώνει την ποιότητα ζωής θεαματικά. Μυικά προβλήματα και πόνοι, χρόνιες καταστάσεις (όπως κεφαλαλγιές, χρόνια κόπωση, αλλεργίες, αρθρίτιδες, άσθμα κ.α.), πεπτικά θέματα, άγχος και συναισθηματικές διαταραχές αλλά και κάθε άλλη ασθένεια αντιμετωπίζονται με τον βελονισμό με μεγάλο βαθμό επιτυχίας ενώ βοηθά ακόμα και στο αδυνάτισμα και στην διακοπή του τσιγάρου!

 

Η ΕΙΔΙΚΟΣ

Η γνωριμία της Μαρίκας Δασκαλάκη με την γιόγκα και τον βελονισμό έγινε σχεδόν ταυτόχρονα. Ως ασθενής με πόνους στην μέση ξεκίνησε αυτές τις δύο τέχνες και τα αποτελέσματά τους ήταν τόσο θεαματικά που δεν μπορούσε παρά να τα σπουδάσει και τα δύο σε εξειδικευμένες σχολές στην Αθήνα. Η ανταμοιβή της όσον αφορά τη γιόγκα είναι τα λόγια των μαθητών της μετά το μάθημα και η αλλαγή που βλέπει χρόνο με τον χρόνο σε αυτούς. Όσο για τον βελονισμό όταν κάποιος την συναντά και δεν μπορεί να περπατήσει και φεύγει ανακουφισμένος και χαμογελαστός, είναι για εκείνη μοναδικό δώρο.

 

7 εναλλακτικές μέθοδοι άσκησης και θεραπείας που αξίζει να δοκιμάσεις

 

Ο ΧΩΡΟΣ

Η Μαρίκα Δασκαλάκη βλέπει τον χώρο της ως καταφύγιο δικό της και όλων όσων τον επισκέπτονται της. Και επειδή το μονοπάτι ευεξίας και θεραπείας του καθενός είναι ξεχωριστό, πέρα από θεραπείες βελονισμού αλλά και μαθήματα γιόγκα, στον ίδιο χώρο δραστηριοποιείται και μία μικρή ομάδα εξαιρετικών θεραπευτών που ειδικεύονται στην αστρολογία, την ενεργειακή αρωματοθεραπεία και τις μαλάξεις προσώπου και σώματος.

 

Info

Διεύθυνση: Μυκόνου 21, Ηλιούπολη, 16346 (έναντι μετρό Αγ. Δημητρίου)

Site: https://marikadaskalaki.gr/el/

Τηλέφωνο: 2110105000

Facebook: https://m.facebook.com/marikadaskalakis/

 

 

 

YOGA THERAPY

MANDALA Studio - Κατερίνα Λάρη - Γαρυφάλλου

 

7 εναλλακτικές μέθοδοι άσκησης και θεραπείας που αξίζει να δοκιμάσεις

 

Η ΜΕΘΟΔΟΣ
Η θεραπευτική γιόγκα είναι η προσαρμογή πρακτικών της γιόγκα σε ανθρώπους που αντιμετωπίζουν προβλήματα υγείας. Ο εκπαιδευτής, ανά περίπτωση, χορηγεί ως θεραπεία την κατάλληλη σειρά σωματικών και αναπνευστικών ασκήσεων καθώς και τεχνικών χαλάρωσης. Έρευνες δείχνουν ότι η γιόγκα βρίσκεται ανάμεσα στις πιο αποτελεσματικές συμπληρωματικές θεραπείες για αρκετές γνωστές παθήσεις. Η γιόγκα ως θεραπεία αφορά την αφύπνιση και την εξισορρόπηση των ζωτικών λειτουργιών.

 

Η ΕΙΔΙΚΟΣ
Η Κατερίνα είναι αθλήτρια της συγχρονισμένης κολύμβησης και ήρθε για πρώτη φορά σε επαφή με την γιόγκα το 2000. Η φιλοσοφία της yoga την συνεπήρε κι έτσι από το 2005 ξεκίνησε κάθε χρόνο ταξίδια στην Ινδία όπου εκπαιδεύτηκε κοντά στους γκουρού της yoga: Swami Saradananda, Yogacharya Saji P.K., Swami Omkar κ.α. Έχει αφοσιωθεί πλέον ολοκληρωτικά στη Hatha Yoga και τη Sivananda Yoga προσεγγίζοντάς την πάντα από τη θεραπευτική πλευρά της Yoga Therapy. Η εκπαίδευσή της και η αναζήτησή της στον κόσμο της Yoga είναι διαρκής. Παρακολουθεί σεμινάρια στην Ελλάδα και στο εξωτερικό με σκοπό την συνεχή ενημέρωσή της, μαθαίνοντας όλο και περισσότερα.

 

7 εναλλακτικές μέθοδοι άσκησης και θεραπείας που αξίζει να δοκιμάσεις

 

Ο ΧΩΡΟΣ

Το "MANDALA" που λειτουργεί εδώ και μια πενταετία στο Χαλάνδρι είναι ο χώρος που η Κατερίνα μυεί τους μαθητές της στη yoga, ως μία εναλλακτική μέθοδο για ισορροπημένη ζωή. Έχει πιστούς μαθητές για πολλά χρόνια. Αυτοί, αλλά και οι νέοι μαθητές της, έχουν την ευκαιρία να συμμετέχουν στα προγράμματα του Mandala στα οποία συμπεριλαμβάνονται πέραν των άλλων και Aerial Yoga, Yoga Therapy, Prenatal Yoga, Yoga for Kids και Parents-Child Yoga. Ακόμα διοργανώνει κάθε χρόνο Yoga Retreats στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Με το ετήσιο ταξίδι της τα τελευταία δέκα χρόνια, με τους μαθητές της στην Ινδία, τους φέρνει πιο κοντά στην σοφία της yoga.

 

Info

Site: www.mandalastudio.gr

Διεύθυνση: Κώστα Βάρναλη 52, Χαλάνδρι

Facebook: https://www.facebook.com/mandalastudio.gr/
Instagram: https://www.instagram.com/mandala_body_mind_focus

 

 

AERIAL FITNESS ACROBATICS

THE ROOM Private & Semi Private - Βασιλική Οικονόμου

 

7 εναλλακτικές μέθοδοι άσκησης και θεραπείας που αξίζει να δοκιμάσεις

 

Η ΜΕΘΟΔΟΣ

H Aerial Fitness Acrobatics εφαρμόζεται πάνω σε ειδικό ακροβατικό πανί hammock (κούνια). Βάση της είναι η εναέρια ακροβατική, ενώ ενσωματώνει στοιχεία του functional training, τεχνικές ενόργανης γυμναστικής, εναέριες ακροβατικές κινήσεις, ασκήσεις ενδυνάμωσης της μεθόδου Pilates και παραδοσιακές στάσεις της Yoga. Συστήνεται για όλους, καθώς και για παιδιά από 7 χρόνων! Ένας αρχάριος καλό είναι να κάνει δύο φορές την εβδομάδα ενώ ένας προχωρημένος τρεις.

 

Η ΕΙΔΙΚΟΣ

Η Βασιλική Οικονόμου είναι απόφοιτος των ΤΕΦΑΑ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ με κατεύθυνση Προπονητική ενώ το 2015 πιστοποιήθηκε ως δασκάλα Aerial Fitness Acrobatics από την ιδιωτική σχολή AF STUDIES. Αυτό που την έκανε να αγαπήσει την Aerial Fitness Acrobatics ωστόσο ήταν η διάθεση να καταπολεμήσει την υψοφοβία της κάτι που όπως η ίδια λέει συμβαίνει συχνά και με τους μαθητές της. "Είναι ιδιαίτερη στιγμή όταν βλέπω μικρά παιδιά να καταπολεμούν φοβίες, να αναπτόσουν αυτοπεποίθηση μέσα από το πανί. Μου δίνει δύναμη να συνεχίσω να προσφέρω" υπογραμμίζει η Βασιλική, η οποία μάλιστα ενθαρρύνει τους μαθητές της να συμμετέχουν σε αγώνες εναέριας ακροβατικής.

 

7 εναλλακτικές μέθοδοι άσκησης και θεραπείας που αξίζει να δοκιμάσεις

 

Ο ΧΩΡΟΣ

To "The Room Private & Semi Private" περιβάλλεται από πράσινους κήπους και βρίσκεται στο κέντρο μιας γραφικής πλατείας στην Πετρούπολη. Προσφέρει εναλλακτικούς τρόπους εκγύμνασης όπως Pilates, Yoga, Pole Sport, TRX, Fuctional & Cross Training ενώ αναλαμβάνει και κλινικές περιπτώσεις κατόπιν συνεννόησης με τον γιατρό του ασκούμενου και τον συνεργαζόμενο φυσικοθεραπευτή.

 

Info

Site: www.itstheroom.com

Facebook: https://www.facebook.com/TheRoomPersonalTrainer/

Instagram: https://www.instagram.com/the_room__personal_trainer/

 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ