ΟPAP RUNNING TEAM: Η προετοιμασία για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

OPAP Running Team: Η προετοιμασία για τον Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας

Η OPAP Running Team προπονείται καθημερινά, και τα μέλη της ομάδας μίλησαν για τους στόχους τους και την εμπειρία τους στον Αυθεντικό Μαραθώνιο.

Λίγες εβδομάδες μας χωρίζουν από τον φετινό Αυθεντικό Μαραθώνιο της Αθήνας, με Μεγάλο Χορηγό τον ΟΠΑΠ, που θα διεξαχθεί στις 12 και 13 Νοεμβρίου, με τη συμμετοχή χιλιάδων δρομέων από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Οι δρομείς προετοιμάζονται εντατικά για το μεγάλο γεγονός. Όσοι έχουν συμμετάσχει ξανά στους αγώνες στοχεύουν σε καλύτερους χρόνους, ενώ όσοι θα τρέξουν για πρώτη φορά, ανυπομονούν να βιώσουν τη χαρά και το δέος της συμμετοχής.

Η OPAP Running Team συνεχίζει τις προπονήσεις της, οι οποίες γίνονται καθημερινά, και τα μέλη της ομάδας μίλησαν για τους στόχους τους και την εμπειρία τους στον Αυθεντικό Μαραθώνιο.

Ο Λάμπρος Παπακώστας, Ολυμπιονίκης του Άλματος εις Ύψος και προπονητής, παρακολουθεί στενά τη διαρκή προετοιμασία των αθλητών και δίνει τα δικά του tips για τους δρομείς που θα συμμετάσχουν στους αγώνες δρόμου, είτε πρόκειται για τη κλασική διαδρομή των 42 χιλιομέτρων, είτε για τα 10χλμ ΟΠΑΠ είτε για το Universities Night Run OPAP, είτε για τον αγώνα των 5 χιλιομέτρων.

Well Being
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Scroll to top icon