Στη Μύκονο λένε πως πλέον βρίσκεις τα πάντα και η παροχή υπηρεσιών έχει αναβαθμιστεί σε επίπεδο που συναγωνίζεται τους διεθνείς προορισμούς.

 

Τι καινούργιο και πρωτότυπο μπορεί λοιπόν να παρουσιάσει ένας νέος επιχειρηματίας στο νησί, που θα είναι αντάξιο των υψηλών standarts;

 

Η startup Mykonos Fitness, προσφέρει την πρώτη αποκλειστική υπηρεσία fitness και personal training, η οποία έχει κερδίσει όλους τους λάτρεις της γυμναστικής και της Μυκόνου που αναζητούν μια ποιοτική εμπειρία προπόνησης.

 

Το καινοτόμο Mykonos Fitness έρχεται παντού και φέρνει τα πάντα για να σε γυμνάσει με ιδανικό τρόπο
Το καινοτόμο Mykonos Fitness έρχεται παντού και φέρνει τα πάντα για να σε γυμνάσει με ιδανικό τρόπο

 

 

 

Το καινοτόμο Mykonos Fitness , άλλαξε τα δεδομένα του fitness όντας εμπνευσμένο από την ιδέα του κινητού και ιδιωτικού γυμναστηρίου και συνδυάζοντας όλα τα προνόμια του exclusivity. Αυτό πρακτικά σημαίνει πως είναι η πρώτη και μοναδική αναβαθμισμένη υπηρεσία της Μυκόνου που φέρνει το γυμναστήριο στην πόρτα σου, όπως το θες και όταν το θες.

 

Επιλέγεις το πού, πότε και πώς επιθυμείς να ασκηθείς από μια ποικιλία μεθόδων γυμναστικής, και όλος ο απαραίτητος εξοπλισμός έρχεται στο χώρο σου με το Gym Truck, το άρτια εξοπλισμένο φορτηγάκι του MF.

 

MOTR®
MOTR®

 

 

 

Τα σύγχρονα όργανα γυμναστικής από εταιρίες όπως oι TRX® , SURFSET®, MOTR®, Procedos®, ActivMotion Bar®, BOSU®, είναι απλά τα εργαλεία για να γίνει η εισαγωγή στη φιλοσοφία του Mykonos Fitness. Οι συνδυασμοί που προτείνονται είναι άλλωστε ανεξάντλητοι και η κάθε συνεδρία μπορεί να μετατραπεί σε μοναδική εμπειρία.

 

Εμπνευστές και συνιδρυτές του MF είναι ο επιχειρηματίας Ανδρέας Κουτουμάνος και ο καταρτισμένος personal trainer Χρήστος Τσιτσώνης ο οποίος έχει συνεργαστεί με ένα ευρύ φάσμα πελατών και αθλητών, κερδίζοντας εξαιρετικές κριτικές.

 

 

TRX Kettlebells ®
TRX Kettlebells ®

 

Surfset®
Surfset®

 

Αφιερωμένος πλέον στο νέο αυτό fitness project, είναι ο άνθρωπος που θα προσαρμόσει όλη την exclusive υπηρεσία στις ανάγκες και τους στόχους που θέτει ο κάθε πελάτης.

 

Στόχος του Mykonos Fitness είναι να παρέχει όχι μόνο υψηλής ποιότητας παροχές, αλλά και μια ευχάριστη εμπειρία για όσους στις διακοπές θέλουν να μην στερηθούν την απόλαυση της γυμναστικής.

 

«Μέσα από ένα ευρύ φάσμα προσαρμοσμένων προπονήσεων δημιουργούμε την τέλεια εμπειρία εξάσκησης. Οι συνεδρίες σχεδιάζονται προσεκτικά, κατανοώντας τις θεμελιώδεις αρχές της άσκησης και της ανθρώπινης κίνησης και κυρίως τις ανάγκες, την ανατομία, την ικανότητα και το επίπεδο δεξιοτήτων του κάθε πελάτη».

 

Balanced body...balanced mind #motr #gymtruck #mykonos #stayfit #vacation

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη mykonosfitness (@mykonosfitness) στις

 

No waves...no problem!!#gymtruck #mykonos #surfsetgreece #surfset

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη mykonosfitness (@mykonosfitness) στις

 

*Οι υπηρεσίες του Mykonos Fitness θα είναι διαθέσιμες και στην Αθήνα από την 1η Οκτωβρίου του 2019

 

 

Mykonos Fitness Services

Ιnfo & bookings: mykonosfitnessservices.com
Mykonos Fitness Services Proud Tribe Member of Nomas

Follow Mykonos Fitness Services on Ιnstagram for news and all updates