Τάμτα, υπάρχει κάτι που δεν θα φόραγες ποτέ;

Δείτε το video με τη συνέντευξη της τραγουδίστριας στο Utopia @ Golden Hall.

Τo «Utopia @ Golden Hall» είναι ένα μόνιμο, πρωτότυπο, φουτουριστικό concept showroom με trending topics σε μόδα, ομορφιά, διακόσμηση και τεχνολογία, στο ισόγειο του Golden Hall. Μέσα στο Utopia παρουσιάζονται επιλεγμένα προϊόντα από όλα τα καταστήματα του Κέντρου, σε συνδυασμό με τεχνολογικά gadgets, προσκαλώντας τους επισκέπτες να βιώσουν μία νέα εμπειρία retailtainment.

 

Το Utopia και ο curator του (που αλλάζει κάθε 8 με 10 εβδομάδες), εκτός από τα προϊόντα που επιλέγουν και εναλλάσσονται για να διηγηθούν στους επισκέπτες μία ξεχωριστή και εντελώς διαφορετική ιστορία, κάθε εβδομάδα υποδέχονται μία ξεχωριστή προσωπικότητα από την τέχνη, το lifestyle, το start-up community, την showbiz, τα media, τη μόδα, κλπ. Ο καλεσμένος συνομιλεί live με τον curator σε ένα ουσιώδες και περιεκτικό «οne-on-one talk», μια κουβέντα/συνέντευξη ανοιχτή στο κοινό για να την παρακολουθήσει (και φυσικά να γνωρίσει από κοντά τον εκάστοτε καλεσμένο), ξεδιπλώνοντας έτσι μία ακόμα πτυχή του Utopia, το «Golden Hall: driving the conversation».

 

Καλεσμένη το απόγευμα της 15ης Οκτωβρίου στο Magic Talk με τον Κωνσταντίνο Ρήγο ήταν η Τάμτα που σε μία αποκλειστική συνέντευξη, την οποία μπορείτε να δείτε στο παρακάτω video, μας μίλησε για το πρόσφατο ταξίδι της στο Los Angeles, τι της αρέσει στους άντρες, τι δεν θα φόραγε ποτέ και πώς βιώνει την τεράστια επιτυχία της καλοκαιρινής της κυκλοφορίας "Senorita". Δείτε το video και τις φωτογραφίες και μπείτε στα events του Utopia για να μην χάσετε κανένα από όλα τα συναρπαστικά που έρχονται.

 

Τάμτα, υπάρχει κάτι που δεν θα φόραγες ποτέ;

 

Τάμτα, υπάρχει κάτι που δεν θα φόραγες ποτέ;

 

Τάμτα, υπάρχει κάτι που δεν θα φόραγες ποτέ;

 

Τάμτα, υπάρχει κάτι που δεν θα φόραγες ποτέ;

 

 

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ