#TodayIWill: Πήραμε μέρος στην πρόκληση που έχει γίνει viral στο Instagram

#TodayIWill: Πήραμε μέρος στην πρόκληση που έχει γίνει viral στο Instagram

Πόσο εύκολο είναι να βγεις από το comfort zone σου;

Το να βγαίνει κανείς από το comfort zone του δεν είναι και η πιο εύκολη υπόθεση. Σε όλους μας αρέσει η ασφάλεια που προσφέρει η συνήθεια, ωστόσο, οι ευκαιρίες βρίσκονται πάντα εκτός αυτού του "zone".

 

Γι' αυτό όταν ακούσαμε για ένα νέο hashtag που έχει κατακλύσει το Instagram, σπεύσαμε να δούμε περί τίνος πρόκειται. Το #TodayIWill φαίνεται πως έχει κερδίσει τους απανταχού χρήστες των social media, καθώς τους προκαλεί σε μικρά challenges, έτσι ώστε να κάνουν σήμερα αυτό που αφήνουν για αύριο και να βγουν εκτός του comfort zone τους. Μέσα σε πολύ λίγο χρόνο, το hashtag έχει γίνει viral και όλο και περισσότεροι παίρνουν μέρος σε μικρά, καθημερινά challenges με σκοπό να κερδίσουν μία πολυπόθητη πρόσκληση.

 

#TodayIWill: Πήραμε μέρος στην πρόκληση που έχει γίνει viral στο Instagram

 

Εμείς παρ' όλα αυτά θέλαμε να βιώσουμε από το πρώτο χέρι το viral αυτό challenge, οπότε μπήκαμε στο www.todayiwill.gr και ξεκινήσαμε. Το πρώτο challenge να πούμε ναι, σήμερα θα το κάνω. Η επιβράβευση ήρθε αμέσως στο mail μας και ήταν η πρόσκληση για ένα Secret Party powered by glo στην καρδιά της πόλης, στις 10 Δεκεμβρίου 2019 με την Xenia Ghali στα decks, για να γιορτάσουμε όλες τις μικρές καθημερινές προκλήσεις που έκαναν όσοι είπαν #TODAYIWILL. Η τοποθεσία; Είναι μυστική. Αποκαλύπτεται μόνο σε αυτούς που μπήκαν στο todayiwill.gr και κάνουν το πρώτο challenge. Hurry up, προλαβαίνετε!

 

#TodayIWill: Πήραμε μέρος στην πρόκληση που έχει γίνει viral στο Instagram

 

Το δεύτερο challenge που ξεκλειδώσαμε, μας προτρέπει σήμερα να υιοθετήσουμε eco friendly καθημερινές συνήθειες και να γίνουμε κομμάτι ενός μεγαλύτερου κύκλου που μπορεί να φροντίζει τον πλανήτη που ζούμε. Challenge accepted! Σήμερα λοιπόν θα χρησιμοποιήσουμε ποτήρι πολλαπλών χρήσεων για τον καφέ μας, θα κρατήσουμε πάνινη τσάντα για τα ψώνια μας και όχι πλαστική, δημιουργώντας έτσι τον δικό μας κρίκο στην αλυσίδα με το hashtag #TODAYIWILL, για μεγαλώσουμε αυτή την αλυσίδα ακόμα περισσότερο. Επιπλέον, όποιος πάρει μέρος στο eco friendly challenge και χρησιμοποιήσει το hashtag #TodayIWill, μπορεί να δει το δικό του post αναρτημένο στο επίσημο account @glo_greece.

 

#TodayIWill: Πήραμε μέρος στην πρόκληση που έχει γίνει viral στο Instagram

 

Αυτό ήταν ένα personal challenge που διαλέξαμε εμείς, αλλά οι προκλήσεις δεν σταματούν εκεί. Μπορείτε να πάρετε μέρος σε cultural, social ή extreme challenges ανάλογα με τα γούστα σας, αρκεί να μπείτε στο www.todayiwill.gr. Εμείς είμαστε έτοιμοι να ξεκλειδώσουμε το επόμενο challenge - και ακόμα πιο έτοιμοι να παραβρεθούμε στο μεγαλύτερο πάρτι powered by glo στις 10 Δεκεμβρίου 2019 και να γιορτάσουμε όλα αυτά τα μικρά challenges που μας ενδυνάμωσαν και μας έκαναν να δοκιμάσουμε κάτι καινούριο σήμερα, όχι αύριο. Το μόνο που πρέπει να κάνετε είναι απλά να πείτε ναι, σήμερα θα το κάνω. 

 

Πάρτε την απόφαση, ξεκλειδώστε τα challenges και ελάτε να γιορτάσουμε μία νέα καθημερινότητα.

 

#TODAYIWILL

#poweredbyglo

#TODAYIWILLchallenge

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ