Τζένη Θεωνά: «Η συνεργασία μου με τον Κωνσταντίνο Ρήγο άλλαξε τη ζωή μου ανεπιστρεπτί»
Η ξανθιά καλλονή που έγινε πρόσφατα μαμά θα είναι καλεσμένη του Κωνσταντίνου Ρήγου στη θεματική Magic Box στο Utopia @ Golden Hall.

Τζένη Θεωνά: «Η συνεργασία μου με τον Κωνσταντίνο Ρήγο άλλαξε τη ζωή μου ανεπιστρεπτί»

Η ηθοποιός μιλά λίγο πριν από το talk της στο Utopia @ Golden Hall.

Η Τζένη Θεωνά είναι μία από τις πλέον ταλαντούχες ηθοποιούς και καλλιτέχνιδες της γενιάς της. Από τη συμμετοχή στις «7 Θανάσιμες Πεθερές» και το «Λούφα και παραλλαγή: Σειρήνες στη στεριά» μέχρι το «Πίσω στο Σπίτι» και το «Rocky Horror Show», δεν υπάρχει ρόλος που να μην μπορεί να αποθεώσει με τις ερμηνείες της και την προσωπικότητά της.

 

Η ξανθιά καλλονή που έγινε πρόσφατα μαμά θα είναι καλεσμένη του Κωνσταντίνου Ρήγου στη θεματική Magic Box στο Utopia @ Golden Hall για να μας μιλήσει για όσα έχει ζήσει στη μικρή, τη μεγάλη οθόνη και το θεατρικό σανίδι και φυσικά για τον νέο της ρόλο στη ζωή. Λίγο πριν βρεθεί στο concept showroom, της θέσαμε μερικές ερωτήσεις για να μας δώσει τον τόνο για όλα τα ενδιαφέροντα θέματα που θα συζητήσει την Τρίτη 10/9 στις 17:00 στο χώρο του Utopia @ Golden Hall, όπου φυσικά μπορείτε ελεύθερα να παραβρεθείτε κι εσείς και να παρακολουθήσετε live το magic talk.

 

Η συνεργασία μου με τον Κωνσταντίνο Ρήγο ήταν μία μεγάλη περιπέτεια. Ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχα σε μιούζικαλ και η πρώτη φορά που συνάντησα τον σύντροφό μου που είχε αναλάβει την ενορχήστρωση. Θα την χαρακτήριζα ορόσημο καθώς η ζωή μου άλλαξε ανεπιστρεπτί.

 

— Τζένη, πες μας ποιο είναι το πιο αγαπημένο σου δώρο/αντικείμενο που έχεις αγοράσει για το μωρό σου.

Μας έχουν χαρίσει λιλιπούτεια αντικείμενα μεγάλης συναισθηματικής αξίας. Ένα πανάκι που το ακουμπάει στο πρόσωπο του για να κοιμηθεί και το κουνελάκι που του βάζω στην αγκαλιά του. Το είχαν τα ανίψια μου και τώρα ο γιος μου. Και βέβαια το μπανάκι που του έχει κάνει δώρο η γιαγιά του. Λατρεύει το νερό και την ώρα του μπάνιου ξετρελαίνεται και γελάμε πολύ.

 

— Μπορείς να θυμηθείς την πιο έντονη ανάμνηση από τις εμπειρίες που έχεις ζήσει δουλεύοντας με τον Κωνσταντίνο Ρήγο;

Η συνεργασία μου με τον Κωνσταντίνο ήταν μία μεγάλη περιπέτεια. Ήταν η πρώτη φορά που συμμετείχα σε μιούζικαλ και η πρώτη φορά που συνάντησα τον σύντροφό μου που είχε αναλάβει την ενορχήστρωση. Θα τη χαρακτήριζα ορόσημο καθώς η ζωή μου άλλαξε ανεπιστρεπτί. Θυμάμαι μεταξύ άλλων το εξής: Είχα μεγάλη αγωνία για το τραγούδι. Δεν αισθάνομαι άνετα όταν τραγουδάω αλλά επρόκειτο για το Rocky Horror Show. Κάποια στιγμή, μετά από μία μουσική πρόβα, πήγα στα παρασκήνια και από το στρες έβαλα κρυφά τα κλάματα. Έρχεται ο Κωνσταντίνος, με κοιτάζει κατάματα, κρατάω μια στιγμή την ανάσα μου και περιμένω ν' ακούσω. «Α! Κλαις» μου λέει με τόνο απλής διαπίστωσης, χωρίς κανένα συναίσθημα. Αμέσως βγάζει το κινητό του κι αρχίζει να με τραβάει φωτογραφίες. Νομίζω κάποια δημοσίευσε. Δεν είπαμε τίποτα. Αυτή η ελαφρώς κυνική αποστασιοποίηση με βοήθησε απολύτως να μην το κάνω και η ίδια μεγάλο θέμα. Τελικά μου αρέσει ο τρόπος που σε στηρίζει και σε πλαισιώνει χωρίς να το πολυκαταλαβαίνεις.

 

— Πες μας τι θα σε βρούμε να ψάχνεις online πιο συχνά και γιατί;

Baby led weaning και τα συναφή. Ετοιμαζόμαστε για στερεές τροφές. Εγώ απ' την κουζίνα περνάω μόνο απ' έξω. Και προετοιμάζομαι.

 

— Τι σε κάνει να βαριέσαι στη δουλειά σου και τι συναρπάζει ακόμα.

Με κουράζει πολύ, και ως εκ τούτου βαριέμαι, όταν δεν υπάρχει μέθοδος στη δουλειά. Όταν τα πράγματα αφήνονται στο τυχαίο, στο εκάστοτε ταλέντο και το κυνήγι της έμπνευσης χωρίς σοβαρή προετοιμασία. Με συναρπάζει πρώτα απ' όλα το κείμενο. Ένα έργο, ένας συγγραφέας που με συγκινεί. Με συναρπάζει το «από κοινού» και το «μαζί», όταν και όποτε επιτυγχάνεται.

 

— Social media: Δώσε μας έναν πολύ καλό λόγο για να μην κλείσουμε το λογαριασμό μας στο Instagram!

Δεν θα το κάνω. Μπορείς να έχεις λογαριασμό στο instagram ή και να τον κλείσεις. Υπάρχουν λόγοι και για τα δύο. Κανένας πολύ σοβαρός.

 

— Τι θα έκρυβες στο δικό σου μαγικό κουτί για να μη χαθεί ποτέ από τη ζωή σου;

Έχω ένα μαγικό κουτί, έχει τη μυρωδιά του γιου μου, και όποτε το ανοίγω ξαναζώ τις αγαπημένες μου στιγμές. Αναβιώνω κάθε δευτερόλεπτο με απολαυστική σχολαστικότητα. Ξανασυνθέτω την εικόνα ψηφίδα-ψηφίδα, ανακαλώ την αίσθηση, το άρωμα, την αφή. Καμιά φορά γράφω και ημερολόγιο. Αλλά δεν το διαβάζω ποτέ.

 

Info

Δείτε περισσότερα σχετικά με το Utopia @ Golden Hall του Kωνσταντίνου Ρήγου στο Goldenutopia.gr

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ