Τα lunch break με τον γάτο μου

Τα lunch break με τον γάτο μου Facebook Twitter
Όσο δουλεύω εκείνος κοιμάται, μας προστατεύει από αόρατες απειλές, κάνει αλλόκοτα και ξαφνικά σπριντ ή ασχολείται πάλι με τα beauté του.
0

ADVERTORIAL

Δεν είμαι εκατό τοις εκατό σίγουρη αν το γεγονός ότι τελευταία δουλεύω όλο και περισσότερο από το σπίτι έχει χαροποιήσει τον γάτο μου ή αν το ύφος που εγώ διαβάζω ως ευχαρίστηση θα μεταφραζόταν πιο σωστά σε κάτι του τύπου: «Πάλι εδώ εσύ;». Όπως και να έχει, δύο πράγματα μπορώ να πω με σιγουριά, ότι περνάμε πλέον περισσότερο χρόνο μαζί και ότι κάνει μπάνιο (πολύ) πιο συχνά από εμένα. 

Αφού πληκτρολογήσει με τις πατούσες του όλα όσα χρειάζεται στο laptop μου συνήθως αποσύρεται. Όσο δουλεύω εκείνος κοιμάται, μας προστατεύει από αόρατες απειλές, κάνει αλλόκοτα και ξαφνικά σπριντ ή ασχολείται πάλι με τα beauté του. Έχουμε παράλληλη δραστηριότητα αλλά οι στιγμές που περνάμε πραγματικά παρέα είναι όταν κάνω διάλειμμα για φαγητό και τρώμε μαζί. 

Τα lunch break με τον γάτο μου Facebook Twitter
Όταν πρόσφατα τον ενημέρωσα πως είμασταν και οι δυο καλεσμένοι σε ένα online event «Γατο-στρονομίας» δεν φάνηκε να ενδιαφέρεται.

Όταν πρόσφατα τον ενημέρωσα πως είμασταν και οι δυο καλεσμένοι σε ένα online event «Γατο-στρονομίας» δεν φάνηκε να ενδιαφέρεται. Όταν βέβαια, στο πλαίσιο του event, έφτασαν στη πόρτα μας μια ντουζίνα γεύματα PURINA Gourmet μαζί με δύο πιάτα που ετοίμασε ειδικά για την εκδήλωση ο Δημήτρης Σκαρμούτσος, το κλίμα άλλαξε.

Καθίσαμε και πάλι να φάμε μαζί. Όσο εγώ απολάμβανα την σφαίρα σολομού που έκρυβε μέσα άγριο μαϊντανό και κρέμα λεμονιού, ο γάτος μου δοκίμασε για πρώτη φορά την νέα PURINA Gourmet Gold «H Καρδιά της Γεύσης» που αντίστοιχα έκρυβε και εκείνη μια έκπληξη.

Τα lunch break με τον γάτο μου Facebook Twitter
Αφού πληκτρολογήσει με τις πατούσες του όλα όσα χρειάζεται στο laptop μου συνήθως αποσύρεται.

Η νέα σειρά της PURINA Gourmet περιλαμβάνει μια ποικιλία από τρυφερές μους με βοδινό, κοτόπουλο, σολομό και άλλες γεύσεις, με μια ζουμερή σάλτσα στο εσωτερικό. Για πρώτη φορά και για να ταιριάξουν τα γεύματά μας διαλέξαμε την μους σολομού και το απροσδόκητο, ζουμερό κέντρο επικροτήθηκε με γουργουρητά.

Αργότερα ήρθε η ώρα για την επίσης ολοκαίνουργια σειρά PURINA Gourmet «Nature’s Creations» που στηρίζεται σε προσεκτικά επιλεγμένα συστατικά, χωρίς χρωστικές και πρόσθετες αρωματικές ύλες ή συντηρητικά. Για να φάμε υγιεινά και να μην παραλείψουμε τα λαχανικά μας το μενού για μένα είχε κοτόπουλο με σπανάκι και καρότα και για τον γάτο μου σιγομαγειρεμένα μίνι φιλετάκια από κοτόπουλο γαρνιρισμένα με σπανάκι και ντομάτες.

Τα lunch break με τον γάτο μου Facebook Twitter
PURINA Gourmet «Nature’s Creations» & PURINA Gourmet Gold «H Καρδιά της Γεύσης»

Τα ραντεβού μας για φαγητό συνεχίζονται κάθε μέρα και τα μενού μας συντονίζονται πλέον συχνά. Τα μεσημέρια κάνουμε διάλλειμα για κάτι healthy και εκείνος έχει να διαλέξει από τα «Nature’s Creations»: ψάρια ωκεανού με σπανάκι και ρύζι, τόνο με ντομάτες και ρύζι, αρνί με ντομάτες και άγριο καρότο, γαλοπούλα, βοδινό με αρακά και καρότα κ.α.

Το βράδυ πάλι ή όταν η μέρα είναι λίγο πιο δύσκολη και χρειαζόμαστε comfort food η «Καρδιά της Γεύσης» είναι η γκουρμέ επιλογή: απαλή και λεία μους με βοδινό, κοτόπουλο, σολομό ή τόνο με την ζουμερή έκπληξη στο κέντρο κάθε μερίδας.

Τα lunch break με τον γάτο μου Facebook Twitter
Ο γάτος μου.

Άλλες φορές περιμένει υπομονετικά να φτάσει στο κέντρο και άλλες πάει κατευθείαν στο κέντρο για να καταβροχθίσει πρώτα το ζουμί και να συνεχίσει έπειτα το γεύμα του με την μους.  Πιστεύω πως δεν είναι έλλειψη τρόπων, είναι θέμα προτίμησης και διάθεσης.

Τα μενού μας δεν ταιριάζουν πάντα. Πολλές είναι και οι φορές που έχω την έντονη υποψία πως ο γάτος μου τρώει καλύτερα από εμένα. Το γατομενού μπορεί να έχει μους και άγρια καρότα και το δικό μου φακές από χτες. Παρόλα αυτά τρώμε παρέα. Και μετά επιστρέφουμε και οι δύο στον υπολογιστή. Ο ένας μπροστά στο πληκτρολόγιο και ο άλλος πάνω σε αυτό…

Good Living
0

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ

Don Julio Blanco & Reposado: Η διαχρονική κομψότητα της premium tequila και το νέο κεφάλαιο στο gifting

Good Living / Don Julio Blanco & Reposado: Η διαχρονική κομψότητα της premium tequila και το νέο κεφάλαιο στο gifting

Από τις πρώτες φυτείες αγαύης στο Jalisco μέχρι τις σύγχρονες εγκαταστάσεις αποστακτηρίων, κάθε μπουκάλι κουβαλά την κληρονομιά ενός ανθρώπου που τόλμησε να ονειρευτεί διαφορετικά.
THE LIFO TEAM
Η στιγμή, σου ανήκει: Πώς σχεδιάζεται η εμπειρία γύρω από τις μικρές, μεγάλες στιγμές των παικτών

Good Living / Η στιγμή, σου ανήκει: Πώς σχεδιάζεται η εμπειρία γύρω από τις μικρές, μεγάλες στιγμές των παικτών

Σε μια καθημερινότητα γεμάτη ερεθίσματα, η Stoiximan επιλέγει να επικεντρωθεί σε αυτό που τελικά μετρά περισσότερο: σε εκείνη τη μοναδική στιγμή που ο καθένας ζει με τον δικό του τρόπο.
THE LIFO TEAM
Empower Forward – Women in Sports: Ένα ταξίδι έμπνευσης και επιτυχίας που ενώνει γυναίκες και κορίτσια σε όλη την Ελλάδα

Good Living / Empower Forward – Women in Sports: Ένα ταξίδι έμπνευσης που ενώνει γυναίκες & κορίτσια σε όλη την Ελλάδα

Το πρόγραμμα, πρωτοβουλία εταιρικής υπευθυνότητας της Stoiximan σε συνεργασία με την Ελληνική Ολυμπιακή Επιτροπή, ολοκλήρωσε την πορεία του έχοντας βρεθεί σε 10 πόλεις και έχοντας κινητοποιήσει πάνω από 1000 συμμετέχουσες.
THE LIFO TEAM
L’Oréal: H υπευθυνότητα γίνεται πυλώνας ομορφιάς, καινοτομίας και κοινωνικής δράσης

Good Business Directory 6 / L’Oréal: H υπευθυνότητα γίνεται πυλώνας ομορφιάς, καινοτομίας και κοινωνικής δράσης

Ο μεγαλύτερος όμιλος καλλυντικών παγκοσμίως χτίζει πάνω στη φιλοσοφία ότι οι άνθρωποί του αποτελούν το θεμέλιο κάθε προόδου και δημιουργεί τεχνολογίες που καθορίζουν την επόμενη μέρα της ομορφιάς.
THE LIFO TEAM
Deal maker και το 2025 ο κλάδος τροφίμων και ποτών στην Ελλάδα

Good Business Directory 6 / Deal maker και το 2025 ο κλάδος τροφίμων και ποτών στην Ελλάδα

Η ελληνική βιομηχανία τροφίμων και ποτών δεν αποτελεί μόνο πεδίο επενδυτικής κινητικότητας αλλά είναι και ένας από τους πιο δραστήριους κλάδους στο πεδίο της έρευνας και της καινοτομίας.
ΑΝΝΑ ΔΙΑΝΑ
Φυσικό αέριο: «Χρυσές» επενδύσεις για την ελληνική οικονομία

Good Business Directory 6 / Φυσικό αέριο: «Χρυσές» επενδύσεις για την ελληνική οικονομία

Η προοπτική ανάδειξης της χώρας σε δίαυλο εφοδιασμού της κεντρικής και ανατολικής Ευρώπης με φυσικό αέριο δημιουργεί έδαφος για νέες επενδύσεις στην επεξεργασία και μεταφορά του αερίου.
ΚΩΣΤΑΣ ΒΟΥΤΣΑΔΑΚΗΣ
Rebrain Greece | Από τη Νέα Υόρκη στην Αθήνα: Πώς εξελίσσεται το πρόγραμμα επαναπατρισμού στελεχών

Good Business Directory 6 / Rebrain Greece | Από τη Νέα Υόρκη στην Αθήνα: Πώς εξελίσσεται το πρόγραμμα επαναπατρισμού στελεχών

Οι εκδηλώσεις Rebrain Greece και Ημέρα Καριέρας λειτουργούν ως δίαυλος μεταξύ των επιχειρήσεων και της ελληνικής διασποράς, παρουσιάζοντας αλλαγές στο εργασιακό περιβάλλον, φορολογικά κίνητρα και νέες ευκαιρίες απασχόλησης.
ΑΡΓΥΡΩ ΜΑΥΡΟΥΛΗ
Μανόλης Παπαπολύζος: Η δημιουργικότητα δεν χάθηκε, απλώς σταματήσαμε να σκεφτόμαστε διαφορετικά

Good Business Directory 6 / Μανόλης Παπαπολύζος: Η δημιουργικότητα δεν χάθηκε, απλώς σταματήσαμε να σκεφτόμαστε διαφορετικά

Ο αντιπρόεδρος της Ένωσης Εταιριών Διαφήμισης και Επικοινωνίας Ελλάδος και πρόεδρος της DDB Athens βλέπει μια αγορά που προσπαθεί να ανασάνει μέσα σε νόμους, πίξελ και αλγόριθμους.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ
Δημήτρης Ψαλτούλης: Τεχνολογία και ελληνικό ταλέντο στο επίκεντρο της παγκόσμιας πορείας της Dialectica

Good Business Directory 6 / Δημήτρης Ψαλτούλης: Τεχνολογία και ελληνικό ταλέντο στο επίκεντρο της παγκόσμιας πορείας της Dialectica

Οι αξίες που οδήγησαν την εταιρεία στην κορυφή, ο ρόλος της τεχνητής νοημοσύνης και η δύναμη του ελληνικού ταλέντου που στηρίζει την παγκόσμια ανάπτυξή της.
ΘΟΔΩΡΗΣ ΒΑΜΒΑΚΑΡΗΣ