Σε όλους μας αρέσει να κάνουμε αλλαγές στο σπίτι, έτσι ώστε να δημιουργήσουμε μία cozy και «μαγική» ατμόσφαιρα που θα απολαμβάνουμε καθημερινά. Στο concept shorwroom του Utopia Magic Box στο Golden Hall, μέσα στο installation του Κωνσταντίνου Ρήγου, βρήκαμε τα έξι «μαγικά» αντικείμενα που θα μεταμορφώσουν τον προσωπικό σας χώρο:

 

Το «ευαγγέλιο» του deco θέλει φέτος λεπτομέρειες βελούδου και βελούρ στο σπίτι για μια μίνιμαλ μπαρόκ νότα και αυτό το σκαμπό από τα notoshome σε statement χρώμα είναι ονειρικό. Μη φοβηθείτε να το βάλετε σε κάθε χώρο γιατί το punk sui είναι πάντα τάση στη διακόσμηση.

 

 

 

Αν πάλι σας αρέσουν τα ταξίδια και οι μοντέρνες εκδοχές κλασικών αντικειμένων για το σπίτι, τότε η υδρόγειος από τα Octopus είναι φτιαγμένη για εσάς. Μπορείτε κάθε φορά που την κοιτάτε να οραματίζεστε και να σχεδιάζετε το επόμενο ταξίδι σας.

 

 

 

Αν πάλι δεν είστε τύπος «ταξίδι», αλλά αγαπάτε να περνάτε ώρα στο σπίτι σας με ταινίες και μουσικές, αυτό το ηχείο για parties από το Sony Center είναι το ιδανικό item για τον χώρο σας.

 

 

 

Τι είναι ένα σπίτι χωρίς τέχνη; Άδειο. Οπότε ένα ένα άγαλμα του καλλιτέχνη Sake από το Kapopoulos Fine Arts θα άλλαζε όλη την αίσθηση του deco και θα έδινε στον χώρο σας μια instaworthy διακόσμηση που όλοι επιθυμούμε.

 

 

 

Και μιλώντας για τέχνη, αν είστε fan του Damien Hirst και των iconic νεκροκεφαλών του, αλλά δεν μπορείτε να αποκτήσετε μία, αυτή η διακοσμητική νεκροκεφαλή από τα Ianos Art Shop είναι κατάλληλη για τον χώρο σας.

 

 

 

Κλείνοντας τις επιλογές μας από τα deco items του Utopia @ Golden Hall σας παρουσιάσουμε το τέλειο δώρο για φίλους και γνωστούς που δεν είναι ένα άλλο από αυτά κηροπήγια από τα καταστήματα Pentheroudakis. Η καλύτερη επιλογή για αυτούς που θέλουν να δώσουν νότες ελληνικής παράδοσης με τον πλέον σύγχρονο τρόπο στο σπίτι τους.