Το Πλαίσιο στηρίζει τo #menoumespiti και προσφέρει άμεση παράδοση την επόμενη μέρα σε όλες τις online παραγγελίες

Το Πλαίσιο στηρίζει τo #menoumespiti και προσφέρει άμεση παράδοση την επόμενη μέρα σε όλες τις online παραγγελίες

Από την Τετάρτη 19/3, τα καταστήματα Πλαίσιο θα παραμείνουν κλειστά, ενώ μεγάλο μέρος της ομάδας του Πλαισίου εργάζεται ήδη από το σπίτι.

ADVERTORIAL

Ανάμεσα στα μέτρα που λαμβάνουν αρκετές επιχειρήσεις σχετικά με την προσπάθεια για τον περιορισμό της εξάπλωσης του κορωνοϊού, το Πλαίσιο στηρίζει ενεργά το #menoumespiti και λαμβάνει τα κατάλληλα μέτρα, για την προστασία των εργαζομένων και τον πολιτών.

 

Από την Τετάρτη 19/3, τα καταστήματα Πλαίσιο θα παραμείνουν κλειστά, ενώ μεγάλο μέρος της ομάδας του Πλαισίου εργάζεται ήδη από το σπίτι. Η εταιρεία, μοίρασε πάνω από 350 νέα laptops στους εργαζομένους, για να εξασφαλίσει πως θα έχουν τον καλύτερο δυνατό εξοπλισμό για την εξυπηρέτηση των πελατών.

 

Επιπλέον, κάθε online παραγγελία προετοιμάζεται από συνεργάτες της εταιρείας που φορούν ειδικά γάντια και τη συσκευάζουν σε χώρο που απολυμαίνεται συστηματικά. Οι οδηγοί είναι, επίσης, εξοπλισμένοι με αντισηπτικά και γάντια και μπορούν να παραδώσουν και ανέπαφα τις παραγγελίες στην πόρτα σας.

 

Τα κεντρικά γραφεία του Πλαισίου έχουν χωριστεί σε ζώνες ασφαλείας, ώστε οι ομάδες έκτακτης ανάγκης που έχουν παραμείνει, να μην έρχονται σε επαφή μεταξύ τους και να κάθονται πολύ πιο αραιά. Στα γραφεία υπάρχει ιατρικός εξοπλισμός για την άμεση διάγνωση πιθανών συμπτωμάτων με τη λήψη άμεσης δράσης, ενώ υπάρχει ειδική ομάδα δράσης για τον ιό, με αποκλειστικό γιατρό και τηλέφωνο έκτακτης ανάγκης για όλη την ομάδα του Πλαισίου σε όλη την Ελλάδα.

 

Το Πλαίσιο ενθαρρύνει το #menoumespiti και υπενθυμίζει στους πελάτες τους ότι μπορούν να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους με ασφάλεια στο www.plaisio.gr με δωρεάν μεταφορικά και άμεση παράδοση την επόμενη μέρα.

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ