Πού θα βρείτε αυθεντικές ιταλικές γεύσεις για θεματικές βραδιές με φίλους στο σπίτι

Πού θα βρείτε αυθεντικές ιταλικές γεύσεις για θεματικές βραδιές με φίλους στο σπίτι

Δοκιμάσαμε τη νέα σειρά «AB You'll love» Italian Edition της ΑΒ Βασιλόπουλος με την υπογραφή του Άκη Πετρετζίκη.

ADVERTORIAL

Σε όλους μας αρέσει το γευστικό και ποιοτικό φαγητό - και ειδικά όταν μπορούμε να το απολαύσουμε στο σπίτι μας, μαζί με τους αγαπημένους μας φίλους.

 

Τις περισσότερες φορές, ωστόσο, η καθημερινότητα - που έχει πλέον σχεδόν επιστρέψει στους κανονικούς της ρυθμούς - δεν μας αφήνει τον απαραίτητο χρόνο να επενδύσουμε στο μαγείρεμα και την προετοιμασία νόστιμων και υγιεινών γευμάτων. Γι' αυτό και πολλές φορές, καταφεύγουμε σε διάφορα γρήγορα snacks για να ικανοποιήσουμε την παρέα που έχει μαζευτεί στο σπίτι.

 

Τη φετινή σεζόν, ιδιαίτερα, οι συγκεντρώσεις στο σπίτι έχουν την «τιμητική» τους - το ίδιο ισχύει και για τις θεματικές βραδιές, πάντα με μεγάλη προσοχή. Φυσικά, το κομμάτι φαγητό παίζει μεγάλο ρόλο, γι' αυτό και χρειαζόμαστε να έχουμε τις απαραίτητες επιλογές. Καθώς η μεσογειακή κουζίνα βρίσκεται στην κορυφή της λίστας μας, οι ιταλικές γεύσεις αποτελούν την πρώτη μας επιλογή για νόστιμα πιάτα που μπορούμε να απολαύσουμε με φίλους.

 

 

 

Τώρα, έχουμε στη διάθεσή μας ένα μεγάλο εύρος γεύσεων της ιταλικής κουζίνας, που τις βρίσκουμε σε επιλεγμένα καταστήματα της ΑΒ Βασιλόπουλος και μάλιστα με την υπογραφή του Άκη Πετρετζίκη. Γνωρίζαμε ήδη την επιτυχημένη σειρά έτοιμων γευμάτων «AB You'll love» με μία μοναδική ποικιλία γεύσεων από την ελληνική αλλά και τη διεθνή κουζίνα, η οποία τώρα εμπλουτίζεται και με τις ξεχωριστές ιταλικές συνταγές, στη μοναδική ποιότητα ΑΒ.

 

Έτσι, αποφασίσαμε να επισκεφτούμε το κατάστημα της ΑΒ για να επιλέξουμε από τις ιδιαίτερες γεύσεις που προσφέρει η νέα σειρά «AB You'll love» Italian Edition. Ποιες είναι αυτές; Από Ciabatta με μορταδέλα, μοτσαρέλα και ψητά λαχανικά, Focaccia με πέστο βασιλικού & λιαστές ντομάτες και Fusilli με πέστο βασιλικού, για ελαφριά, γευστικά γεύματα, μέχρι Penne Arrabbiata, Linguini με κεφτεδάκια και κόκκινη σάλτσα, Πορκέτα με πατάτες φούρνου, αλλά και Risotto μανιταριών με τρούφα, για ένα ολοκληρωμένο ιταλικό γεύμα. Πολλές και ελκυστικές οι επιλογές.

 

Πού θα βρείτε αυθεντικές ιταλικές γεύσεις για θεματικές βραδιές με φίλους στο σπίτι

 

Εμείς διαλέξαμε τα «ΑΒ You'll love» Linguini με κεφτεδάκια και κόκκινη σάλτσα, για μία αυθεντική και γνώριμη ιταλική γευστική εμπειρία, ως μία πρώτη δοκιμή. Όπως ήταν αναμενόμενο, η ποιότητα, η νοστιμιά και η γεύση, συνδυάστηκαν ιδανικά, τόσο ώστε να ανυπομονούμε να οργανώσουμε την τέλεια ιταλική βραδιά στο σπίτι.

 

Όσο για τα συνοδευτικά, μπορείτε να επιλέξετε μία από τις επτά διαφορετικές γεύσεις της σειράς και να τις συνδυάσετε με ένα δροσερό Negroni ή μία ιταλική μπίρα για ένα ολοκληρωμένο ιταλικό γευστικό «ταξίδι» που θα ικανοποιήσει απόλυτα την παρέα σας.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τη σειρά «AB You'll love» Italian Edition η οποία θα βρίσκεται σε επιλεγμένα καταστήματα ΑΒ, αλλά και στο AB Eshop, για περιορισμένο χρονικό διάστημα, πατήστε εδώ.

Well Being
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ