Παντοπωλείο Τσοτύλι: Γνήσια προϊόντα της ελληνικής παράδοσης

Παντοπωλείο Τσοτύλι: Γνήσια προϊόντα της ελληνικής παράδοσης

Στο οικογενειακό αυτό παντοπωλείο στην ανατολική Θεσσαλονίκη θα βρεις περισσότερα από 400 προϊόντα υψηλής ποιότητας και μοναδικής γεύσης, τα οποία μπορείς να παραγγείλεις και online.

Αν ο Παράδεισος είχε γεύση, θα ήταν ελληνική παραδοσιακή. Το Παντοπωλείο Τσοτύλι, μεταφέροντας τη γνώση και την εμπειρία 65 χρόνων από το κρεοπωλείο 3ης γενιάς στο Τσοτύλι Κοζάνης, δημιούργησε στην ανατολική Θεσσαλονίκη έναν μικρό παράδεισο που συγκεντρώνει όλα τα γνήσια προϊόντα της ελληνικής παράδοσης.

 

Στο οικογενειακό αυτό παντοπωλείο τα ζυμαρικά της χώρας μας παρατάσσονται το ένα δίπλα στο άλλο σαν να σε καλούν να ταξιδέψεις σε όλη την Ελλάδα μέσα από τη γεύση και την ιστορία τους.

 

Πέτουρα, φύλλα περέκ, τραχανάδες, κουσκούς και πλιγούρι, αλλά και παραδοσιακά ζυμαρικά από τον νομό Κοζάνης, τα Γρεβενά, τη Μάνη, την Κρήτη, τη Φθιώτιδα, το Δομοκό, προϊόντα μικρών συνεταιρισμών που αναδεικνύουν τον γευστικό πλούτο που κρύβεται σε κάθε γωνιά της Ελλάδας. Στο Τσοτύλι, εκτός από τη μεγάλη σειρά ζυμαρικών, θα βρεις γνήσια όσπρια Βοΐου και μια ποικιλία από ελληνικά τυριά που δεν θα συναντήσεις πουθενά αλλού, όπως παραδοσιακό μπάτζο Τσοτυλίου, ανθότυρο, γνήσιο ξινοτύρι, φρέσκο βούτυρο από το Δίλοφο, γραβιέρες από τη Νάξο, την Κρήτη, την Ήπειρο και πολλά ακόμα γνήσια προϊόντα. Φυσικά, δεν λείπουν τα φημισμένα αλλαντικά αλλά και τα χωριάτικα λουκάνικα παραγωγής Τσοτυλίου που θα σε κάνουν φανατικό της γεύσης τους.

 

Η γλυκιά πλευρά της παράδοσης βρίσκει τη δική της θέση με γλυκά του κουταλιού, διαλεγμένα από τις καλύτερες οικοτεχνίες της χώρας, από το γλυκό κάστανο, το λεμονάκι και το βύσσινο μέχρι το τζίντζερ με λεβάντα, ενώ δεν λείπουν οι μαρμελάδες και τα αλείμματα, οι σπιτικές σάλτσες, τα μέλια και χειροποίητες λιχουδιές (σουτζούκ λουκούμ, λουκούμια Ικαρίας κ.ά.)

 

Παντοπωλείο Τσοτύλι: Γνήσια προϊόντα της ελληνικής παράδοσης

 

Στο Τσοτύλι θα βρεις περισσότερα από 400 προϊόντα υψηλής ποιότητας και μοναδικής γεύσης, όλα επιλεγμένα από μικρές οικοτεχνίες, γυναικείους συνεταιρισμούς και μικροπαραγωγούς, τα οποία μπορείς να παραγγείλεις και online. Ο γευστικός θησαυρός της χώρας μας σε έναν πανέμορφο χώρο που στόχο έχει να αναδείξει την πιο αγνή πλευρά των ελληνικών προϊόντων.


Την περίοδο τον εορτών το Τσοτύλι είναι το μοναδικό κατάστημα στο οποίο θα βρεις αυθεντικές παραδοσιακές τσιγαρίδες.

 

Παντοπωλείο Τσοτύλι: Γνήσια προϊόντα της ελληνικής παράδοσης

 

Παντοπωλείο Τσοτύλι: Γνήσια προϊόντα της ελληνικής παράδοσης

 

 


Μάρκου Μπότσαρη 129, Θεσσαλονίκη, 2315 528810, www.tsotylipantopoleio.gr/shop, Facebook, Instagram

 

 

 

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ