Πώς θα δώσετε αξία στο εξωτερικό του σπιτιού σας
Αποχρώσεις: 25ΥΥ 77/087, 70YR 12/077

Πώς θα δώσετε αξία στο εξωτερικό του σπιτιού σας

Η Vivechrom δίνει τις λύσεις για χρωματικές αλλαγές που θα δώσουν αέρα ανανέωσης στο σπίτι σας.

ADVERTORIAL

Όταν μιλάμε για διακόσμηση σκεφτόμαστε σχεδόν πάντα το εσωτερικό του σπιτιού - αλλά τι γίνεται με την εξωτερική διακόσμηση;


Είτε πρόκειται για μεγάλη ανακαίνιση όπως το εξωτερικό βάψιμο σπιτιού, είτε για ένα μικρό make over όπως η διακόσμηση του μπαλκονιού, μία αλλαγή στο χρώμα μπορεί να αλλάξει πολλά.


Η επένδυση αυτή είτε μεγάλη -αν απαιτεί σκαλωσιές, περισσότερη προσπάθεια, κόπο και έξοδα - είτε μικρή, από εσάς τους ίδιους ή τον επαγγελματία στο μπαλκόνι ή τον κήπο, θα σας ανταμείψει από την πρώτη στιγμή. Το αποτέλεσμα θα σας κάνει να νιώσετε όμορφα, ενώ θα σας προσφέρει την ίδια αυτή ευχαρίστηση και σε βάθος χρόνου.


Έρευνες έχουν δείξει ότι μια αλλαγή στο χρώμα ξεκινώντας από το εξωτερικό βάψιμο σπιτιού και συνεχίζοντας με την εξωτερική διακόσμηση στον κήπο ή ακόμη και τη διακόσμηση του μπαλκονιού, είναι σημαντική για να αναδείξει το σπίτι και να του δώσει αξία.


Παρακάτω, θα βρείτε χρήσιμες και πρακτικές συμβουλές για τα κατάλληλα προϊόντα που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε στους εξωτερικούς τοίχους και στις μεταλλικές επιφάνειες, όπως και προτάσεις αποχρώσεων για να αλλάξετε διάθεση μετά την επιστροφή από τις διακοπές.


Το σωστό προϊόν για απόλυτη προστασία: Vivecryl Eco

 

Πώς θα δώσετε αξία στο εξωτερικό του σπιτιού σας

 

Επιλέξτε το κατάλληλο προϊόν για να προστατεύσετε τους εξωτερικούς τοίχους του σπιτιού σας στη νέα αγαπημένη σας απόχρωση για να δώσετε διαφορετικό στυλ. Έτσι θα δείτε το σπίτι σας πιο όμορφο, καθαρό και περιποιημένο και θα απολαμβάνετε περισσότερο μόνοι σας τα πρωινά ή με παρέα για φαγητό τα μεσημέρια και τα βράδια στο μπαλκόνι, στην αυλή ή στον κήπο σας.


Το Vivecryl Eco είναι 100% ακρυλικό οικολογικό χρώμα της Vivechrom που προσφέρει απόλυτη προστασία από τη βροχή, τον ήλιο και το χιόνι στους εξωτερικούς τοίχους με υψηλή αντοχή στο χρόνο και μεγάλη διάρκεια ζωής. Αδιαβροχοποιεί την επιφάνεια, έχει τεχνολογία που αποτρέπει τη δημιουργία κηλίδων και λεκέδων από την υγρασία ή μετά τη βροχή, δίνοντάς της παράλληλα τη δυνατότητα «αναπνοής». Επιπλέον το Vivecryl Eco είναι πιστοποιημένο ψυχρό χρώμα, με υψηλή ανακλαστικότητα στην ηλιακή ακτινοβολία, συμβάλλοντας στην μείωση της θερμοκρασίας και την εξοικονόμηση ενέργειας.

 

Επιλέξτε γήινες αποχρώσεις

 

Πώς θα δώσετε αξία στο εξωτερικό του σπιτιού σας
Αποχρώσεις: 73YR 32/063, 30RR 22/031


Έχοντας λοιπόν επιλέξει το σωστό προϊόν για το εξωτερικό βάψιμο σπιτιού, το επόμενο βήμα είναι να διαλέξετε απόχρωση.


Οι γήινες αποχρώσεις είναι η τελευταία τάση, ταιριάζουν αρμονικά με το φυσικό τοπίο και το μεσογειακό αρχιτεκτονικό στυλ και εξωτερικής διακόσμησης σπιτιού. Τολμήστε αποχρώσεις του γκρι καφέ, μπεζ γκρι σε συνδυασμό με σκούρες αποχρώσεις μπλε γκρι, ανθρακί αλλά και ανοιχτά παστέλ σε μεταλλικές επιφάνειες. Ό,τι σας αρέσει για να απολαύσετε ακόμη περισσότερο τη διακόσμηση του μπαλκονιού σας και να τονίσετε πόρτες, παράθυρα, τραπεζάκια, γλάστρες. Το Vivecryl Eco διατίθεται σε αμέτρητες αποχρώσεις για να βρείτε σίγουρα το χρώμα σας.

 

Φροντίστε τις μεταλλικές επιφάνειες με το Vivemetal

 

Πώς θα δώσετε αξία στο εξωτερικό του σπιτιού σας
Αποχρώσεις: 25GG 07/188

 

Όταν έχετε φροντίσει τους εξωτερικούς τοίχους, σειρά έχουν τα κάγκελα του μπαλκονιού ή του κήπου για να αναδείξετε ακόμη περισσότερο την εξωτερική διακόσμηση σπιτιού αλλά και να τα συντηρήσετε σε περίπτωση που έχουν διαβρωθεί από τη σκουριά ή έχει ξεφλουδίσει το χρώμα.


Το Vivemetal είναι χρώμα μεγάλης σκληρότητας και υψηλής αντοχής για μέταλλα, ιδανικό για πόρτες, κάγκελα και για κάθε μεταλλική επιφάνεια όπου είναι επιθυμητό ένα αξεπέραστο γυαλιστερό ή σατινέ φινίρισμα. Στεγνώνει γρήγορα και διατηρεί τη γυαλάδα και την απόχρωση του ακόμα και στις πιο δυσμενείς καιρικές συνθήκες. Σε περίπτωση σκουριάς, το Vivemetal πρέπει να συνδυαστεί με το αντισκωριακό αστάρι Rust Primer.


Προσθέστε πινελιές στη διακόσμηση του μπαλκονιού ή της βεράντας και συμπληρώστε το εξωτερικό βάψιμο του σπιτιού αλλάζοντας απόχρωση σε μεταλλικά βοηθητικά τραπεζάκια ή σε μεταλλικές γλάστρες με τα φυτά που σας αρέσουν. Έτσι ο χώρος σας τώρα το Σεπτέμβριο θα γίνει ακόμη πιο όμορφος, θα χαίρεστε να περνάτε ώρες εκεί απολαμβάνοντας περισσότερο τον κήπο, τη βεράντα ή το μπαλκόνι σας και θα έχετε πολύ μεγαλύτερη διάθεση να κάνετε πράγματα. To Vivemetal είναι διαθέσιμο σε αμέτρητες αποχρώσεις, μέσα από το σύστημα Χρωμοσυνθέσεις της Vivechrom.

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ