Έρχεται το απόλυτο, σχεδιασμένο από νευροεπιστήμονες, μηχανικούς της Google και διαλογιστές, πρόγραμμα ηγεσίας

Έρχεται το απόλυτο, σχεδιασμένο από νευροεπιστήμονες, μηχανικούς της Google και διαλογιστές, πρόγραμμα ηγεσίας

Όλα όσα πρέπει να γνωρίζεις για το "Search Inside Yourself", το κορυφαίο πρόγραμμα ηγεσίας που ξεκλειδώνει τις τεράστιες ικανότητες στελεχών και εργαζόμενων.


Το Search Inside Yourself Institute, θα παραδώσει φέτος για πρώτη φορά το παγκοσμίου βεληνεκούς σεμινάριο Search Inside Yourself στην Αθήνα! Το πρόγραμμα δημιουργήθηκε αρχικά στην Google όπου εκπαιδεύτηκαν περισσότεροι από 32.000 εργαζόμενοι και, έκτοτε, και έχει ταξιδέψει σε περισσότερες από 30 χώρες, συμπεριλαμβανομένων οργανισμών όπως οι SAP, Salesforce, American Express, LinkedIn και Ford. Επιπλέον, την ίδια εκπαίδευση έχουν λάβει πάνω από 13.000 στελέχη επιχειρήσεων αλλά και δεκάδες χιλιάδες άλλοι εργαζόμενοι ή απλά άνθρωποι που ενδιαφέρονται να γνωρίσουν τα οφέλη της πρακτικής σε πιο καθημερινά ζητήματα.

 

Αυτόν τον Μάρτιο και εσείς θα έχετε την ευκαιρία να μπείτε στη μεγάλη οικογένεια του Search Inside Yourself!

 

Προκειμένου να ξεκλειδώσει τις ικανότητες των συμμετεχόντων το πρόγραμμα επιστρατεύει τεχνικές mindfulness, ενεργητικής ακοής, ενσυνείδητης πρακτικής αλλά και πολλές διαδραστικές ασκήσεις που αναμένεται να ενθουσιάσουν!

 

Έρχεται το απόλυτο, σχεδιασμένο από νευροεπιστήμονες, μηχανικούς της Google και διαλογιστές, πρόγραμμα ηγεσίας

 

Το πρόγραμμα βασίζεται στις τελευταίες έρευνες της νευροεπιστήμης και δίνει εργαλεία ενίσχυσης της συγκέντρωσης και του mindfulness που χτίζουν ουσιαστικά τις ικανότητες της συναισθηματικής νοημοσύνης που απαιτούνται για μια επιτυχημένη ηγεσία. Ολόκληρη η εκπαίδευση δημιουργήθηκε υπό την επίβλεψη νευροεπιστημόνων, ειδικών διαχείρισης ανθρώπινου δυναμικού, ειδικών στον διαλογισμό και μηχανικών της Google οι οποίοι ήθελαν να δημιουργήσουν ένα πρόγραμμα ενίσχυσης της δημιουργικότητας, της ανθεκτικότητας και των ηγετικών ικανοτήτων των εργαζομένων.

 

Το βιωματικό - διαδραστικό πρόγραμμα δεν μοιάζει σε τίποτα με ένα κοινότυπο σεμινάριο αφού έχει την ικανότητα να παρασύρει τους συμμετέχοντες σε έναν ενθουσιασμό που συνεχίζεται ακόμα και μετά από το πέρας της πρακτικής. Για δύο μέρες, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν μέρος στο δια ζώσης σεμινάριο που θα γίνει στην Αθήνα τον Μάρτιο από δύο κορυφαίους εισηγητές. Μετά, ακολουθεί πρακτική 28 ημερών με online καθοδήγηση, ασκήσεις και πρακτικές. Στο τέλος των 28 ημερών, οι συμμετέχοντες λαμβάνουν μέρος σε ένα ομαδικό webinar για να ανταλλάξουν εμπειρίες και απόψεις.

 

Έρχεται το απόλυτο, σχεδιασμένο από νευροεπιστήμονες, μηχανικούς της Google και διαλογιστές, πρόγραμμα ηγεσίας


Στην Αθήνα, εισηγητές στο πρόγραμμα Search Inside Yourself θα τελέσουν οι:

 

-Mounira Latrache, ιδρύτρια της Connected Business, και πρώην επικεφαλής δημοσίων σχέσεων του Youtube Γερμανίας, Αυστρίας και Ελβετίας.


-Vasco Gaspar που έχει εκπαιδεύσει στο Search Inside Yourself πάνω από 10.000 ανθρώπους, τόσο σε δημόσια προγράμματα όπως και σε εταιρικά (Accenture, Ericsson, Galp, Nespresso, Nestle, Pfizer, SAP, Santander).


Μην χάσετε αυτή την μοναδική ευκαιρία να ενισχύσετε την εταιρεία σας και τις ηγετικές σας ικανότητες. Για εισιτήρια και περισσότερες πληροφορίες για το επερχόμενο πρόγραμμα μπορείτε να μεταβείτε στη σελίδα της διοργάνωσης siy.enallaktikiagenda.gr

 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ