Τα φετινά Χριστούγεννα υπάρχει ένα «μαγικό» κουτί με βασικά είδη διατροφής που χαρίζει χαμόγελα

Τα φετινά Χριστούγεννα υπάρχει ένα «μαγικό» κουτί με βασικά είδη διατροφής που χαρίζει χαμόγελα

Η ΑΒ Βασιλόπουλος, φέρνει για έκτη συνεχή χρονιά μοναδικά «Δώρα Αγάπης» σε 180 επιλεγμένα καταστήματά της καθώς και στο AB Eshop και μας καλεί όλους να κάνουμε τη δική μας πράξη αγάπης τις φετινές γιορτές.

ADVERTORIAL

Οι γιορτές των Χριστουγέννων είναι η στιγμή του χρόνου που έχει τη δύναμη να μας γεμίσει χαρά και ζεστασιά. Είναι εκείνες οι μέρες που ερχόμαστε πιο κοντά με την οικογένεια, τους φίλους και τους αγαπημένους μας και που - έστω και για λίγο - ξεχνάμε τις δυσκολίες της καθημερινότητας, ανοίγουμε την καρδιά μας και χαρίζουμε χαμόγελα που μας προσφέρουν ακόμα περισσότερη χαρά.

 

Άλλωστε, οι περισσότεροι έχουμε από μια όμορφη ανάμνηση από τα Χριστούγεννα - όπως και να τα γιορτάζουμε. Συχνά, οι αναμνήσεις αυτές έχουν να κάνουν τόσο με πρόσωπα, όσο και με γεύσεις, μυρωδιές, εικόνες. 

 

Εκείνα τα μπισκότα γεμιστά με κρέμα βανίλια, που μοιραστήκαμε στο αυτοκίνητο για το roadtrip που πήγαμε μερικά Χριστούγεννα πριν, τα οποία φυσικά δεν έφτασαν για όλους, αλλά κανείς δε νοιάστηκε, γιατί ήμασταν πολύ απασχολημένοι στο να τραγουδάμε ολόκληρη τη λίστα με τα Christmas Hits όλων των εποχών.

 

Εκείνη τη σοκολάτα γάλακτος που μας έδωσε ο παππούς στα κρυφά, πριν το μεσημεριανό φαγητό γιατί ήξερε πόσο μας αρέσει - ασχέτως που πλέον έχουμε μεγαλώσει και δε χρειάζεται να μας τη δίνει στα κρυφά. Είναι το χαμόγελό του που έκανε τη διαφορά.

 

Εκείνη την τομάτα πασσάτα που μας ζήτησε η μαμά να φέρουμε γιατί το ξέχασε από τη λίστα του super market, αλλά τελικά το ξεχάσαμε κι εμείς κι έτσι καταλήξαμε σε ένα «ταξίδι» αναζήτησης πριν το ρεβεγιόν για να το βρούμε. Τυλιγμένοι με κασκόλ και σκουφιά, όσο η μυρωδιά από τα τζάκια στη γειτονιά είχε γεμίσει την ατμόσφαιρα κι εμείς να γελάμε με ένα σωρό αστεία, σε μια ατελείωτη αναζήτηση για την τομάτα πασσάτα.

 

Εκείνη τη φαρίνα, που υπάρχει πάντα στο ντουλάπι στο σπίτι της γιαγιάς, πολύ απλά γιατί σε αυτό το σπίτι υπάρχουν πάντα κέικ και γλυκά. Με τη χαρακτηριστική της συσκευασία μας θυμίζει πάντα τις στιγμές που εισβάλλουμε στην κουζίνα της γιαγιάς, μήπως κλέψουμε μερικές μπουκιές, αλλά πάντα καταφέρνει να μας πιάσει στα πράσα. 

 

Εκείνες τις πένες, που βρίσκονται πάντα σε μια απολαυστική πιατέλα στη μέση του γιορτινού τραπεζιού του αδερφού μας, γιατί πολύ απλά τίποτα δεν είναι αρκετά νόστιμο αν δεν περιλαμβάνει πένες. Και η αγάπη του για τα ζυμαρικά αυτά είναι τόσο μεγάλη, που δεν μπορούμε να τον σκεφτόμαστε κάθε φορά που τα τρώμε και να χαμογελάμε, ασυναίσθητα.

 

Κι εκείνη η μαρμελάδα, που είναι το "cheat" των γιορτών και δεν έχουν έρθει τα Χριστούγεννα αν δεν υπάρχει στο ντουλάπι μας. Μαρμελάδα με φρυγανισμένο ψωμί το πρωί, σε πλατό με τυριά για την σπιτική μάζωξη με φίλους και λίγη ακόμα το βράδυ, από το βαζάκι με κουτάλι, για εκείνες τις νυχτερινές - και απολαυστικές - στιγμές.

 

Όλα αυτά, δεν είναι απλώς προϊόντα που υπάρχουν στην κουζίνα. Είναι τα δώρα αγάπης που φέτος κάνει η ΑΒ Βασιλόπουλος σε όλους όσοι το έχουν ανάγκη, για μια ακόμη χρονιά. 

 

Τα φετινά Χριστούγεννα υπάρχει ένα «μαγικό» κουτί με βασικά είδη διατροφής που χαρίζει χαμόγελα

 

Τα «Δώρα Αγάπης» θα τα βρείτε σε 180 επιλεγμένα καταστήματά της καθώς και στο AB Eshop της και μάς καλεί όλους να κάνουμε τη δική μας πράξη αγάπης τις φετινές γιορτές, με φροντίδα για μικρούς και μεγάλους. Είναι εκείνα τα «μαγικά» κουτιά που έχουν τη δύναμη να προσφέρουν μεγάλα χαμόγελα.

 

Κάθε «Δώρο Αγάπης» περιλαμβάνει βασικά είδη διατροφής και έχει το δικό του ξεχωριστό σκοπό, αφού προορίζεται για συνανθρώπους μας που το έχουν ανάγκη. Έτσι, με μόλις  3,59 ευρώ, μπορούμε όλοι να μοιράσουμε χαρά και αγάπη. Πώς; Μπορούμε να δωρίσουμε οι ίδιοι σε κάποιον που γνωρίζουμε ότι έχει ανάγκη το «Δώρο Αγάπης» ή να το τοποθετήσουμε στο ειδικό καλάθι συγκέντρωσης τροφίμων του καταστήματος και η ΑΒ Βασιλόπουλος θα φροντίσει να φτάσει στο τραπέζι εκείνων που πραγματικά το χρειάζονται.   

 

Τα φετινά Χριστούγεννα υπάρχει ένα «μαγικό» κουτί με βασικά είδη διατροφής που χαρίζει χαμόγελα

 

Για κάθε «Δώρο Αγάπης» που αγοράζουμε, η ΑΒ προσφέρει το αντίστοιχο ποσό στον Σύλλογο Γονιών Παιδιών με νεοπλασματική ασθένεια Φλόγα. Έναν Σύλλογο που είναι δίπλα σε παιδιά που νοσούν από καρκίνο και στις οικογένειές τους. Αγωνίζεται για την καλύτερη ιατρική, ψυχική και κοινωνική φροντίδα τους, μοιράζεται τις αγωνίες τους, και στηρίζει με κάθε τρόπο τον αγώνα τους. 

 

Τι περιέχει το «Δώρο Αγάπης»:

  • AΒ Μπισκότα Γεμιστά Κρέμα Βανίλια 200 gr  
  • ΑΒ Σοκολάτα Γάλακτος 100 gr     
  • AΒ  Τομάτα Πασσάτα Περαστή 500 gr  
  • AΒ Φαρίνα 500gr 
  • AΒ Πένες 500gr  
  • ΑΒ Μαρμελάδα 500 gr   

 

Ας προμηθευτούμε, λοιπόν, όλοι φέτος αυτό το «μαγικό» κουτί για να κάνουμε τη διαφορά στις ζωές των συνανθρώπων μας που μας έχουν περισσότερο ανάγκη και να μοιραστούμε μαζί τους τη μαγεία της προσφοράς.

 

Μάθετε περισσότερα για τα «Δώρα Αγάπης» της ΑΒ Βασιλόπουλος στο www.xmas.ab.gr/doro-agapis.

 

Good Living
 
 
 
 

ΔΕΙΤΕ ΑΚΟΜΑ