Γιόγκα και διαχείριση του καρκίνου

Γιόγκα και διαχείριση του καρκίνου: Ένα Πανελλήνιο Διαδικτυακό Συμπόσιο από το SATYANANDA MATH-Amba

Μέρος των εσόδων θα αφιερωθεί στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) για τη συμβολή στην εκπλήρωση ευχών παιδιών που νοσούν σοβαρά.

Την Κυριακή 6 Φεβρουαρίου 2022, 9.00-16.00 το SATYANANDA MATH-Amba με πρωτοβουλία του Σατυανάντασραμ Ελλάδος διοργανώνει Πανελλήνιο Διαδικτυακό Συμπόσιο με θέμα Γιόγκα και διαχείριση του καρκίνου.

 

Ομιλητές από το χώρο της κλασικής και εναλλακτικής ιατρικής, ψυχολόγοι και εισηγητές γιόγκα θα δώσουν ομιλίες και εργαστήρια για την Πρόληψη, τη Θεραπεία, την Ανάρρωση και την Επιβίωση από τον καρκίνο. 

 

Η Σουάμι Σιβαμούρτι Σαρασουάτι θα δώσει διάλεξη με θέμα: Η επίδραση της Σατυανάντα Γιόγκα Νίντρα® στη διαχείριση του καρκίνου. Θα ακολουθήσει συνεδρία Σατυανάνατα Γιόγκα Νίντρα.

 

Μέρος των εσόδων θα αφιερωθεί στο Make-A-Wish (Κάνε-Μια-Ευχή Ελλάδος) για τη συμβολή στην εκπλήρωση ευχών παιδιών που νοσούν σοβαρά.

 

Για το έργο του Make-A-Wish θα μιλήσει η Γενική Διευθύντρια κα Ζαφειρακοπούλου Σάντρα.

 

Mέρος των εσόδων επίσης προορίζεται για την υποστήριξη των λειτουργικών εξόδων του SATYANANDA MATH  Amba, του οποίου οι φιλανθρωπικές δραστηριότητες περιλαμβάνουν πολλές δράσεις υπηρεσίας σε συνεργασία με τοπικές οργανώσεις σε όλη την  Ελλάδα.

 

Η συμμετοχή ανά άτομο είναι 20€ και περισσότερο.

 

Για κρατήσεις και πληροφορίες επικοινωνήστε στο [email protected].

 

Σατυανάντασραμ Ελλάδος, Αλήθειας 1, Παιανίας, 19002

Website: www.satyanandayoga.gr

Well Being
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ