Από την ίδρυσή της έως σήμερα, η Σοκολάτα Υγείας Παυλίδης είναι πάντα δίπλα μας, σε κάθε στιγμή! Πώς θα μπορούσε λοιπόν να λείπει από τον ιστορικό αγώνα δρόμου της Αθήνας;

 

Την Κυριακή 11 Νοεμβρίου στον 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, η Σοκολάτα Υγείας Παυλίδη βρέθηκε δίπλα σε πάνω από 50.000 δρομείς από 105 χώρες, έχοντας βάψει ξανά την μπλε γραμμή που τους συνόδευε από τον Μαραθώνα μέχρι τον τερματισμό τους στο Παναθηναϊκό στάδιο. 

 


Την ίδια στιγμή, το περίπτερο της Σοκολάτας Υγείας Παυλίδη στο χωριό των χορηγών έδωσε και αυτό το δικό του χρώμα στη μεγάλη αθλητική γιορτή, αφού πλήθος κόσμου το επισκέφθηκε, απόλαυσε τη σοκολάτα Υγείας Παυλίδη και ενημερώθηκε για τα σημαντικά οφέλη της σοκολάτας υγείας!

 

 


Η Σοκολάτα Υγείας Παυλίδη ως επίσημος χορηγός του κορυφαίου δρομικού γεγονότος που αναδεικνύει θεμελιώδεις αξίες και ιδεώδη, όπως αυτά της επιμονής, της δύναμης, του θάρρους και της αλληλεγγύης, συγχαίρει από καρδιάς όλους τους συμμετέχοντες για την προσπάθεια και το ψυχικό σθένος που επέδειξαν μια μέρα σαν αυτή!

 

Η ομάδα της Σοκολάτας Υγείας Παυλίδη στον 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας
Η ομάδα της Σοκολάτας Υγείας Παυλίδη στον 36ο Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας